Jimmy.B
Aktivan član
- Poruka
- 1.074
Ja mislim opozicija zato što samo njima odgovara haos i bezvlašće..KO to angazuje osudjivana lica i pravi od njih teroriste koji gaze studente?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim opozicija zato što samo njima odgovara haos i bezvlašće..KO to angazuje osudjivana lica i pravi od njih teroriste koji gaze studente?!
A baba?Ja mislim opozicija zato što samo njima odgovara haos i bezvlašće..
Koliko sam ja video snimak ono je samo htela da dođe kući s posla pošto je ustala u 5:00 h kako je rekla i nosila je narandže.. ne verujem da je politički aktivnaA baba?
Baba je lider opozicije. Maskirala seA baba?
Đilas, Đilas i Šolak!Baba je lider opozicije. Maskirala se
Niko ne traži pad vlade. Traži se objavljivanje celokupne dokumentacije i odgovornost. Pokrali su mnogo para na ovaj posao, lagali su kako ništa nije dirano oko nastrešnice, poginuli su ljudi, svi plaćamo to, pa i ti.Nigde na svetu , pazi NIGDE, ne padaju vlade, premijeri i predsednici kad se slicno desi.
Pa zar nisu ljudi u zatvoru.. a sva papirologija predana nadležnima?Niko ne traži pad vlade. Traži se objavljivanje celokupne dokumentacije i odgovornost. Pokrali su mnogo para na ovaj posao, lagali su kako ništa nije dirano oko nastrešnice, poginuli su ljudi, svi plaćamo to, pa i ti.
Kapiram da ne želiš pad vlade, ali valjda želiš da odgovara neko ko se nakrao ovde.
Ja mislim opozicija zato što samo njima odgovara haos i bezvlašće..
Lako se šaliti na račun nesretne žene.. zamisli da je to neko iz tvoje porodice da l' bi i onda zbijao šale na taj račun?Baba je lider opozicije. Maskirala se
Pa zar nisu ljudi u zatvoru.. a sva papirologija predana nadležnima?
Djilas. On je zaposlio preko 80% radnika u Opstini palilula za vreme svog mandata. Svi su tada masovno dobijali posao dok su bili u njegovoj stranci. Ja vam kazem, opozicija i vladajuca struktura je jedno telo , ali vi se smejete. Promenicete vi Vucica, ali na salteru vas ceka ista gospodja i isti kriminalac. Vi to nikako da shvatite. Zato treba podrzati Vucica. Namerno. Da vas kljucaju svi u mozak ........
Jedna autorska tema...
Naime...sad vec nije slucajnost posto se desilo nekoliko puta da osudjivana lica gaze studente...
Imali smo to i u Novom Sadu...gde su cak u autu bili i neki osudjivani narko dileri a i neki policajci...
A evo danas u Beogradu opet:
Ovo je nasilnik koji je kolima pokušao da ubije devojku u Ruzveltovoj: Do sada sedam puta osuđivan
https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...ku-u-ruzveltovoj-do-sada-sedam-puta-osudjivan
7 PUTA OSUDJIVAN A ZAPOSLEN PRI OPSTINI PALILULA...KAO NEKI HAUSMAJSTOR ZA ODRZAVANJE I SL..?
Dakle slucajnoati nema...
Na stranu sad sto su i u Novom Sadu i danas u Beogradu to neki pripadnici romske manjine, kojom ocigledno lako maniplisu bilo ucenom ili nagradom za vise ili manje robijaskih dana...
Posto im je botova ponestalo, a i ovi opstinski botovi sluzbenici sve manje voljni da se tuku sa srednjoskolcima i studentima...
Poatavlja se pitanje (pre svega Orlicu kao direktoru BIA-e) - KO to angazuje osudjivana lica i pravi od njih teroriste koji gaze studente?!
Ne bih mogao da kažem da razumem šta si hteo da kažeš ali nema vezeZnaci...
ŽUTI ROM ?!
Pa... ili je žut ili je Rom?
...
Kod mene nema uličara.Lako se šaliti na račun nesretne žene.. zamisli da je to neko iz tvoje porodice da l' bi i onda zbijao šale na taj račun?
Pa dobro ja sad ne znam da li su sva ili nisu sva dokumenta predana u sud i tužilaštvo ali je činjenica da nešto jeste i da će se utvrditi verovatno šta fali i sigurno da će neko odgovarati za to sve od ovih što su pritvoreni a možda i od nekih što su još na slobodi mi to ne znamo još..Nije sva!
Fali deo - KO JE OPRAO 60 MILIONA...
I pored tolikog pranja...obrusio stanicu....
E taj je odgovoran!
...
Netačno! U Rumuniji je vlada podnela ostavku kad je na splavu izbio požar i izgorelo 19 ljudi. Odgovornost rumunske vlade za taj incident je bila daleko manja nego odgovornost vlade Srbije slučaju Novi Sad. U Rumuniji 4 bivša ministra sede u zatvoru, a u Srbiji koja je najkorumpiranija država u Evropi već godinama nije bilo nijedne presude za korupciju ni protiv portira.Nigde na svetu , pazi NIGDE, ne padaju vlade, premijeri i predsednici kad se slicno desi.
To je divno.. dakle iz tvoje porodice ne pešače ulicom to hoćeš da kažeš nego šta oni lete na pijacu helikopterom ili šta..?Kod mene nema uličara.
Lako se šaliti na račun nesretne žene.. zamisli da je to neko iz tvoje porodice da l' bi i onda zbijao šale na taj račun?
Koliko sam ja video snimak ono je samo htela da dođe kući s posla pošto je ustala u 5:00 h kako je rekla i nosila je narandže.. ne verujem da je politički aktivna
Sigurno ne da bi je šutirali posle podne neki takozvani studenti.. i ja ceo moj život ustajem u 5:00 h ili prije 5:00 h ujutru šta je to čudno.. samo neradnici spavaju do 10:00 h ili do 12:00 h..Zasto baba u zlatnom dobu Srbije ustaje u 05:00h i mora da radi pod stare dane umesto da uziva u povecanoj penziji?
...
Nacionalne frekvencije.imaju RTS,HAPPY,PRVA,PINK,B92. Koja je opoziciona? Bar neuttralna. Ove televizije se vide u celoj Srbiji,bez obziraa na provajdera,Mogu da ih prate i ljudi koji nemaju kablovsku,preko antene i set top boksa.Gedam citam i jedne i druge.I to svi u srbiji.Mozda jefino neko ko zivi na cuki.
Ne znam o kakvom.pristupu pricas.
Kako nigde ? Evo pre neki dan uhasili predsednika Juzne Koreje zbog korupcije,posle slicnih i masovnijih protesta.Nigde na svetu , pazi NIGDE, ne padaju vlade, premijeri i predsednici kad se slicno desi. U Nemackoj pao most, u Americi pao most, izginula masa ljudi, u Hrvatskoj se srusio krov neke hale, izginuli ljudi, u Italiji se rusi sve zivo, mostovi, zicare, balkoni zgrada, ne zna se ni koliko ima poginulih.
I gde je pala vlada, gde su hapsili top politicare? Nigde. Kola se uvek slome na onima dole inzinjeri, izvodjaci radova, kontrolanti...
I ovde su se kola slomila na takvima.
Ja gledala kad sam bila u belgiji njihov programNacionalne frekvencije.imaju RTS,HAPPY,PRVA,PINK,B92. Koja je opoziciona? Bar neuttralna. Ove televizije se vide u celoj Srbiji,bez obziraa na provajdera,Mogu da ih prate i ljudi koji nemaju kablovsku,preko antene i set top boksa.
Bio lik cigo ili ne, osobno bih ga zatvorio u rupu i bacio ključ pa nek do kraja života smrdi.