Ko ce biti predsednik Srbije 2044-e?

Ko ce biti predsednik Srbije 2044-e?

• Ukupno glasova
    24
U ovom vrtlogu neizvesnosti, gde se ne zna sta nosi dan a sta Putin, da li mozemo i prognozirati sta ce biti za 20 godina, ali hajde da pokusamo... :think:

Ja se troumim izmedju Rastka Poceste, Danila, ili nekog migranta :think:

Помињеш Путина, прогнозу за председника Србије 2044 и неке опскурне личности које се могу повезати само твојим другосрбијанским шизофренијама.

Не иду теби ове теме.

Остави се тога.

Помињеш Путина, прогнозу за председника Србије 2044 и неке опскурне личности које се могу повезати само твојим другосрбијанским шизофренијама.

Не иду теби ове теме.

Остави се тога.
Ovo je saljava i lagana tema.

Ozbiljne teme, gde razvaljujem vas Ustanike, i sve vase narative, idu za vikend.

Вучић ће бити у Забели,
Данило ће у Америци да вози камион за стрица,
Александар Шешељ ће му бити помоћни возач, као што је Јаре био Паји,
Ђилас и Шољак ће да држе Пинк. Шолак ће да држи из сенке, а Ђилас ће и да води емисију "Алфабетица".
Курти ће бити председник Савезне Републике Косово и Северна Македонија,
Растко Поцеста не знам ко је
Мигрант ће бити председник, рекох горе,
Саво ће да сматра нешто по телевизијама са шолаковом фреквенцијом и жалиће што је цео живот био у институту, уместо да оде у адвокате и згрне лову.
Kako se ne secas legende Rastka Poceste, pisao je na ovom forumu kao balavi klinac, posle je valjda postao komu.njara, nacionalista, ili stagod je sada.

Kada se provalilo ko je i koliko ima godina, posto je izasao u medijima, mislim da je prestao da pise na Krsti.

Onda su sve srpske patriote na forumu kmecale kako eto, i demokrate iskoriscavaju decu.

Posle je postao jedan od njih valjda.

Fali opcija: niko od navedenih

Ни један од понуђених одговора?

То она влашка странка где је други на листи био Ђока Влах, познатији у народу као Ђорђе Вукадиновић.

То је онај што је увек за бојкот избора кад не обезбеди себи место на листи, а кад обезбеди себи неко неутрално место на листи, онда је за излазак на изборе.

Kako se ne secas legende Rastka Poceste, pisao je na ovom forumu kao balavi klinac, posle je valjda postao komu.njara, nacionalista, ili stagod je sada.

Kada se provalilo ko je i koliko ima godina, posto je izasao u medijima, mislim da je prestao da pise na Krsti.

Onda su sve srpske patriote na forumu kmecale kako eto, i demokrate iskoriscavaju decu.

Posle je postao jedan od njih valjda.

Кад је то било?

Ја сам на Крсту дошао 2012. године.

пропустио сам и тог РАтка, и Ђуку СНС. Видим, провлачи се неки Абу Ћирјак, али ја и не знам ко је он. Џег га помиње понекад.

Кад је то било?

пропустио сам и тог РАтка, и Ђуку СНС. Видим, провлачи се неки Абу Ћирјак, али ја и не знам ко је он. Џег га помиње понекад.
Ne mogu tacno da se setim, ali mislim da je pisao i pre 2012-e.

Djuka je pisao ovde bas u vreme kada sam isto pravio pauzu na forumu, nazalost. :rida:

Abu Cirjak je verovatno Cirjakovic, a on tako dodje poneko vece i dalje ovde, pa mu se Mistik i Obzerver uvlace u bulju.

Кад је то било?

Rastko se afirmisao kao dete, slikao se sa američkim zastavicama i Klintonovim biografijama u sobi. Tad je to u Srbiji bilo verboten, a on je svima išao uz nos sa deset godina.

Sad je verovatno četnički vojvoda i sl

Баш занимљиво.

прва два текста на гуглу која сам отворио, један новији, где даје интервју за Срби.нимфо где је велики десничар који одбацује ЕУ и НАТО,

а следећи је, кад је био мали деца и шетао са Сташом Зајовић Сребреницом и околицом.

Ни један од понуђених одговора?

То она влашка странка где је други на листи био Ђока Влах, познатији у народу као Ђорђе Вукадиновић.

То је онај што је увек за бојкот избора кад не обезбеди себи место на листи, а кад обезбеди себи неко неутрално место на листи, онда је за излазак на изборе.
Nisam na njega mislio

Баш занимљиво.

прва два текста на гуглу која сам отворио, један новији, где даје интервју за Срби.нимфо где је велики десничар који одбацује ЕУ и НАТО,

а следећи је, кад је био мали деца и шетао са Сташом Зајовић Сребреницом и околицом.

Vidiś da je čovek ekstrema. Možda ipak nije za predsednika Srbije, više za direktora DB.

Sa tog spiska niko, jer predsednik Srbije će tada biti neko ko je za BRICS pošto će Srbija biti član BRICS-a

375650557_7369691726391292_5748167516221872256_n.jpgbneIcon_bneGeneric_BRICS.jpg

Back