- Poruka
- 295.493
Licno mislim da mi zene bolje lazemo od Vas muskaraca u odnosu zena-muskarac. Tu smo vestije definitivno.Ali Vi mnogo LEPSE lazete. Umete tako lepo to da radite da se ta iluzija stvorena vasom lazi produzuje ....Dakle..??
loop:Ja mislim da u tim muskom-zenskim odnosima, definitivno sve moze da funkcionise bez lazi![]()
loop:Ne zaista se nisam salio sto se lazi tice.
Tu sam od samog starta maksimalno iskren i imam maksimalno poverenje.
Sad moze da se desi da nesto precutim i da ne kazem u samom startu, ali ako me konkretno pita onda sigurno necu slagati.Mogu da kazem, ne zelim da pricam o tome ili necu da pricam jednostavno, ali slagati sigurno necu.
E, koliko sam samo ja lazi izrekao i koliko sam se puta uverio da su u lazi kratke noge i da se sve kad tad sazna, stvarno bih bio kreten kad bih i dalje verovao da neka veza moze da uspe tako sto cu lagati...
loop:Precutkivanje nije laganje
"Sitne" lazi zaista ne mogu da razumem, one mi tek nisu jasne :?
A "pozitivne" lazi podrzavam, jednostavno instikt za zivotom me tera na to, mada takve lazi su jako retke i ni oni nisu zdrave u bilo kakvoj vezi.
kučka:Licno mislim da mi zene bolje lazemo od Vas muskaraca u odnosu zena-muskarac. Tu smo vestije definitivno.Ali Vi mnogo LEPSE lazete. Umete tako lepo to da radite da se ta iluzija stvorena vasom lazi produzuje ....Dakle..??
kučka:Licno mislim da mi zene bolje lazemo od Vas muskaraca u odnosu zena-muskarac. Tu smo vestije definitivno.Ali Vi mnogo LEPSE lazete. Umete tako lepo to da radite da se ta iluzija stvorena vasom lazi produzuje ....Dakle..??