Ko bi rekao...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije mi se baš desilo da počnem da volim nekoga koga nisam volela... ili da mrzim nekoga ko mi se svideo... ali vremenom su mi neki ljudi na koje nisam odmah reagovala postali dragi jer ih bolje razumem... isto kao u RL - upoznavanje traje :)

...ko me nervirao od početka- nervira me i sada...(reče pre mene Mirabel!).Al ,to nije tema...

...meni se dešavaju i ovde, kao i u RL, obrnute situacije! Svi su mi u početku manje-više OK, onda polako počinjem da se razočaravam...Kod mene (naizgled) sitnice imaju presudnu ulogu u tome- što nije baš za pohvalu i donosi mi mnogo neprijatnosti u životu tipa "šta joj sad bi, a bila je tako cool prema meni"...

....Ipak, većina vas mi je jako simpatična, da nije tako ne bih otvarala ove stranice čim stignem kući s posla...;)

Ranije ..da.. imala sam taj osecaj na prvu loptu..Vise ne..
jer sam odavno prestala da dozivljavam na takav nacin bilo koga ovde..
upravo iz razloga sto se ljudi menjaju..vremenom..

Da li vam se desilo da vam je neko na forumu u startu bio jako antipatičan, a posle, vremenom, shvatite da je sasvim ok lik?

Ovo je tema za starosedeoce, a ja sam ovde nova.

Ipak nadam se da mogu da prokomentarisem jer imam iskustvo na drugim sajtovima.

Da desavalo mi se, iako retko, obicno je prvi utisak onaj pravi, avatar mnogo govori

ne...nepogresiva sam u proceni...antipatican..pa onda pomislim da sam pogresila..ali se na kraju ispostavi da nisam pogresila.....uvek kad razmisljam kao skorpija tacno znam ko je ko..al onda se pojavi moja riba pa pocenm da razmisljam kako mozda nije to bas sve tako...i onda....skorpija odnese pobedu:D

upravo to......
i moja skorpija zna,uvek,i nikad ne pogresim sa njom,ali ja uvek slusam tu moju ribu..i mnogo sam sranja u zivotu dozivela zbog toga.

Pozdrav skorpijama :D

Ovo je tema za starosedeoce, a ja sam ovde nova.

Ipak nadam se da mogu da prokomentarisem jer imam iskustvo na drugim sajtovima.

Da desavalo mi se, iako retko, obicno je prvi utisak onaj pravi, avatar mnogo govori

Ajde bre, nemoj tako, onda sam ja zlo koje hoda :eek:, a bas nisam :flert:
Znas ono, ♪♫ ♪ ne sudi po ambalazi, videces na kraju...♪♫ ♪ ...:zper:

Back