može da bude i neka strana služba kojoj je u interesu građanski rat u Srbiji. Kao što su na Euromajdanu angažovali snajperiste.Osumnjiceni su pozicija i opozicija.
Obe strane imaju interes da se ovako nesta desava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može da bude i neka strana služba kojoj je u interesu građanski rat u Srbiji. Kao što su na Euromajdanu angažovali snajperiste.Osumnjiceni su pozicija i opozicija.
Obe strane imaju interes da se ovako nesta desava.
Malopre gledao seselja na tv u i tvrdi da "njegova obavestajna sluzba"ima informacije da ovde oko toga vrsljaju hrvati,ameri i britanci i pokazivao njihove licne karte.
Molim da se ne ubija bedni glasnik tj ja za prenos ovih informacija![]()
Policija vrlo lako može da spreči ova zaletanja na blokade tako što će ih obezbedjivati. To što policije nema u blizini je ono što je najsumnjivije.može da bude i neka strana služba kojoj je u interesu građanski rat u Srbiji. Kao što su na Euromajdanu angažovali snajperiste.
Tako je.Iz dosadasnjih informacija svi su krivi i niko nije kriv.može da bude i neka strana služba kojoj je u interesu građanski rat u Srbiji. Kao što su na Euromajdanu angažovali snajperiste.
Najsumnjivije je sto pystaju blokade.Policija vrlo lako može da spreči ova zaletanja na blokade tako što će ih obezbedjivati. To što policije nema u blizini je ono što je najsumnjivije.
Ako bi terali ljude sa blokada i hapsili ih to bi isto povećalo otpor i dovodilo do više ljudi na protestima i blokadama. Svakako to što policije nema nigde je još gore.Najsumnjivije je sto pystaju blokade.
Tek onda sa policijom.mec.To su bre psi.Bilo bi av av na policiju.Ako bi terali ljude sa blokada i hapsili ih to bi isto povećalo otpor i dovodilo do više ljudi na protestima i blokadama. Svakako to što policije nema nigde je još gore.
Нема ништа од грађанског рата. На први евентуално испаљени метак лојалиста неће бити ниђе. Ко би ратовао за ******ог; Кобре, полиција, БИА, Делије? Продали су Слобенита, продали су Ђинђића, продаће и овог "недодирљивог".može da bude i neka strana služba kojoj je u interesu građanski rat u Srbiji. Kao što su na Euromajdanu angažovali snajperiste.
Ovo je ocigledno...
Izvuku im robijaske CV-eve i onda ih ili nude sa smanjenjem ili ucenjuju sa povecanjem robije...
Jer pazi, nisu to neki kao šatro poslovni ljudi koji zure negde...jer jedini posao koji ove pojave ceka je tucanje kamena i setnja u dvoristu zatvora...
Dakle neko ih angazuje !
Da bi neartikulisanim terorizmom gazenja plasili ljude koji protestuju...
...
Policija vrlo lako može da spreči ova zaletanja na blokade tako što će ih obezbedjivati. To što policije nema u blizini je ono što je najsumnjivije.
Ili, ne daj bože, kao oni po svetu koji namerno vozilima uleću u velike grupe ljudi.Imas li ti neki dokaz da je ovog angazivala vlast ili ti je jedini dokaz- jeste keve mi?
Ja sam ovde 100 puta pisao da su te blokade puteva kao prvo nezakonite i maltretiranje obicnih ljudi a kao drugo velika opasnost za te ljude koji blokiraju.
Za volanom ne sede samo normalni i trezni vec i psihopate, narkomani, pijanci , krimosi, ukratko neuracunljivi svih ukusa i mirisa. Sledeci put ce neki psiho a la onaj sa Cetinja potegnuti i pistolj.
Slicne stvari su se vec dogadjale u Americi, Italiji, Brazilu...
Razmislite.
Da imaju pristup medijima ne bi bilo blokada. Zar ti nije sumnjivo da 13 god. nisi video ni jednog jedinog opozicionog lidera na TV. Kada bi se cula istina sve bi bilo drugacije. Kazes sta imas ,ne mora blokada na minus 5.Najsumnjivije je sto pystaju blokade.
Imaš još opciju da policija hapsi te što blokiraju ili da je uopšte nema. Obe te opcije dovode do eskalacije nasilja.Zasto bi policija obezbedjivala protivzakonite blokade puteva? To nema nikakvog smisla.
Policija da radi svoj posao kao i tuzilastvo da radi svoj posao kao i Sudovi ..ne bih bilo nikakvih blokada botino!Zasto bi policija obezbedjivala protivzakonite blokade puteva? To nema nikakvog smisla.
Ja mislim da je vreme da narod pocne da hapsi policiju jer oni apsolutno nista ne rade.Imaš još opciju da policija hapsi te što blokiraju ili da je uopšte nema. Obe te opcije dovode do eskalacije nasilja.
Gedam citam i jedne i druge.I to svi u srbiji.Mozda jefino neko ko zivi na cuki.Da imaju pristup medijima ne bi bilo blokada. Zar ti nije sumnjivo da 13 god. nisi video ni jednog jedinog opozicionog lidera na TV. Kada bi se cula istina sve bi bilo drugacije. Kazes sta imas ,ne mora blokada na minus 5.
Imaš još opciju da policija hapsi te što blokiraju ili da je uopšte nema. Obe te opcije dovode do eskalacije nasilja.
Imas li ti neki dokaz da je ovog angazivala vlast ili ti je jedini dokaz- jeste keve mi?
Ja sam ovde 100 puta pisao da su te blokade puteva kao prvo nezakonite i maltretiranje obicnih ljudi a kao drugo velika opasnost za te ljude koji blokiraju.
Za volanom ne sede samo normalni i trezni vec i psihopate, narkomani, pijanci , krimosi, ukratko neuracunljivi svih ukusa i mirisa. Sledeci put ce neki psiho a la onaj sa Cetinja potegnuti i pistolj.
Slicne stvari su se vec dogadjale u Americi, Italiji, Brazilu...
Razmislite
Naveo sam trenutnu opciju koja je loša a to je da policije nema.Pa ima i ova trenutna opcija, organizatori organizuju blokade na svoju odgovornost a policija ne privodi iako je rec o krsenju zakona, jer joj je zabranjeno iz politickih razloga. Mnogima iz opozicije bas ta opcija ne odgovara, slike pendrecenja i privodjenja demonstranata na zapadnim medijima, tj radikalizacija bi im mnogo vise odgovarala.
Onda se kao sto rekoh sve svede na normalnost onih iza volana a bogme onih sto nisu u Srbiji ima oho ho.
Pa nek nadlezni rese korupcionasko ubistvo 15 ljudi... i nema vise blokada...
...
Koliko sam citao, dvocifreni broj njih je vec u zatvoru. Ako gresim, ispravi me.
Naveo sam trenutnu opciju koja je loša a to je da policije nema.
ovaj desno, najverovatnije nije korisnik psihoaktivnih supstanci...verovatno korisnik vatrene vode
Vesica podgrevaju i lade 3 puta...
Pohapseni nebitni...koji sigurno nisu naredili da se neko ugradi id 6
...