qryak
Veoma poznat
- Poruka
- 10.210
Set Jajoper kozmetikeJedno pitanje....više mi ideje trebaju..
Pošto sam tajni deda mraz čoveku srednjih godina, čitaj direktoru...
trebaju mi predlozi šta eventualno kupiti do 2000 din...pošto nam je toliki budzet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Set Jajoper kozmetikeJedno pitanje....više mi ideje trebaju..
trebaju mi predlozi šta eventualno kupiti do 2000 din...pošto nam je toliki budzet
Ja nisam blokirala ništaAli onda nema nagrada!
Direktor je u pitanjuSet Jajoper kozmetike![]()
Baš mali budžet.Jedno pitanje....više mi ideje trebaju..

Da, kad prekinem reklamu nema nagrada. Ili kad ostavim uključen ad bloker.Ali onda nema nagrada!
Set Jajoper kozmetike![]()
Ili orbit zvakeBaš mali budžet.
Ako nije snob, neki jeftiniji digitalni raučni sat? Digitalni ramovi za slike su skuplji od toga. Slušalice za mob?
Ali ako ništa od toga ne ide, onda neki set toaletna voda/dezodorans?
Ili čarape sa božićnim/novogodišnjim motivima.![]()

Knjigu.Jedno pitanje....više mi ideje trebaju..
To nam je ograničenje...kao neka simbolična sumaBaš mali budžet.
Ako nije snob, neki jeftiniji digitalni raučni sat? Digitalni ramovi za slike su skuplji od toga. Slušalice za mob?
Ali ako ništa od toga ne ide, onda neki set toaletna voda/dezodorans?
Ili čarape sa božićnim/novogodišnjim motivima.![]()
U kompletuKnjigu.
Da uklopimo i Omerov prijedlog, naziva
Kako pravilno prati muda.

Ako voli vino, ovo je verovatno najbolje za tu neku cenu od 2000 din (možda je 2500?), zaista preporuka.Hvala na ideji![]()
Памти врати ал' те америчке бесмислицеHvala na ideji![]()
To kod mene zasigurno nije razlogViš ti šta je službeno lice moderator. Odmah odgovore.
Ako puši nešto u vezi s tim, ako se loži na kola meku kozmetiku, valjda ga toliko znate.Znam...kud meni da se padne![]()
Hvala punoAko voli vino, ovo je verovatno najbolje za tu neku cenu od 2000 din (možda je 2500?), zaista preporuka.
Pogledajte prilog 1651790
Kupite mu nesto iz sexy sopa tipa onu vestacku vaginuTo nam je ograničenje...kao neka simbolična suma
Boli me uvo da li je snob
Hvala na ideji![]()

Odakle znam na šta se ložiAko puši nešto u vezi s tim, ako se loži na kola meku kozmetiku, valjda ga toliko znate.
idi vidi jelsmo u nekoj drugoj kafani.Ili orbit zvake![]()
Divno...šta mi teško da popijem disciplinskuKupite mu nesto iz sexy sopa tipa onu vestacku vaginu![]()

Neko od kolega možda zna.Odakle znam na šta se loži
I onda stiže dopis:Knjigu.
Da uklopimo i Omerov prijedlog, naziva
Kako pravilno prati muda.
Bio bi ti zahvalanDivno...šta mi teško da popijem disciplinsku![]()

Ma, jedva čekali da ga neko izvuče...zezaju me, pa rasturajuNeko od kolega možda zna.