PlaninskiKauboj
Zainteresovan član
- Poruka
- 367
Šta vi kažete?
Ko generalno bolje izgleda u poznijem životnom dobu?
Ko generalno bolje izgleda u poznijem životnom dobu?
О Младости и Старости
За умне људе и лепе жене не постоји старост. Племените ствари не старе, него само промене изглед, често чак и на лепше. У старости се покажу на лицу карактер и душа човекова, као што се покажу рељефи једног брега тек у зиму кад изгуби шуму и потпуно оголи. Има лица која са старошћу добију нешто светитељско, и мудрачко, друга мученичко и болесничко, а трећа животињско и зверско. Знак рђавих људи и рђавих жена којима се у младости није распознавао на лицу њихов карактер јер је младост свагда и у свему неизмерна лепота. Али та су лица добила у старости изглед одвратан и ужасавајући, црте злочесте, поглед крвнички. Истина, ни године не изражавају тачно човеково доба. Има младих стараца као што има и много старих младића. Старост човекова одиста почиње тамо где свршава његово одушевљење. Човек који не може да затрепери, одушевљен за неку идеју или за неку личност, стар је и мртав. Младост, то је пре свега света ватра. Само онда кад се та ватра угаси, треба лећи и умрети. Човек који воли жене никад не остари; а човек који тражи друштво младића, никад не тугује. Уосталом, жене нису строге према годинама човековим; јер оне траже мужевност више него младост, а мужевност траје несравњиво дуже него младост. Зато има Дон Жуана педесетих година, који отму жене и младим Аполонима. У Риму се никад ни за кога није рекло: "Умро је" него: "Живео је". Људи нас увек плаше нашим годинама, и кад смо стари и кад смо млади, кад смо млади да смо недозрели за велика дела, а кад смо стари да смо постали неспособни за велике намере. Старчево искуство, равно је учености. Нико не зна шта носи у себи до последњег даха. Природа је у свему оставила себи право на последњу реч.
Јован Дучић
Zavisi od osobe do osobe, mislim da najgore stare ljudi koji su bili izuzetno lepi, jer ih svi gledaju kroz prizmu onoga što su bili. Npr, Al Paćino sada izgleda kao sestra Ruške Jakić, dajem primer.
Da, ali npr. ja znam da neki ljudi (uključujući moju tetku) misle da je Dragan Nikolić bio privlačniji kao stariji muškarac nego kad je bio mlad. Isto i za npr. Džordž Klunija, verujem da će dosta žena reći da im je on sad privlačniji nego kad je bio u 20tim.
To da muškarac stari lepše je urbana legenda. Lepše stari osoba koja ima dobre gene i dosta pažnje poklanja svojoj nezi još od mladosti+ dobro je situirana pa si može prijuštiti koji plastični zahvatčić.
Aam posebno ako pusiZenska lepota nikad ne stari.
jer znas da su i unutarnji organi bitni recimo chyka za erekciju morash imat ili pejsa ili novu chuku ko rokfelerTo da muškarac stari lepše je urbana legenda. Lepše stari osoba koja ima dobre gene i dosta pažnje poklanja svojoj nezi još od mladosti+ dobro je situirana pa si može prijuštiti koji plastični zahvatčić.
a shta bi se budzio kad ne mora bit karikaturomZavisi od osobe do osobe, mislim da najgore stare ljudi koji su bili izuzetno lepi, jer ih svi gledaju kroz prizmu onoga što su bili. Npr, Al Paćino sada izgleda kao sestra Ruške Jakić, dajem primer.
Muskarci ne radjajubez filteri i sminku muskarci sa plastikom zene su smesne josh vise ove mladze plastikanerke nece ni doziviti tu realnu potrebu za plastikom
i zena dosta neradja a svakako propadnu i bez togMuskarci ne radjaju
Jeli ti mislis da se musko drzi bolje?i zena dosta neradja a svakako propadnu i bez tog
jok ja muskarci piju i fizikalisu i ne idu ljekaruJeli ti mislis da se musko drzi bolje?
Ranije umiru.jok ja muskarci piju i fizikalisu i ne idu ljekaru