Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.715
Nisi ti gladan, ti si bezobrazanJa nisam baš toliko širok po tom pitanju, ima onih brašnjavih, nikako mi ne leže. Ali većina jabuika da, uvek. Volim kad su sočnije, pucaju kad ih zagrizeš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti gladan, ti si bezobrazanJa nisam baš toliko širok po tom pitanju, ima onih brašnjavih, nikako mi ne leže. Ali većina jabuika da, uvek. Volim kad su sočnije, pucaju kad ih zagrizeš.

Nije on nju to pitao zato što se divi njenim slikama
napravila sam ihTvoje fotke?
Da, ukapirao sam.napravila sam ih
svaka sadrži ime nekog sa ove teme
ta imena se vide kad zatvoriš skoro skroz oči i malo se odaljiš od monitora
dragi su mi ovi ljudi pa sam zato to i napravila

Nije smaranje, savršeno je!

Nemoj na mene, sreće ti, kmeči negde pored.Mogu li ja jednom doći na red da kmečim?![]()

Poslednja rečenica je smešna, da se razumemo.Daj još da odmorim ovaj svoj mozak napaćeni
I danas preko 12 sati
Oj jedva čekam da se udam i da ništa ne radim!

Već su mi objasnili MoljciPoslednja rečenica je smešna, da se razumemo.![]()

A šta ćeš.Već su mi objasnili Moljci![]()

Extra su.
Izvini ako smo ti srušili sneška.Već su mi objasnili Moljci![]()
Ovog lika sam zapamtila iz ovog videa.
Ma dobra sam, šalim se jaKako sad da oraspoložimo KDC?

Pa sta mislis da je njemu to kazna?Pa reci mu da se mora odreći džeparca ili dati odmah iz svoje ušteđevine![]()
To je prvo predlozio. To je ono dete sto se u sred zime skine i da ti jaknu 
Udajmo jeKako sad da oraspoložimo KDC?

Ne znam, majka si, znaš pravila, znaš svoju djecu. Ali pile malo nije tražilo beskorisno neštoPa sta mislis da je njemu to kazna?To je prvo predlozio. To je ono dete sto se u sred zime skine i da ti jaknu
Moje je da finansijski savetujema on odlucuje.
Kupi mu!Ma idi, lud ce biti, davace sapom i kapom i drugovima i zenama.Ne znam, majka si, znaš pravila, znaš svoju djecu. Ali pile malo nije tražilo beskorisno neštoKupi mu!
Biće srećan. Kad stisneš ruku da iz nje ne izađe, da daš drugom, u nju ni ući ne može. Volim takvu djecu! Kao i odrasle. Isti moj tataMa idi, lud ce biti, davace sapom i kapom i drugovima i zenama.

Ja bila možda 2 ili 3 razred, podijelili nam paketiće u školi, humanitarne, djeca u svijetu pakovala za djecu u Sarajevu. Pita učiteljica jel neko živi blizu djevojčice koja nije išla u školu jer je bila bolesna. Niko se nije javio i ja dignem ruku iako mi nije bila blizu. Idem ja iz škole ka njenoj zgradi i nosim ta dva paketića, pakovani su u kutije za obuću bili. Jedan veliki, očito kutija od čizama, drugi mali, od običnih cipelica. Idem i kontam, nije rekla koji je meni a koji njoj. Nije bilo biranja, šta te zapadne. Idem i kontam: ja zdrava, igram se u školi, igram se poslije škole a ona sedmicama ne ide u školu. Daću ja njoj veliki, njoj je teže!Ma idi, lud ce biti, davace sapom i kapom i drugovima i zenama.
par divnih čudesnih igračkica kakve do tada ni vidjela nisam, par predmeta za higijenu, nekoliko čokolada, bombone i pare! Prave pravcate njemačke marke bile u paketiću mom, kulturno spakovane u predivan dječiji novčanik. 100 maraka!