Ко би гласао за Зорана Кесића у Србији?

Зато што је најглупљи, зато је постао и народни посланик?

Политичка каријера[уреди | уреди извор]​

Члан је Српске напредне странке и добио је 148. место на изборној листи Александар Вучић - За нашу децу на српским парламентарним изборима 2020. године.[10] Листа је остварила лаку победу са 188 мандата од укупних 250, а Пајкић је 3. августа 2020. године положио заклетву и постао народни посланик у Народној скупштини Републике Србије.[11] [2]

Кад смо код Пајкића и Кесића и питамо се ко би гласао за Кесића....

а ко је гласао за његовог колегу Пајкића?

Ма, није он духовит.

Само су твоји идеолошки истомишљеници духовити.
моји идеолошки истомишљеници су моји буразеру са нета и стварног живота, као и чланови породице

а сви су невероватно духовити, за разлику од сецикесе

a sto bi ostatak od onih koliko 200 poslanika bili izuzetak..ako moze za njih moze i za Kesica

Можда зато што се Кесић није кандидовао, није најавио кандидатуру нити било шта наговештава да би да изађе на изборе.

Уместо тога, ради свој посао водитеља емисије. Колико је успешан, види се по гледаности емисије на ТВ и на Тубићу. Јесте отварач теме написао да га на Тубићу гледају Шиптари, Хрвати и Муслимани, мада, не знам колико Шиптара зна још увек српски језик (они старији, свакако многи, али баш и не толико Тубић публика), и колико оне из других земаља интересује зезнција која се, углавном, односи на унутрашњу политику Србије.

Једноставно, отварач би да уређује његову емисију. Да отварач теме Кесићу бира теме. Кад би тако било, гледаност би пала из момента (у Србији).

Зато, Кесић љубоморно чува своје гласове (прегледи на Тубићу и број људи испред малих екрана ТВ пријемника).

Кесић је разумљив само Београђанима, евентуално Новосађанима...

Ресто сиротиње раје што се власти крадикалске приватила, тај брутални интелигентни хумор доводи до безумља...
I nažalost razum je u manjini.

Stranka zdravog razuma...

Komentator je. Stručnjak za prezentaciju tema o kojima nam uglavnom previše da samo čujemo, ali njegova ekipa i on to napravi tako i da razumemo zašto to nije trebalo tako, uglavnom... I oni ponekad preuveličaju neke teme ali to uče od onih koji ih nažalost inspirišu.

Tragikomedija nam je politika. Da se on bavi politikom? Hm... Ne znam. Ako mogu ovi sada zašto ne bi i Kesić...

Tadić nam je lepo poručio drugi film...

No mali smo... Ne može to nijedan predsednik da promeni. Makar to bio Prvi...

htedoh prvo da pitam zasto da se glasa za Zorana Kesica, pa se setih,
kada moze Zelensjki zasto ne bi mogao i ovaj nas stend ap komicar
Da... Posle ga ucene ko Zelenskog...
I umesto da bude mudar on zarati sa luđima od njega...
Beli je bio naš Zelenski, otprilike u isto vreme, i bio je da pokaže da postoji demokratija u Srbiji, iako nikada nije...
Mali smo...

I napravi rat da izgubimo i ovo što nemamo...

Ja bih radije nekog neucenjivog... Postoji li takav?
Mada me zabole
Sumnjam da ću ikad opet glasati...
Iako me nažalost dotiču ove teme..

Počela nova sezona 24 minuta?

Ауторска
Популаран на Јутуб, посебно код муслимана, Шитара и Хрвата, Зоран Кесић прави спрдњу о Вучићу посебно, али ништа против муслиманских, Шиптарских и Хрватских лидера, и ако има пун куфер материјала о томе. Зоран Кесић би као направио Србију без криминала и пуну правих инвестиција, ако му је веровати. Шта кажете, јел бисте гласали за њега, колико би добио гласова у Србији, и јел је он као многи што су обећавали пуно а кад се домогну власти ништа од обећавања?
Vi radikali niste nikada bili baš zdravi u glavi. Odakle ti glasanje za Kesića? Zašto ti Kesić smeta? Ima humorističku emisiju u kojoj opravdano ismeva vas i vaše derivate poput Vučića i sledbenika mu i to vas boli. Okupajte se

Back