Ko bi od vas najpre uzeo američko ili rusko državljanstvo i zbog čega?

apsolutno nema veze sa religijom, to je bila samo paralela, poređenje

Ti si uneo simboliku koja ne postoji u pasosu. Pasos je iskljucivo papir koji ti omogucuje da lakse ili teze putujes.
Ja te pitam, kako si uspeo da ubacis tu simboliku?

I kako, ako nesto nema veze, mozes da pravis paralelu sa time, da uporedjujes?

Ti si uneo simboliku koja ne postoji u pasosu. Pasos je iskljucivo papir koji ti omogucuje da lakse ili teze putujes.
Ja te pitam, kako si uspeo da ubacis tu simboliku?

I kako, ako nesto nema veze, mozes da pravis paralelu sa time, da uporedjujes?

to mi je prvo palo na pamet jer je religija opijum za mase i sveopšta je prisutnost u društvu (ako ne i najjača),
mogo sam da ubacim bilo šta kao recimo masonske simbole, oznake i logo-e raznih proizvoda...itd.

Američki univerziteti su sra nje realno.. abc testovi za retarde plus puno je narkotika tamo..
Jeste, to kaze neko ko nije zavrsio ni pristevski fakultet pa moze da uporedjuje svetske fakultete.

Americki univerziteti su top u svim oblastima, od prirodnih do tehnickih, ekonomskih, pravnih i socijalnih nauka. I to ne po jedan, nego kad recimo pogledas liste rangiranja svetskih univerziteta po oblastima (a liste koje sam linkovao su gle, napravili Kinezi kojima vi rusofili i p.u.tt.lerofili bezgranicno verujete) medju top 10 u svakoj oblasti bar je 70-80% americkih. Ukratko, vecinu napretka u svetskoj nauci i tehnologiji ljudska civilizacija u zadnjih 70-80 godina ostvari na americkim univerzitetima, institutima i kompanijama.

Posto se ja svakodnevno srecem (i radim) sa inzenjerima obrazovanim sirom sveta ( od Srbije i Poljske, preko Kine i Vijetnama pa do UK i USA) mogu da kazem da je sem individualnosti (nismo svi isti ni na beogradskom fakultetu) bitno i na kojoj si se skoli skolovao. Jer, mi koji smo dosli sa strane moramo jos poprilicno dodatno da radimo da bi stigli nekoga ko je zavrsio odgovarajuci americki fakultet ma kako njihovi fakulteti, po tebi, bili za retarde.

Uzgred, da li je na njihovim fakultetima mnogo vise droge nego na tom pristevskom koji ti nisi uspeo da zvrsis ili na beogradskom ne znam, ali cisto sumnjam, jer su generalno ljudi ovde odgovorniji pa jedan kiks sa drogom recimo, kiks koji moze da ti ugrozi ili prekine karijeru ili skolovanje oni izbegavaju. Droga u Srbiji je zadnjih 15-20 ( mozda i svih 30) godina jednako dostupna kao i u USA pa je njeno koriscenje ipak individualna stvar. Znam ljude koji nikada u zivotu nisu probali cak ni marihuanu iako je i u Srbiji bilo na fakultetu kada sam i ja studirao, danas duvaju i u Srbiji skoro na svakom cosku a toliko je rasprostranjena da je gaji i BIA na svojoj farmi u St.Pazovi. Inace, vecina onog sto se zida po Srbiji, vecina skupih kola na ulicama, vecina fensi lokala po BG ili NS finansiraju ne obicni gradjani nego narko dileri - Srbija je zemlja droge.

Jeste, to kaze neko ko nije zavrsio ni pristevski fakultet pa moze da uporedjuje svetske fakultete.

Americki univerziteti su top u svim oblastima, od prirodnih do tehnickih, ekonomskih, pravnih i socijalnih nauka. I to ne po jedan, nego kad recimo pogledas liste rangiranja svetskih univerziteta po oblastima (a liste koje sam linkovao su gle, napravili Kinezi kojima vi rusofili i p.u.tt.lerofili bezgranicno verujete) medju top 10 u svakoj oblasti bar je 70-80% americkih. Ukratko, vecinu napretka u svetskoj nauci i tehnologiji ljudska civilizacija u zadnjih 70-80 godina ostvari na americkim univerzitetima, institutima i kompanijama.

Posto se ja svakodnevno srecem (i radim) sa inzenjerima obrazovanim sirom sveta ( od Srbije i Poljske, preko Kine i Vijetnama pa do UK i USA) mogu da kazem da je sem individualnosti (nismo svi isti ni na beogradskom fakultetu) bitno i na kojoj si se skoli skolovao. Jer, mi koji smo dosli sa strane moramo jos poprilicno dodatno da radimo da bi stigli nekoga ko je zavrsio odgovarajuci americki fakultet ma kako njihovi fakulteti, po tebi, bili za retarde.

Uzgred, da li je na njihovim fakultetima mnogo vise droge nego na tom pristevskom koji ti nisi uspeo da zvrsis ili na beogradskom ne znam, ali cisto sumnjam, jer su generalno ljudi ovde odgovorniji pa jedan kiks sa drogom recimo, kiks koji moze da ti ugrozi ili prekine karijeru ili skolovanje oni izbegavaju. Droga u Srbiji je zadnjih 15-20 ( mozda i svih 30) godina jednako dostupna kao i u USA pa je njeno koriscenje ipak individualna stvar. Znam ljude koji nikada u zivotu nisu probali cak ni marihuanu iako je i u Srbiji bilo na fakultetu kada sam i ja studirao, danas duvaju i u Srbiji skoro na svakom cosku a toliko je rasprostranjena da je gaji i BIA na svojoj farmi u St.Pazovi. Inace, vecina onog sto se zida po Srbiji, vecina skupih kola na ulicama, vecina fensi lokala po BG ili NS finansiraju ne obicni gradjani nego narko dileri - Srbija je zemlja droge.
Zabole me za goveđe liste brt. Otišo debil iz Tesle, ovde bio jedva dovoljan.. retard .. ono jbt smejali smo se.. bukvalno najgori đak u odeljenju.... dobio neku krčevu stipendiju tamo brt najbolji đak na faksu u Usa
Zašto nije neki Amer sa tih najboljih fakulteta na svetu nije rešio Poankareovu teoremu nego Rus?
Drug živeo sam u Usa 7 god.. nacija retarda..
Šta Rus nauči u srednjoj iz matematike i fizike to retard iz Amerike nikad neće.. rešavaće testove ABC.. smešni su..

Poslednja izmena:
Zabole me za goveđe liste brt. Otišo debil iz Tesle, ovde bio jedva dovoljan.. retard .. ono jbt smejali smo se.. bukvalno najgori đak u odeljenju.... dobio neku krčevu stipendiju tamo brt najbolji đak na faksu u Usa
Zašto nije neki Amer sa tih najboljih fakulteta na svetu nije rešio Poankareovu teoremu nego Rus?
Drug živeo sam u Usa 7 god.. nacija retarda..
Šta Rus nauči u srednjoj iz matematike i fizike to retard iz Amerike nikad neće.. rešavaće testove ABC.. smešni su..
Dobro je sto se ti preko ta 2 druga obavestavas o "stanju" na americkim univerzitetima, i dobro je sto se na osnovu sredje tehnicke skole do koje si dobacio usudjujes da tvrdis da su neki drugi koji imaju daleko vise obrazovanja od tebe retardi. Dakle, probaj da zavrsis nesto bar na tom pristevskom univerzitetu (izmestenom u K.Mitrovicu) pa se javi na raspravu.

Obrazovani svet (pa cak i Kinezi) ruske univerzitete ne svrstavaju u top, najbolje rangiran im je po Kinezima Moskovski drzavni (ili sto vi u Srbiji zovete Lomonosov) od 100-150 mesta na svetu. A matematicki fakultet sa tog moskovskog univerziteta je na poziciji 300-400 u svetu, samo nesto malo bolji nego beogradski Matematicki fakultet.

Uzgred, "debil" koji je otisao iz tvoje skole je debil zato sto je postigao neki uspeh u obrazovanju, verovatno i u zivotu, pa vam je mnogo lakse u vasim sitnim zivotima da ga zovete "debil", lakse podnosite vase "uspehe".

Poslednja izmena:
Dobro je sto se ti preko ta 2 druga obavestavas o "stanju" na americkim univerzitetima, i dobro je sto se na osnovu sredje tehnicke skole do koje si dobacio usudjujes da tvrdis da su neki drugi koji imaju daleko vise obrazovanja od tebe retardi. Dakle, probaj da zavrsis nesto bar na tom pristevskom univerzitetu (izmestenom u K.Mitrovicu) pa se javi na raspravu.

Obrazovani svet (pa cak i Kinezi) ruske univerzitete ne svrstavaju u top, najbolje rangiran im je po Kinezima Moskovski drzavni (ili sto vi u Srbiji zovete Lomonosov) od 100-150 mesta na svetu. A matematicki fakultet sa tog moskovskog univerziteta je na poziciji 300-400 u svetu, samo nesto malo bolji nego beogradski Matematicki fakultet.

Uzgred, "debil" koji je otisao iz tvoje skole je debil zato sto je postigao neki uspeh u obrazovanju, verovatno i u zivotu, pa vam je mnogo lakse u vasim sitnim zivotima da ga zovete "debil", lakse podnosite vase "uspehe".
Završio sam Elektronski fak u Nišu
Uspeo je u životu.. navuko se na spid, ekstasi itd.. :)
Nisi odgovorio na pitanje:
Zašto najteži zadatak iz matematike nije rešio neki genije sa tih američkih najboljih univerziteta nego Rus? :)

Završio sam Elektronski fak u Nišu
Uspeo je u životu.. navuko se na spid, ekstasi itd.. :)
Nisi odgovorio na pitanje:
Zašto najteži zadatak iz matematike nije rešio neki genije sa tih američkih najboljih univerziteta nego Rus? :)
I kako si ti "genije" zaglavio na Elektronskom u Nisu (ako si uopste, sudeci po tvom "nivou" nisi ti dobacio dalje od te nesrecne Tesle) ako si zavrsio Teslu u Beogradu? Nisi mogao nista da upises u BGD iako si tamo isao u srednju?

U Matematici postoji nesto adekvatno Nobelovoj nagradi za prirodne nauke a zove se Fields Medal, dodeljuje se na 4 godine a dobiju je od 2 do 4 laureata, u zavisnosti od kvaliteta naucnog rada u prethodne 4 godine. Ta nagrada se inace dodeljuje od 1936-te godine a od 63 dobitnika su 23 njih koji su studije zavsrili i radili na americkim univerzitetima, sovjetskih (ruskih) dobitnika koji su radili na njihovim univerzitetima ima samo 1 (jedan), a onih koji su zavrsili studije u SSSR i pobegli na Zapad i nastavili da se bave naucnim radom te tamo dobili tu nagradu ima jos 4. I Francuska i UK imaju vise dobitnika tog vrhunskog matematickog priznanja nego SSSR/Rusija.

No znam, reci ces da tebe ne interesuju liste i nagrade jer ti ZNAS da su Rusi najbolji i najpametniji. Samo da to jos otkriju oni sami kao i ostatak sveta...

Američki fakulteti.. crnčuge spuštenih gaća do kolena koji igraju ragbi, duvaju jonit i ubacuju loptu u koš..
Ispit iz hemije:
Koja je hemijska formula vode:
A) h20
B) barack obama
C) san francisko..
Bukvalno je ovako, ne za jebavam se
Video si da tako izgleda ispit iz Hemije na bilo kom univerzitetu u USA? Ili po obicaju pricas napamet i kunes se u majku da je to istina?

TEST <<< Link Danas nije tesko proveriti online kako izgleda test iz hemije, ovaj test sa Washington State Univercity kaze da si opet slagao i da ce ti umreti majka zato sto si veliki lazov a kunes se u nju.

Poslednja izmena:
"Bili Amerikanac,Rus i Jugosloven.Ne znam kako je to bilo ali na kraju je Jugosloven sve nadmudrio :D"

Srbin pita Amerikanca: “Kako ste tako bogati i jaki u svetu?”
Amerikanac vadi iz dzepa 100$ i kaze: “Dacu ti ja ovo 100$ ako mi kopas bastu i kosis travnjak”

Srbin odmah prihvati i sve uradi.

Srbin dok kopa pita: “Pa jel ces mi reći kako?”

Amerikanac: “Sad sam ti pokazao kako”

Ha ha
Zdravstvujte Patuljci pi šam vam se na Laureate 😊

grigorij.jpg

да радиш 3 посла да би измирио најосновније Режије? :D
Drugar je radio u USA u elektrodistribuciji nekih 20 godina. Sa tim jedim poslom je kupio dve starije kuce koje sad izdaje studentima, toliko se lose zivi tamo. Ne bih mu verovao da mi nije trazio da mu nacrtam planove za te dve kuce zbog renovacije :)

Back