dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
Ima li takvog, ako ga nema Bog ce morati sam sebi da sudi,
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno onaj ko veruje da ih Bog ima.
Sudiće sve do onda dok ne otkrije da je sudio svom neznanju i nerazumevanju.
Sebi i nikom više.
odakle ti ideja da bog moze zgresiti, reci na sta si mislio, da si dobio ideju da bog moze zgresiti
Deder ti prijatelju podeli s nama tu golemu tajnu tvoju a sudske procese ostavi nekom drugom.
odakle ti ideja da bog moze zgresiti, reci na sta si mislio, da si dobio ideju da bog moze zgresiti
Znam ja Boga licno, ja znam sve o njemu
da znas sve o njemu, znao bi da ga nemozes licno znati
Pa vidis napravio je albance koji nam uzeli kosovo,jedna od najvecih gresaka
A gde su i jevreji koji ubise hrista a uuuu koje sve gluposti taj bog radio cccc
A zasto licno nebi mogao da ga znam ako bog zeli da ga znam, ako mi je takvu sudbinu odredio
Pa vidis napravio je albance koji nam uzeli kosovo,jedna od najvecih gresaka
A gde su i jevreji koji ubise hrista a uuuu koje sve gluposti taj bog radio cccc
Bog nije napravio nijednu naciju ...On je samo pomesao jezike ljudima da ne razumu jedan drugoga,
jer su hteli da grade kulu koja ce dopirati do neba i tako suprodstavljati se Bogu
A to sto su uzeli to Kosovo..to im Bog nije naredio da rade ..
svi ljudi na ovoj planeti rade sta oni sami zele a ne pitaju Boga prvo lol
Vidis da ti gresis od svog neznanja a ne Bog
Ato sto su Jevreji izdali Isusa i ubili zajedno sa svestenicima i Rimljanima
to je zato sto je Bog tako hteo, da se to desi, a ne zato sto su ljudi imali vlast da to ucine
On je mogao zmoliti Boga da mu poshalje Legiju Andjela u svakom trenutku dok je bio na zemlji i Bog bi ga uslishio
Ali on to nije hteo..zato sto mu je bio cilj da izvrsi Boziju volju do kraja ( smrti) i ostane veran Bogu
Po tome se vidi da vi svi ovde gresite a Bog je Pravedan))
Jer vi ne znate Boziju volju i zato pricate gluposti ovde lol
Svako ce za svoje reci odgovarat na Dan Suda Bozijeg i za dela isto ..pa vi samo nastavite Huliti na Boga ..
kao i sto je proreceno da ce biti u zadnjim vremenima)))
I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva mjeseca.
Dan. 7:8, Dan. 7:23, Otkr. 11:2
6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime njegovo, i na kuću njegovu, i na one koji žive na nebu.
Psal. 73:9, Jovan 1:14, Kol. 2:9
7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobijedi; i dana joj bi oblast nad svakijem koljenom i narodom i jezikom i plemenom.
Dan. 7:21, Dan. 7:25, Otkr. 11:7
8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nijesu zapisana u životnoj knjizi jagnjeta, koje je zaklano od postanja svijeta.
2 Moj. 32:32, Efes. 1:4, 1 Pet. 1:19, Otkr. 5:6
9 Ako ko ima uho neka čuje.
10 Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko nožem ubije valja da on nožem bude ubijen. Ovdje je trpljenje i vjera svetijeh.
Mi smo konstatujemo da bog ubija i muci ogroman broj ljudi,kroz celu istoriju
Ja nisam vernik jer neverujem nego znam istinu, i to pravu istinu
Bog nije napravio nijednu naciju ...On je samo pomesao jezike ljudima da ne razumu jedan drugoga,
jer su hteli da grade kulu koja ce dopirati do neba i tako suprodstavljati se Bogu
A to sto su uzeli to Kosovo..to im Bog nije naredio da rade ..
svi ljudi na ovoj planeti rade sta oni sami zele a ne pitaju Boga prvo lol
Vidis da ti gresis od svog neznanja a ne Bog
Ato sto su Jevreji izdali Isusa i ubili zajedno sa svestenicima i Rimljanima
to je zato sto je Bog tako hteo, da se to desi, a ne zato sto su ljudi imali vlast da to ucine
On je mogao zmoliti Boga da mu poshalje Legiju Andjela u svakom trenutku dok je bio na zemlji i Bog bi ga uslishio
Ali on to nije hteo..zato sto mu je bio cilj da izvrsi Boziju volju do kraja ( smrti) i ostane veran Bogu
Po tome se vidi da vi svi ovde gresite a Bog je Pravedan))
Jer vi ne znate Boziju volju i zato pricate gluposti ovde lol
Svako ce za svoje reci odgovarat na Dan Suda Bozijeg i za dela isto ..pa vi samo nastavite Huliti na Boga ..
kao i sto je proreceno da ce biti u zadnjim vremenima)))
I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva mjeseca.
Dan. 7:8, Dan. 7:23, Otkr. 11:2
6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime njegovo, i na kuću njegovu, i na one koji žive na nebu.
Psal. 73:9, Jovan 1:14, Kol. 2:9
7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobijedi; i dana joj bi oblast nad svakijem koljenom i narodom i jezikom i plemenom.
Dan. 7:21, Dan. 7:25, Otkr. 11:7
8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nijesu zapisana u životnoj knjizi jagnjeta, koje je zaklano od postanja svijeta.
2 Moj. 32:32, Efes. 1:4, 1 Pet. 1:19, Otkr. 5:6
9 Ako ko ima uho neka čuje.
10 Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko nožem ubije valja da on nožem bude ubijen. Ovdje je trpljenje i vjera svetijeh.
Mi smo konstatujemo da bog ubija i muci ogroman broj ljudi,kroz celu istoriju
ljudi ubijaju u njegovo ime, ne ubija on.