Književna misterija

buudala

Stara legenda
Poruka
82.079
Original postavio Džek svih zanata
Blajbi, ma daj.. poznat si po svojoj bombastičnosti i željom za šokiranjem.

Čisto sumnjam da si ti to iskusio; tvoje htenje da budeš epicentar forumske pažnje lako vodi preko granice između realnosti i imaginacije.

I da jeste istina, pa šta sa tim? Usr'o si se od straha i gotovo. Zar sada svi to treba da postujemo, da ja, recimo, prepričam desetak svojih "za dlaku-glava!" doživljaja iz trogodišnjeg ratovanja? I to još boldovano?
Mislim da bi svakoga ovde boleo ****** za to, ovde ljudi nemaju empatije, većina ni duše.

I naravno, tvoje iskustvo, ili moje, svejedno, nemaju ama baš nikakve veze sa natprirodnim cirkusima i misterioznim ebanijama.
Ipak, jedno me interesuje; da li je avion, čiju oznaku tako precizno znaš, dakle upućen si u aeronautiku, pao u stolling ili je u pitanju obično propadanje usled turbulencije?

Kako to i otkud da na primer jednom ovakom nepismenjaku koji ne ume padeže da koristi, objave rad i promovišu ga u književnika?.

Ima li tu nečeg natprirodnog ili je sve objašnjivo prirodnim razlozima.

Misteriozno............:think:

P.S.
Mož da bidne da je ova tema ipak za pdf koji se bavi literaturom.
Ipak misterija ostaje.

Poslednja izmena:
Nije ovo tema o članovima nego o misterioznom , neverovatnom analfabetizmu u našoj savremenoj prozi.

Nikakvih privatnih podataka ovde nema , ne podmeći.

P.S.

Citiraće ovu našu temu mnogi i na drugim forumima.

Ko ti preti mukice?

Internet je jedna lepa zajednica pomoću koje ljudi dolaze do informacija i dele utiske o temama koje su im interesantne.

Ponavljam, ovde tema nisi ti i tvoje nepoznavanje gramatike,već opšta, sve prisutnija nepismenost.

Back