Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 86.593
Не знам ја ко је све са тобом у соби. Ти једини то можеш да знаш.... i koliko je tih dobrih i poštenih političara sa nama sada u sobi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам ја ко је све са тобом у соби. Ти једини то можеш да знаш.... i koliko je tih dobrih i poštenih političara sa nama sada u sobi?
Niko od nestranačkih ličnosti neće pristati da bude premijer iz dva razloga: prvi je što će ta vlada trajati do 2027. a drugi razlog je taj što je teško naći takvu osobu koja nije iz stranačkih struktura SNS-a a da će bespogovorno slušati Vučića.
Logičnije mi je da nestranačka ličnost bude kakndidat SNS-a na sledećim predsedničkim izborima jer realno nema ko to da bude iz SNS-a. Ana Brnabić ne dolazi u obzir zbog svoje seksualne orijentacije, premijer koji je podneo ostavku nije najbolji izbor (Miloš Vučević) a Siniša Mali je realno antipatičan lik za predsedničkog kandidata. Ili Mali ili ministarka Jelena Begović, ne vidim ko bi drugi mogao da bude sledeći premijer ili premijerka
Nema veze, spojiće se parlamentarni izbori sa predsedničkim 2027. godine. Mislim da Vučić neće dozvoliti da njegovo ime ne bude na listiću kada se održavaju predsednički izbori jer bi postojala opasnost da te izbore izgubi njegov kandidat.Saziv parlamenta ima mandat do 2028. godine, Meliote.
Pa nisam ja taj koji "svuda" vidi te paranormalne pojave.Не знам ја ко је све са тобом у соби. Ти једини то можеш да знаш.
Ovde su svi zakoni u proceduri:
http://www.parlament.gov.rs/акти/закони-у-процедури/закони-у-процедури.46.html
Ovo je samo jedan od nekoliko Ugovora o kreditima
http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/cir/pdf/predlozi_zakona/14_saziv/36-25.pdf
Tu je i predlog NBS u kome je zanimljiv čl.86 m
http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/cir/pdf/predlozi_zakona/14_saziv/2811-24.pdf
Počeo je da glumata kako ne zna šta vlada radi i da je protiv njihovih odluka ali ih ne može menjati. Nije isključeno da sledi neka vlada koja će delovati na prvi pogled nezavisnije kako bi se protesti otupeli i da bi se ušlo u pregovore. Jedino što još ne može da promeni je da gostuje svake druge večeri na televiziji i svojim izjavama samo pumpa proteste. Možda i to jednog dana promeni, to je nekako najteže.Niko od nestranačkih ličnosti neće pristati da bude premijer iz dva razloga: prvi je što će ta vlada trajati do 2027. a drugi razlog je taj što je teško naći takvu osobu koja nije iz stranačkih struktura SNS-a a da će bespogovorno slušati Vučića.
Logičnije mi je da nestranačka ličnost bude kakndidat SNS-a na sledećim predsedničkim izborima jer realno nema ko to da bude iz SNS-a. Ana Brnabić ne dolazi u obzir zbog svoje seksualne orijentacije, premijer koji je podneo ostavku nije najbolji izbor (Miloš Vučević) a Siniša Mali je realno antipatičan lik za predsedničkog kandidata. Ili Mali ili ministarka Jelena Begović, ne vidim ko bi drugi mogao da bude sledeći premijer ili premijerka.
Sledeći premijer ili premijerka će biti Vučićevi pijuni kao što su bili Ana Brnabić i Miloš Vučević. Ne verujem u mogućnost da Vučić postavi nekog samostalnijeg predsednika vlade jer do predsedničkih izbora (moguće i parlamentarnih) ima samo još dve godine. Može doći do slučaja da se taj kandidat "otcepi" i samostalno izađe i na parlamentarne i predsedničke izbore.Počeo je da glumata kako ne zna šta vlada radi i da je protiv njihovih odluka ali ih ne može menjati. Nije isključeno da sledi neka vlada koja će delovati na prvi pogled nezavisnije kako bi se protesti otupeli i da bi se ušlo u pregovore. Jedino što još ne može da promeni je da gostuje svake druge večeri na televiziji i svojim izjavama samo pumpa proteste. Možda i to jednog dana promeni, to je nekako najteže.
Vaš premijer je bitan ko semafor u GTA Vice Cityspojio si dva posta nedaj boze ko da nam je, ne daj boze, taj buduci premijer u nekom stranom egzilu![]()
moj precednik je murtav a zvao se kemal ataturk...najveca figura 20 veka, zajedno sa suslovom.Vaš premijer je bitan ko semafor u GTA Vice City
Mene zanima kog datuma tvoj precednik podnosi neopozivu ostavku
Što se tiče premijera ovo su bile neke medijske najave:
Već se spominju imena ljudi koji bi mogli da dođu u obzir za premijersku funkciju, i to tri opcije: Ana Brnabić, Siniša Mali i Nebojša Čović. Ipak postoji i faktor iznenađenja, a to bi bila situacija u kojoj bi premijerska funkcija bila povjerena nekom stručnjaku ili nestranačkoj ličnosti sa snažnom podrškom vladajuće koalicije.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-tri-imena-ali-i-veliko-iznenadjenje/y7jc91l
Što se tiče vlade:
Izabraće je Narodna skupština i štitiće interese Srbije, a imaće najmanje 50 odsto novih minstara, ali ne samo ministara već i direktora i svih ostalih rukovodilaca po dubini, zato što su nam potrebne promene.
https://www.sd.rs/vesti/info/vucic-nova-vlada-ce-imati-najmanje-50-odsto-novih-ministara-2025-02-15
Neki analitičar je najavio da bi premijer mogao biti neko sa univerziteta i meni deluje da bi Vučić mogao da krene u pravcu neke nestranačke ličnosti, dekana ili profesora. Njemu je ipak cilj da dodje do pregovora sa studentima i prosvetarima a to nije mogao Vučević. Teško može i bilo koja stranačka ličnost. Kakva su vaša očekivanja?
Just lolmoj precednik je kemal ataturk