Ko angazuje robijase i osudjivana lica da gaze studente?

Nigde na svetu , pazi NIGDE, ne padaju vlade, premijeri i predsednici kad se slicno desi.
Niko ne traži pad vlade. Traži se objavljivanje celokupne dokumentacije i odgovornost. Pokrali su mnogo para na ovaj posao, lagali su kako ništa nije dirano oko nastrešnice, poginuli su ljudi, svi plaćamo to, pa i ti.
Kapiram da ne želiš pad vlade, ali valjda želiš da odgovara neko ko se nakrao ovde.

Niko ne traži pad vlade. Traži se objavljivanje celokupne dokumentacije i odgovornost. Pokrali su mnogo para na ovaj posao, lagali su kako ništa nije dirano oko nastrešnice, poginuli su ljudi, svi plaćamo to, pa i ti.
Kapiram da ne želiš pad vlade, ali valjda želiš da odgovara neko ko se nakrao ovde.
Pa zar nisu ljudi u zatvoru.. a sva papirologija predana nadležnima?

...

Jedna autorska tema...
Naime...sad vec nije slucajnost posto se desilo nekoliko puta da osudjivana lica gaze studente...

Imali smo to i u Novom Sadu...gde su cak u autu bili i neki osudjivani narko dileri a i neki policajci...

A evo danas u Beogradu opet:

Ovo je nasilnik koji je kolima pokušao da ubije devojku u Ruzveltovoj: Do sada sedam puta osuđivan

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...ku-u-ruzveltovoj-do-sada-sedam-puta-osudjivan

7 PUTA OSUDJIVAN A ZAPOSLEN PRI OPSTINI PALILULA...KAO NEKI HAUSMAJSTOR ZA ODRZAVANJE I SL..?

Dakle slucajnoati nema...

Na stranu sad sto su i u Novom Sadu i danas u Beogradu to neki pripadnici romske manjine, kojom ocigledno lako maniplisu bilo ucenom ili nagradom za vise ili manje robijaskih dana...

Posto im je botova ponestalo, a i ovi opstinski botovi sluzbenici sve manje voljni da se tuku sa srednjoskolcima i studentima...

Poatavlja se pitanje (pre svega Orlicu kao direktoru BIA-e) - KO to angazuje osudjivana lica i pravi od njih teroriste koji gaze studente?!
Djilas. On je zaposlio preko 80% radnika u Opstini palilula za vreme svog mandata. Svi su tada masovno dobijali posao dok su bili u njegovoj stranci. Ja vam kazem, opozicija i vladajuca struktura je jedno telo , ali vi se smejete. Promenicete vi Vucica, ali na salteru vas ceka ista gospodja i isti kriminalac. Vi to nikako da shvatite. Zato treba podrzati Vucica. Namerno. Da vas kljucaju svi u mozak .....

Nije sva!
Fali deo - KO JE OPRAO 60 MILIONA...
I pored tolikog pranja...obrusio stanicu....
E taj je odgovoran!

...
Pa dobro ja sad ne znam da li su sva ili nisu sva dokumenta predana u sud i tužilaštvo ali je činjenica da nešto jeste i da će se utvrditi verovatno šta fali i sigurno da će neko odgovarati za to sve od ovih što su pritvoreni a možda i od nekih što su još na slobodi mi to ne znamo još..

Nigde na svetu , pazi NIGDE, ne padaju vlade, premijeri i predsednici kad se slicno desi.
Netačno! U Rumuniji je vlada podnela ostavku kad je na splavu izbio požar i izgorelo 19 ljudi. Odgovornost rumunske vlade za taj incident je bila daleko manja nego odgovornost vlade Srbije slučaju Novi Sad. U Rumuniji 4 bivša ministra sede u zatvoru, a u Srbiji koja je najkorumpiranija država u Evropi već godinama nije bilo nijedne presude za korupciju ni protiv portira.

Lako se šaliti na račun nesretne žene.. zamisli da je to neko iz tvoje porodice da l' bi i onda zbijao šale na taj račun?

U pravu si...
Pustiti senilnu babu da nalozena Vucicevim Hit Twit govorima i tracarenjima sa Karleusom...jurisa na studente...je neodgovornost babine porodice !

Moje babe su bile mudrije zene i iako nisu bile ni za jednu politiku ipak su znale da protiv mladosti se ne ide...
Svakoj normalnoj babi u Srbiji deca/unuci su sav svet...

...

Gedam citam i jedne i druge.I to svi u srbiji.Mozda jefino neko ko zivi na cuki.
Ne znam o kakvom.pristupu pricas.
Nacionalne frekvencije.imaju RTS,HAPPY,PRVA,PINK,B92. Koja je opoziciona? Bar neuttralna. Ove televizije se vide u celoj Srbiji,bez obziraa na provajdera,Mogu da ih prate i ljudi koji nemaju kablovsku,preko antene i set top boksa.

Nigde na svetu , pazi NIGDE, ne padaju vlade, premijeri i predsednici kad se slicno desi. U Nemackoj pao most, u Americi pao most, izginula masa ljudi, u Hrvatskoj se srusio krov neke hale, izginuli ljudi, u Italiji se rusi sve zivo, mostovi, zicare, balkoni zgrada, ne zna se ni koliko ima poginulih.
I gde je pala vlada, gde su hapsili top politicare? Nigde. Kola se uvek slome na onima dole inzinjeri, izvodjaci radova, kontrolanti...
I ovde su se kola slomila na takvima.
Kako nigde ? Evo pre neki dan uhasili predsednika Juzne Koreje zbog korupcije,posle slicnih i masovnijih protesta.

Nacionalne frekvencije.imaju RTS,HAPPY,PRVA,PINK,B92. Koja je opoziciona? Bar neuttralna. Ove televizije se vide u celoj Srbiji,bez obziraa na provajdera,Mogu da ih prate i ljudi koji nemaju kablovsku,preko antene i set top boksa.
Ja gledala kad sam bila u belgiji njihov program
Nigde opoziciona ko n1 ko nova rs antidzavna ne postoji.
To samo ima u lydoj srbiji.

Back