Ko ce biti predsednicki kandidat SNS-a na izborima?

Aca Lukas?
Ana Bekuta?
Karleusa?
Jovana Jeremic?

...
S Lukasom nešto nije više baš u ljubavi. Nekako to počelo sa Dodikom, Jeste se i Škender počeo nešto razilazi s njim, al se nisu baš ni svađali, aLukas se baš zakrvio nešto. Izgleda da je zbog toga postao malo nepodoban. Mad, znaš kako to ide kod njih - čas te ne voljam , čas te voljam.
Tako beše i sa Zoku Koridorku. E, a na nju zaboravismo kao moguću kandidatkinju. Zoka kad bila mlađa.

1775002689551.png

Mislim mlađa kao mlađa, ne kao Mlađa Dinkić iako je ona njegov kadar

A možda je vreme za presednicu.:think:
Ova ume da kaže šta treba i kad treba.
Nemojte ovo da kačite. U Kikindi postoji dom za osobe poremećene u razvoju. Pri tom mislim na autizam, dsharmoničan razvoj i razvojnu disfaziju. U tom domu su odrasli ljudi koji imaju nivo razvoja petogodišnjeg deteta. U tom domu su ljudi, koji više nemaju strateljstvo roditelja , jer su isti pomrili ili bolesni. Iz tog doma je AV izvadio štićenike istog da mu aplaudiraju i slave ga-što je zločin. Devojka sa snimka ima više razvojnih poremećaja i nema roditelje. Može biti ubeđena u bilo šta. Koreografija koju je napravila je za nju igra. Igra koja se priprema sa detetom u vrtiću. To je njen nivo razvoja. Nije kriva. Ne zna u čemu je učestvovala. Ne želim da je ismevamo. Znam ko je i ko su joj bili roditelji. Časni ljudi. Ona ne zna u čemu je učestvovala. Ovo je sramota SNS ološa. Nikako nije njena sramota...

Pa ima logike jer sigurno nisu mogli da se pronađu u nekoj drugoj stranci. Takođe su privukli i nekadašnje SPO pristalice, makar one koji nisu skroz digli ruke od politike.
Da budem precizan, one SPO glasače koji su im ostali verni i na izborima 2000.
Njima su glasači počeli da se osipaju već za vreme onog šurovanja sa SPS '98. (taj sam), a onda i nepristajanjem da se ide u jednu kolonu 2000.
Slazem se uz napomenu da su Dveri privukle i veliki broj mladih, novostasalih a ne preterano zagrizenih desnicara koji nikakve veze sa SPO nemaju a iskreno su protiv Vucica.

Nemojte ovo da kačite. U Kikindi postoji dom za osobe poremećene u razvoju. Pri tom mislim na autizam, dsharmoničan razvoj i razvojnu disfaziju. U tom domu su odrasli ljudi koji imaju nivo razvoja petogodišnjeg deteta. U tom domu su ljudi, koji više nemaju strateljstvo roditelja , jer su isti pomrili ili bolesni. Iz tog doma je AV izvadio štićenike istog da mu aplaudiraju i slave ga-što je zločin. Devojka sa snimka ima više razvojnih poremećaja i nema roditelje. Može biti ubeđena u bilo šta. Koreografija koju je napravila je za nju igra. Igra koja se priprema sa detetom u vrtiću. To je njen nivo razvoja. Nije kriva. Ne zna u čemu je učestvovala. Ne želim da je ismevamo. Znam ko je i ko su joj bili roditelji. Časni ljudi. Ona ne zna u čemu je učestvovala. Ovo je sramota SNS ološa. Nikako nije njena sramota...
Od kad sam prvi put to video, prošle godine, ona mi je baš takav utisak i odavala. Ali nikad mi nije palo na pamet da stvarno ima poremećaj.
Kod SNS-a nikad ne znaš. Njihovi fanovi stalno odaju utisak duboke poremećenosti.
Primljeno k znanju.

Od kad sam prvi put to video, prošle godine, ona mi je baš takav utisak i odavala. Ali nikad mi nije palo na pamet da stvarno ima poremećaj.
Kod SNS-a nikad ne znaš. Njihovi fanovi stalno odaju utisak duboke poremećenosti.
Primljeno k znanju.
Ovo sam ja svojevremeo okačio negde i žena me je iskritikovala i ispričala mi tužnu sudbinu njene prodice. Došao je momenat gde više nisu bili u mogućnosti da brinu o noj i dali je u taj dom. Pomrli su i nesrećnica je ostala sama. Štićenica tog doma. Strašan je zločin izvođenje štićenika tog doma na ulicu od strane SNS-a. Likovi su gofna neviđena

I ovoga ne pomenusmo

1775004673356.png

Ono, taj i nije za pominjanje. Baš je najveći odron od svih. Iako je upakovan u finu oblandu.
Ima sve potrebne kvalitete: glup je, a voli da deli pamet, laže kako zine, nafatirao se oho-ho, mnogo više nego što se misli, fura se na gej priču (a veoma je izvesno da i sam jeste), fura se na nacionalnu priču a naročito voli da etiketira nacionaliste s druge strane kao četnike , predsatvljaju kao umetnika (pridržavanje plafona da ne padne u pojedinim spotovima VIS Idoli ga ne čini umetnikom) i ne vadi se iz televizora. Da, ima i jako društveno prihvatljiv način podizanja naočara. Klasična sublimativna poruka.

1775004770408.png

I ovoga ne pomenusmo

Pogledajte prilog 1880232

Ono, taj i nije za pominjanje. Baš je najveći odron od svih. Iako je upakovan u finu oblandu.
Ima sve potrebne kvalitete: glup je, a voli da deli pamet, laže kako zine, nafatirao se oho-ho, mnogo više nego što se misli, fura se na gej priču (a veoma je izvesno da i sam jeste), fura se na nacionalnu priču a naročito voli da etiketira nacionaliste s druge strane kao četnike , predsatvljaju kao umetnika (pridržavanje plafona da ne padne u pojedinim spotovima VIS Idoli ga ne čini umetnikom) i ne vadi se iz televizora. Da, ima i jako društveno prihvatljiv način podizanja naočara. Klasična sublimativna poruka.

Pogledajte prilog 1880234
Nema sanse da njega kandiduju

Back