- Poruka
- 105.514
Nisi znao da falsifikuješ opravdanja ko jaSumnjam, ja sam roknuo jedan razred zbog previse neopravdanih tj bjezanja![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi znao da falsifikuješ opravdanja ko jaSumnjam, ja sam roknuo jedan razred zbog previse neopravdanih tj bjezanja![]()
I dalje sam opasnaKaj si ti bila neka opasna tamo?![]()
A ja bio uvjeren da si bila milo dijete koje redovito ide po natjecanjima, velika nada i tako to.I dalje sam opasna
Mila nikad nisam bila al bistra jesam te sam dobro prolazila u školiA ja bio uvjeren da si bila milo dijete koje redovito ide po natjecanjima, velika nada i tako to.![]()
Da se vratim opet bi tako a vjerojatno jos i jaceNisi znao da falsifikuješ opravdanja ko ja![]()
Jesi isla na onu profesionalnu orijentaciju u srednjoj ili nesto slicno?Mila nikad nisam bila al bistra jesam te sam dobro prolazila u školi
Ja sam u srednjoj išla u Dizajnersku, ona je već vrlo orijentisanaJesi isla na onu profesionalnu orijentaciju u srednjoj ili nesto slicno?
Ti stalno jedeš
Sad ide onaj deo gde ste se upoznali i odakle vam dete
Ne. Odakle tebi to?Ti stalno jedeš![]()
Ma mislim na ono, tako je bilo kod nas barem, kad ides rjesavati test inteligencije i na razgovor da se kao utvrdi potencijal za dalje pa se rezultat usporedjuje sa dotadasnjim uspjehom i onda kao na temelju tvojih preferencija i rezultata oni tebi predloze za kaj si sposobanJa sam u srednjoj išla u Dizajnersku, ona je već vrlo orijentisana
Msm na ovaj smajli što cepa kokiceNe. Odakle tebi to?![]()
Baš sad razmišljam kako da objasnim mužu da imam vanbračnu odraslu ćerku sa potpuno nepoznatom osobom kome mogu majka da budem a kog pri tome nikad nisam videla
Sad ide onaj deo gde ste se upoznali i odakle vam dete
Msm na ovaj smajli što cepa kokice![]()
Nije toga bilo kod nas u srednjojMa mislim na ono, tako je bilo kod nas barem, kad ides rjesavati test inteligencije i na razgovor da se kao utvrdi potencijal za dalje pa se rezultat usporedjuje sa dotadasnjim uspjehom i onda kao na temelju tvojih preferencija i rezultata oni tebi predloze za kaj si sposoban![]()
Eto! Ideja za seriju. Tu je lova.Baš sad razmišljam kako da objasnim mužu da imam vanbračnu odraslu ćerku sa potpuno nepoznatom osobom kome mogu majka da budem a kog pri tome nikad nisam videla
Posebna pikanterija je što su otac deteta i dete VRŠNJACI a vrlo je moguće da je i od nje mlađi!
Pa ti vidi!
Vjerojatno ce muz pitati jesi li promijenila dobavljačaBaš sad razmišljam kako da objasnim mužu da imam vanbračnu odraslu ćerku sa potpuno nepoznatom osobom kome mogu majka da budem a kog pri tome nikad nisam videla
Posebna pikanterija je što su otac deteta i dete VRŠNJACI a vrlo je moguće da je i od nje mlađi!
Pa ti vidi!
Imamo istogVjerojatno ce muz pitati jesi li promijenila dobavljača![]()
schta je s tebe sad vischeeeeBolje nego juce, nadam se da se oporavim za dan-dva![]()
wtfImamo istog
Sigurno se ne bih udala za dosadnog strejta
Jel ovo šifrirano ili?schta je s tebe sad vischeeee
razboli se suseda ,o odma Snow.c,c,c,noliki covek a bolestan.Nema ko nio tee da mu skuha.ni supu
kriptujemoJel ovo šifrirano ili?![]()
Strejt je u moje vreme bila osoba koja ne pije,ne puši i ne drogira se
,ondak sam skoro pa oduvek strejt.Strejt je u moje vreme bila osoba koja ne pije,ne puši i ne drogira se
A osoba koja bi radila sve to?Strejt je u moje vreme bila osoba koja ne pije,ne puši i ne drogira se