- Poruka
- 80.804
Jel si ti bolje danas?
Bolje nego juce, nadam se da se oporavim za dan-dva

Hvala sumi

Laku noć svima I lepo spavajte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si ti bolje danas?
Hajd ozdravi pa da se otimamo za čokoladu. Sad još uvek ne smeš. Kažu ljudiBolje nego juce, nadam se da se oporavim za dan-dva
Hvala sumi
Laku noć svima I lepo spavajte![]()
oppaaaa,dobar,ma predobarDobru noć želim.
Pridružujem se zahtevu@Жижи sutra da vidim sliku prstića i da budu kao novi![]()
Moje dete je vunderkind i zbog genijalnosti, preskočila je predškolski i odmah faks upisala!@☆Aždaha☆ joj je majka![]()
Na majkuMoje dete je vunderkind i zbog genijalnosti, preskočila je predškolski i odmah faks upisala!
Prodji razred sa 5.0 pa razmislimBabo, pukla mi pernica![]()
GenijalnoJeste vidjeli @hrleći avatar?
Ja sam preskakao prozor u skoliMoje dete je vunderkind i zbog genijalnosti, preskočila je predškolski i odmah faks upisala!
Nemoj tako. dobra si tiO, lude žene![]()
Sjecam se matematike, jedan test dobijem keca, drugi sve tocno i uciteljica kao da ne razumije zasto i kako i ja mislio to nesto lose napravio pa nastavio skupljati za vinogradJao da, pa ti si otac!![]()
Jel ti treba oturpijati kopitaDobro jutro. Neka bude lep dan.
Na mene pokupila ovo kad treba izaci iz skole ranije ili doci tek na treci sat a na tebe mir, red, rad, disciplina i mozakJao da, pa ti si otac!![]()
Ja sam bežala (markirala) iz škole više nego vas dvoje zajednoNa mene pokupila ovo kad treba izaci iz skole ranije ili doci tek na treci sat a na tebe mir, red, rad, disciplina i mozak![]()
Sumnjam, ja sam roknuo jedan razred zbog previse neopravdanih tj bjezanjaJa sam bežala (markirala) iz škole više nego vas dvoje zajedno
Kaj si ti bila neka opasna tamo?Ja sam bežala (markirala) iz škole više nego vas dvoje zajedno
Boldovano ne može biti netačnije