Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 38.940
Ko ce biti predsednicki kandidat SNS-a na izborima?
Aca Lukas?
Ana Bekuta?
Karleusa?
Jovana Jeremic?
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ce biti predsednicki kandidat SNS-a na izborima?
S Lukasom nešto nije više baš u ljubavi. Nekako to počelo sa Dodikom, Jeste se i Škender počeo nešto razilazi s njim, al se nisu baš ni svađali, aLukas se baš zakrvio nešto. Izgleda da je zbog toga postao malo nepodoban. Mad, znaš kako to ide kod njih - čas te ne voljam , čas te voljam.Aca Lukas?
Ana Bekuta?
Karleusa?
Jovana Jeremic?
...
Nemojte ovo da kačite. U Kikindi postoji dom za osobe poremećene u razvoju. Pri tom mislim na autizam, dsharmoničan razvoj i razvojnu disfaziju. U tom domu su odrasli ljudi koji imaju nivo razvoja petogodišnjeg deteta. U tom domu su ljudi, koji više nemaju strateljstvo roditelja , jer su isti pomrili ili bolesni. Iz tog doma je AV izvadio štićenike istog da mu aplaudiraju i slave ga-što je zločin. Devojka sa snimka ima više razvojnih poremećaja i nema roditelje. Može biti ubeđena u bilo šta. Koreografija koju je napravila je za nju igra. Igra koja se priprema sa detetom u vrtiću. To je njen nivo razvoja. Nije kriva. Ne zna u čemu je učestvovala. Ne želim da je ismevamo. Znam ko je i ko su joj bili roditelji. Časni ljudi. Ona ne zna u čemu je učestvovala. Ovo je sramota SNS ološa. Nikako nije njena sramota...A možda je vreme za presednicu.
Ova ume da kaže šta treba i kad treba.
Slazem se uz napomenu da su Dveri privukle i veliki broj mladih, novostasalih a ne preterano zagrizenih desnicara koji nikakve veze sa SPO nemaju a iskreno su protiv Vucica.Pa ima logike jer sigurno nisu mogli da se pronađu u nekoj drugoj stranci. Takođe su privukli i nekadašnje SPO pristalice, makar one koji nisu skroz digli ruke od politike.
Da budem precizan, one SPO glasače koji su im ostali verni i na izborima 2000.
Njima su glasači počeli da se osipaju već za vreme onog šurovanja sa SPS '98. (taj sam), a onda i nepristajanjem da se ide u jednu kolonu 2000.
Od kad sam prvi put to video, prošle godine, ona mi je baš takav utisak i odavala. Ali nikad mi nije palo na pamet da stvarno ima poremećaj.Nemojte ovo da kačite. U Kikindi postoji dom za osobe poremećene u razvoju. Pri tom mislim na autizam, dsharmoničan razvoj i razvojnu disfaziju. U tom domu su odrasli ljudi koji imaju nivo razvoja petogodišnjeg deteta. U tom domu su ljudi, koji više nemaju strateljstvo roditelja , jer su isti pomrili ili bolesni. Iz tog doma je AV izvadio štićenike istog da mu aplaudiraju i slave ga-što je zločin. Devojka sa snimka ima više razvojnih poremećaja i nema roditelje. Može biti ubeđena u bilo šta. Koreografija koju je napravila je za nju igra. Igra koja se priprema sa detetom u vrtiću. To je njen nivo razvoja. Nije kriva. Ne zna u čemu je učestvovala. Ne želim da je ismevamo. Znam ko je i ko su joj bili roditelji. Časni ljudi. Ona ne zna u čemu je učestvovala. Ovo je sramota SNS ološa. Nikako nije njena sramota...
Dveri su imali odlican potencijal i glasao sam pre za njih ali ih je sluzba nazalost rasturila sad pokusavaju Djokica da nam uvale i to veoma uspesno rade.Slazem se uz napomenu da su Dveri privukle i veliki broj mladih, novostasalih a ne preterano zagrizenih desnicara koji nikakve veze sa SPO nemaju a iskreno su protiv Vucica.
Ček, ček, ovde kačimo potencijalne SNS kandidate
Bez obzira. Mnogo bi to zbunilo njihove glasače. Mada, prolazi sve kod njih. Danas belo, sutra, crno, pa ga opet još jednom obrni.Dveri su imali odlican potencijal i glasao sam pre za njih ali ih je sluzba nazalost rasturila sad pokusavaju Djokica da nam uvale i to veoma uspesno rade.
Ovo sam ja svojevremeo okačio negde i žena me je iskritikovala i ispričala mi tužnu sudbinu njene prodice. Došao je momenat gde više nisu bili u mogućnosti da brinu o noj i dali je u taj dom. Pomrli su i nesrećnica je ostala sama. Štićenica tog doma. Strašan je zločin izvođenje štićenika tog doma na ulicu od strane SNS-a. Likovi su gofna neviđenaOd kad sam prvi put to video, prošle godine, ona mi je baš takav utisak i odavala. Ali nikad mi nije palo na pamet da stvarno ima poremećaj.
Kod SNS-a nikad ne znaš. Njihovi fanovi stalno odaju utisak duboke poremećenosti.
Primljeno k znanju.
Ovaj je potencijalni, napisao sam, doduse ne direktni ali indirektni jeste.Ček, ček, ovde kačimo potencijalne SNS kandidate
Sve ok.... ali ko moze da im bude predsednicki kandidat?AV i njegovi su teška đubrad zbog zloupotrebe ovih ljudi.
Izvini.Dveri su imali odlican potencijal i glasao sam pre za njih ali ih je sluzba nazalost rasturila sad pokusavaju Djokica da nam uvale i to veoma uspesno rade.
Sta me briga za njihove kandidate, ja samo ukazujem kako nam podmecu kukavicja jaja i kako nas opet dele, jer vec sad se jos vise vodi hajka izmedju za i protiv ovog lika.Izvini.
Tema je o kandidatu SNS.
Mislim da postoji druga tems, tema koja se bavi kandidatima druge strane.
Tema se ne bavi tom stranom.Sta me briga za njihove kandidate, ja samo ukazujem kako nam podmecu kukavicja jaja i kako nas opet dele, jer vec sad se jos vise vodi hajka izmedju za i protiv ovog lika.
Nekoga moraju da kandiduju. Nekoga iz sopstvenih redova.
Nema sanse da njega kandidujuI ovoga ne pomenusmo
Pogledajte prilog 1880232
Ono, taj i nije za pominjanje. Baš je najveći odron od svih. Iako je upakovan u finu oblandu.
Ima sve potrebne kvalitete: glup je, a voli da deli pamet, laže kako zine, nafatirao se oho-ho, mnogo više nego što se misli, fura se na gej priču (a veoma je izvesno da i sam jeste), fura se na nacionalnu priču a naročito voli da etiketira nacionaliste s druge strane kao četnike , predsatvljaju kao umetnika (pridržavanje plafona da ne padne u pojedinim spotovima VIS Idoli ga ne čini umetnikom) i ne vadi se iz televizora. Da, ima i jako društveno prihvatljiv način podizanja naočara. Klasična sublimativna poruka.
Pogledajte prilog 1880234
Tema se bavi nebitnim stvarima.Tema se ne bavi tom stranom.