Ko ce bogu da sudi za njegove grehe !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
атеизам јесте једна форма религије, па колико год то атеисти порицали зато што им се то, из разумљивог разлога, не допада :)

видите овако, религија (лат. religio) по својој дефиницији значи однос.. , bla, bla, bla …… дакле, религија сте :)
е па, честитам! :hahaha:

за ово друго- суђење је било монтирано.. …
Statler and Waldorf su u nekoj pozitivnoj formi vezani, koja se moze tumaciti da su u braku, jer su i bracni parovi pozitivnom vezom vezani. Pa, ma koliko oni poricali da su pozitivno vezani u braku, vec da je ta veza negativna, pri cemu je od nikakve vaznosti sto oni to poricu, jer je taj njihov odnos afrimativan, kao kada je bog stvorio Adama i Evu da budu jedna dusa a dva tela. To se, uostalom moze videti i na avataru, gde Adam ima brkove, a Eva nema ni brkove niti bradu. Zapravo, ima bradu, ali nije bradata.

Prema tome, zakljucak je jasan, Statler i Waldorf su vezani u braku i bog ih je vezao da se mnoze i pune zemlju. Cestitam vam na vezi sa bogom i njegovim blagoslovom da punite zemlju.:amen::pop2::metla:

Drugo, ako je sudjenje Jahvehu bilo montirano, zasto ste vas dvoje dozvolili da se zloupotrebljava Edemski zakon o prostituciji i zloupotrebi morala. Posto nema Malovicke, preuzmite rajsko pravosudje u svoje ruke i, uz pridrzavanje pravila Krivicnog procesnog zakona, osudite tog bradatog i zlobnog gospodina na maksimalnu zakonsku kaznu.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top