Ко ће доћи на власт после Вучића и напредњака?

Није пожељно написати "ко ће доћи на власт после Вучића" јер то подразумева да ће Вучић једног дана сићи са власти.

То је неприхватљива и неподношљива идеја.
Istina, ovi obavešteni kažu da, pošto je i on monarhista, hoće da ga krunišu i da mu pokolenja ostanu na vlasti, a valjda će onda evropska monarhistička žgadija da nam se skine s ....ramena...

Ima, ali neće biti daleko od njega. Lično ne mislim da postoji vlast koja će da nas pretvori u zemlju nalik Slovačkoj ili Poljskoj po standardu za jedan mandat. Dovoljno je za početak da bude normalan predsednik ili premijer koji nas neće blamirati pred svetom.
Prvo prošla je baba sa kolačima, cela Evropa se nalazi pred ili u recesiji (a nabrojane zemlje su se razvile kao redudansa glavnih ekonomija u Evropi, ) ., Drugo za Srbiju nikada i nije bilo predviđeno da ima makar mesto srednjerazvijenih u Evropi , Srbija je projektovana kao odlagalište , rudna baza , stecište prljave tehnologije sa korumpiranom vlašću od predsednika države do sekretara u opštini i zadnjeg ćate u mesnoj zajednici . To je teritorija sa uništenim obrazovnim sistemom, stranom jeftinom radnom snagom još jeftiniom od domaće koje preuzima poslove stranih firmi gde plafon proseka nikada ne dostiće srednjeevropski...
Bivši nemački ambasador ( koga u nekoj emisiji pominje Lompar a čije ime sam zaboravio) je to ihahaj ranije odlično definisao (parafraziram): " Mi i naši prijatelji razmatrali smo šta je problem sa Srbijom i svi smo se složili da Srbiji ne treba filozofija (ili beše "filozofi ") " a onda nastavlja priču kako to nikako da shvatimo. Kod Nemaca filozoofirati nema pežurativno značenje kao kod nas njegova ekselencija ambasador Nemačke želi da nam kaže kako mi ne treba da imamo svestrano obrazovane ljude, pogotovo sa integritetom. Eto to je ta poželjna projekcij Srbije u EU a još bolje van nje.

И данас је народ испред Суда у Српској Атини.

ZoVk9kpTURBXy83YmQ0NWRkOTRmZjQ4NDkwOGM0MGEyYTdmOWY2OGU0ZS5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Вучићу ускоро (2027. године) истиче други мандат на месту председника.

Неће моћи поново да се кандидује, мада, моћи ће да буде Председник Владе. Ипак, сваки паметан човек (наравно, он то није, али воли да се прави да је паметан) би знао када треба да окачи копачке о клин. Да га не би Јово Бакић јурио по улицама, можда је боље да након другог мандата палицу препусти Ани Брнабић и Милошу Вучевићу а он да пали за Дубаи.

Елем, како се у догледно време, било 2025, 2027. или 2031. године очекује пад свињске хунте,

шта мислите, ко би могао да замени напредњаке на власти у Србији?

Хоће ли Шолак заменити Вучића а Мариника Ану Брнабић,

или ће Бошко Обрадовић заменити Ану Брнабић, а Владимир Гајић Александра Вучића?

Прасенце ће, сигурно, и у новој власти бити неки подрепко, а Бајатовић, ако му нос не отпадне од дроге, директор Србијагаса.
Isto će i dalje vladati zapadnjačka gov.na, samo što će to biti Savo i Marinika (Ćuta će izigravati Velju Ilića), ali uz pomoć neke lažne patriotske stranke koju UDBA tek treba da promoviše, a koja će kasnije biti šutnuta.
Dakle, nemoj da se brineš - tvoji će i dalje jahati Srbiju.

Isto će i dalje vladati zapadnjačka gov.na, samo što će to biti Savo i Marinika (Ćuta će izigravati Velju Ilića), ali uz pomoć neke lažne patriotske stranke koju UDBA tek treba da promoviše, a koja će kasnije biti šutnuta.
Dakle, nemoj da se brineš - tvoji će i dalje jahati Srbiju.

Свети Саво Манојловић ће бити Александар Вучић, а хероина Мариника Тепић ће бити Ана Брнабић?

Може!!! :ok:

Свети Саво Манојловић ће бити Александар Вучић, а хероина Мариника Тепић ће бити Ана Брнабић?

Може!!! :ok:
Ne samo da može, nego zapad i nema neku preveliku bazu svojih bitangi koje može da postavi na vlast.
I opet će im biti potrebna neka lažna srpska stranka, jer narod za takve otvorenozapadnjačke bitange neće glasati u velikom procentu.

Na vlasti ce ostati ON, verovatno ste mislili ko ce biti predsednik? On ce otici na mesto premijera, ponece svu vlast i moc sa sobom, a na mesto predsednika ce postaviti za koga se bude opet ON odlucio....To moze biti pravi Toma, ili onaj Mona, moze biti Mali ili neka takva slina...Uglavnom osoba koja je totalno bez integriteta... To moze biti i neka sasvim nova licnost, jer integritet moze dolaziti s vremenom, pa osobama kao sto je recimo Vucevic nece ni slucajno dati da budu i predsednici stranke i predsednici drzave istovremeno, tako da taj otpada, njega mozda i uskoro liferuje, izgleda mi kao da bi taj nesto i mogao sam da odluci, a kada Car to namirise, karijera je tome gotova....Nacice vec nekoga, jer ON najbolje zna ko je najbezlicniji i samim tim njemu najpotrebniji na tom mestu predsednika.... Ja bih najvise voleo da se oko tog mesta "potuku" porodice Seselj i Nikolic, da svako istakne svoje juniore pa da se dobrano bore za mesto u rektumu carevom...A na kraju da Car odabere nekog treceg, niotkuda, bez da je iko predpostavio...Kao sto ume....
A ože da skupi 167 ruku za promenu ustava i da ima i 3 mantat .
Ili da se za predsednika glasa u skupštini .

A ože da skupi 167 ruku za promenu ustava i da ima i 3 mantat .
Ili da se za predsednika glasa u skupštini .
Moze, ali mislim da ce odraditi ovo rokadu koju sam opisao....Precice da bude premijer i svu vlast poneti sa sobom, a predsednik ce biti ono sto je premijer danas, dakle niko i nista.. To se u Rusiji vec radilo...

Moze, ali mislim da ce odraditi ovo rokadu koju sam opisao....Precice da bude premijer i svu vlast poneti sa sobom, a predsednik ce biti ono sto je premijer danas, dakle niko i nista.. To se u Rusiji vec radilo...
Vučić je dobio dozvolu da ostane na vlasti do 2027.
To je kraj, posle Dubai, Abu Dabi, Brazil-Španija-Kolumbija i izdaleka Beograd na vodi

Вучићу ускоро (2027. године) истиче други мандат на месту председника.

Неће моћи поново да се кандидује, мада, моћи ће да буде Председник Владе. Ипак, сваки паметан човек (наравно, он то није, али воли да се прави да је паметан) би знао када треба да окачи копачке о клин. Да га не би Јово Бакић јурио по улицама, можда је боље да након другог мандата палицу препусти Ани Брнабић и Милошу Вучевићу а он да пали за Дубаи.

Елем, како се у догледно време, било 2025, 2027. или 2031. године очекује пад свињске хунте,

шта мислите, ко би могао да замени напредњаке на власти у Србији?

Хоће ли Шолак заменити Вучића а Мариника Ану Брнабић,

или ће Бошко Обрадовић заменити Ану Брнабић, а Владимир Гајић Александра Вучића?

Прасенце ће, сигурно, и у новој власти бити неки подрепко, а Бајатовић, ако му нос не отпадне од дроге, директор Србијагаса.
On će kao i Putin!Malo amo,malo tamo i mirovina je tu:per:

Back