Ko će osvojiti NBA ligu ove sezone? Može li Denver Nikole Jokića do druge titule u svojoj istoriji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve može, zavisi samo šta kažu sponzorske kladioniceKo će osvojiti NBA ligu ove sezone? Može li Denver Nikole Jokića do druge titule u svojoj istoriji?
Nemaju klupu,osim Rasa.Ne verujem da ce ponoviti 2023 godinu..Titula ide ponovo na istok,Boston ili Klivlend,jer ce se na zapadu poklati svaki sa svakim i sampion Zapada ce soci iskasapljen u finale.Mislim da će Boston i ove sezone osvojiti titulu a da Denver nema snage za tako nešto. Jednostavno slabiji su ove sezine u odnosu na prošlu jer su izgubili Kaldvel-Poupa i Redži Džeksona a doveden je samo Vestbruk.
Može, ali i prošle godine su bili favoriti pa na kraju ništa.Oklahoma bi mogla do titule ove godine...
To bi bio susret koji NBA prizeljkuje. A bogami i gomila navijaca.Бостон Лајкерси финале
Ја нешто и не прижељкујем. Једино мало због Дончића.To bi bio susret koji NBA prizeljkuje. A bogami i gomila navijaca.
Ne moze on sam da igra.Lakersima fali mnogo stosta za prsten.Voleo bih i ja i Denver i Lakerse.Ја нешто и не прижељкујем. Једино мало због Дончића.