krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 26.301
Bora s onog sveta napisao pesmu protiv Vučića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bora s onog sveta napisao pesmu protiv Vučića.
Ta harpija sitonskih papaka nakačila se na svetog čovjeka.Znaci...
To je ta Zagrebacka romansa...iz dana Perfidijevog boravka u istom...
A neki zli jezici tracali da je bio sa Severinom...
...
Taj čovjek će spasiti Srbiju, a otići će tiho, bez da itko zna, jednostavno se sljubiti s Bogom, ostati će tek pismo za brata.Ovo je možda trenutak da ti se kaže da si se pogrešnom "bogu" molio...![]()
Taj čovjek će spasiti Srbiju, a otići će tiho, bez da itko zna, jednostavno se sljubiti s Bogom, ostati će tek pismo za brata.
Njegova porodica....
Jedna autorska anketa...
Da vidimo ko će prvi izdati Vučića i okrenuti se protiv njega...
Govorimo naravno o ljudima iz vladajuceg okruzenja...
1) Dačić
2) Vulin
3) Gašić
4) Ðuka
5) Bujošević RTS
6) Komandanti Žandarmerije?
7) ...dopiši sam...
...
Антишу?Nas dvojica bi prije završili zakucani na križ nego izdali Mesiju.
Пластиканерку?Mozda i Karleusa krene u juris...
Kao Jovanka Orleanka...izbaci levu sisu i stane na barikadu
...
Očekivao sam da će se @Grom_sa_neba! nadovezati na upis i komentirati da će to stvarno biti posebno lep dan kada se jednog jutra probudi i sazna da se AVtihrist odjavio.Ако га се сете за Дан безбедности, сете се...ако не...
Dačić naravno. On se vodi starom leskovačkom narodnom izrekom "Sas koga mi majka spie, toj mi tatko".
on je, cini mi se, iz Zitoradje ko Ceca. Jel to to blizu Leskovca?Dačić naravno. On se vodi starom leskovačkom narodnom izrekom "Sas koga mi majka spie, toj mi tatko".
Taj teletabis ne bi znao ni kud da se dene posle izdajeЂе је Брнбара у понуди? Изгледа само она има 00. Браниће га као СС "Карло Велики" брку молера '45 у опкољеном Берлину.![]()
Očekivao sam da će se @Grom_sa_neba! nadovezati na upis i komentirati da će to stvarno biti posebno lep dan kada se jednog jutra probudi i sazna da se AVtihrist odjavio.
Nije baš, bliže je do Niša. Žitorađa je kao i Prokuplje u topličkom okrugu. Većina stanovnika tamo su doseljenici iz Crne Gore i Hercegovine u 19. veku, Dačićevi su takođe doseljenici u taj kraj. Nekih 60-70km od Leskovca.on je, cini mi se, iz Zitoradje ko Ceca. Jel to to blizu Leskovca?
Ma dacic je diplomata, tu nece biti vajde , nego neko ko je upleten duboko u kriminal...dacic je ekonomski kriminal...Dačić naravno. On se vodi starom leskovačkom narodnom izrekom "Sas koga mi majka spie, toj mi tatko".
i to ce za fotelju!Dačiću, pumpaaaaaj!![]()
![]()
Krenuo je evo...zasad u fazonu "lud zbunjenog":
Проблеми у рају? Док Дачић масно лаже, Вучић „не може да слуша правдање“ (ВИДЕО)
https://srbin.info/politika/problem...-laze-vucic-ne-moze-da-slusa-pravdanje-video/
...