KO BOLJE LAZE - Muskarci ili zene ?

lazu podjednako:roll: ljudi su se toliko usavrsili u tome da je stvarno postalo fascinantno:roll:

Prezirem laz i svoju vezu gradim na istini.:D Volim kad mu kazem istinu,ma kakva ona bila jer mi je posle lakse i ne moram da razmisljam dal cu se nesto izlanuti ili ce saznati da mu nisam rekla sve.
Verujem mu i trudim se da ne sumnjam. Moze da me slaze.....ali ako provalimmmmm:shock: :evil:
 
Ebi ga, nemojte tako, pa sposobnost laganja je skroz individualna. Ima žena koje ne umeju i ne žele lagati. Ima muškaraca kojima je to ispod časti. Ima i onih koji u tome uživaju.
Mislim da je ovo retka situacija u kojoj pol ne igra baš nikakvu ulogu.
 
BULIT:
slazem se da zene lepse lazu ali mi kad slazemo to je kraj price!
To care,
a kako kraj price, mislis raskinu odmah.
c024.gif
 
hehe hvala sindi.
naprotiv, sve napisano je bilo zarad izjave neprimecene da ne volim da lazem i da to ne radim.ok?a precutim neki dogadjaj samo dok ne dodje do situacije da kazem.
rekoh negde nekada da laz ne podnosim, zato ne lazem.ali isto rekoh da mogu ako hocu bez blama. sad,osecaj koji bih imala unutra nije za opisati.
 
ma da..kad sam procitala ponovo, videla sam...al me mrzelo da se azuriram:lol:

ja ne lazem...gadno mi je to...ono, upakujem istinu ako bi nekog povredila..ali cak ni to previse..ne volim ljude koji nisu sposobni da se suoce sa istinom, ma kakva da je..pa se sa njima ni ne druzim..

e sad, govorim samo o konkretnim stvarima ovdje..imaginarne rasprave ne spadaju u ovu pricu..svako ipak formira svoju istinu o svetu, ljudima, odnosima..frapantno je koliko se ponekad istine o istim ljudima ili odnosima razlikuju, zavisi iz kog ugla se gleda:roll:
 

Back
Top