Ko bi od vas najpre uzeo američko ili rusko državljanstvo i zbog čega?

Jok, kao it inzenjer imao bih 12000 dolara platu. Imao sam tolko 90ih kad sam radio. Nego ja ne mogu da zivim u inostranstvu,
pa sam se sjebao sto sam ostao u ovoj vukojebini...
јес,па ти дрпну 45% пореза,па 12% регионалног пореза,па онда кирије(хипотеке) 20%,па Храна,па ови интернети,струја,комуналије још 20%
Остало би ти од тих 12К...евнтл. 1389.25 центи :D

јес,па ти дрпну 45% пореза,па 12% регионалног пореза,па онда кирије(хипотеке) 20%,па Храна,па ови интернети,струја,комуналије још 20%
Остало би ти од тих 12К...евнтл. 1389.25 центи :D
Ne brini, to je kad se odbije porez, mi racunamo neto :>P

autorska tema
######

prednosti i mane ova dva državljanstva, i pripadajućem tom sloju društva, načinu života itd...

kratko, jasno (može i dugačko), zašto biste odabrali jednu ili drugu stranu ?

Zapad - Istok ?
Руско, због факултета, религије и сличности народа, језика и културе.

Руско, због факултета, религије и сличности народа, језика и културе.
Zbog fakulteta?
Najpoznatija lista za rangiranje svetskih univerziteta ARWU koju inace prave braca Kinezi kaze da je najbolji ruski univeriztet Moskovski drzavni a u narodu Srbalja poznat kao Lomonosov rangiran od 101-150 mesta ( ispod 100-tog mesta se rangiraju na tacno mesto, iznad se rangiraju po grupama od 50 ili 100 univerziteta) .

<<<<< LINK

Dakle, jos jedna od teskih zabluda u Srba, ruski univerziteti nisu smece ali su poprilicno losi u odnosu na one sa Zapada, pogotovo americke i britanske. Tako kazu braca Kinezi, da vama rusofilima bude jos teze.

A sto se kulture tice tek sa njima zajednicko nemamo nista, nama su odavno uzori u kulturi negde drugde. Religijom u XXI veku se samo budale zanimaju, a u toj USA u svakom mestu gde ima vise od 500 Srba imate srpsku crkvu, u celoj Rusiji ima samo jedna ( ili 2?).

Poslednja izmena:

Back