Abell
Iskusan
- Poruka
- 5.757
ala si ti omasila temu![]()
Mozda i jesam, ali zato sam i napisala gore da ne menjam misljenja, znaci ako mi je neko ok u pocetku, onda mi je ok i dalje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ala si ti omasila temu![]()
eeeee mene nema tu znaci dobra sam i simpaticna...![]()
Јеси.А ја се сећам како сам питала :,,Ко је та Душала, никад чула?''
Као да се подразумевало да је Душала морала чути за Ванду...
![]()
Ne.Da li vam se desilo da vam je neko na forumu u startu bio jako antipatičan, a posle, vremenom, shvatite da je sasvim ok lik?
Da li vam se desilo da vam je neko na forumu u startu bio jako antipatičan, a posle, vremenom, shvatite da je sasvim ok lik?
Da li vam se desilo da vam je neko na forumu u startu bio jako antipatičan, a posle, vremenom, shvatite da je sasvim ok lik?
ne...nepogresiva sam u proceni...antipatican..pa onda pomislim da sam pogresila..ali se na kraju ispostavi da nisam pogresila.....uvek kad razmisljam kao skorpija tacno znam ko je ko..al onda se pojavi moja riba pa pocenm da razmisljam kako mozda nije to bas sve tako...i onda....skorpija odnese pobedu![]()
upravo to......
i moja skorpija zna,uvek,i nikad ne pogresim sa njom,ali ja uvek slusam tu moju ribu..i mnogo sam sranja u zivotu dozivela zbog toga.
Ovo je tema za starosedeoce, a ja sam ovde nova.
Ipak nadam se da mogu da prokomentarisem jer imam iskustvo na drugim sajtovima.
Da desavalo mi se, iako retko, obicno je prvi utisak onaj pravi, avatar mnogo govori