- Poruka
- 204.844
Kaže se - ne možeš i da stisneš i da prd...Relax pa i treba malo da se neko sali ovde...svi se nesto stisli![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže se - ne možeš i da stisneš i da prd...Relax pa i treba malo da se neko sali ovde...svi se nesto stisli![]()
Bolje i da ne pitam više ništa....biće nije ni bio autobusDrzi se price jeebemu sumpor![]()
Čovek je pevao o Novom Sadu, Zemunu, Dunavu, alasima, a bio iz Kragujevca, Šumadinac... iz Konjevog Kragujevca, tačnije
Ovo je samo radna verzija tek ću da ga doradjujemAl si ga sklepao.
Ja 70, samo krtina. Većina oženjena, redovan sex, raspušteno, po 100kg. Nema auta, kornera, znači mogu lažnjaci, fore i forice. Ima jedan Jovan igra kao zver al on je u mojoj ekipi. Lopta je sa tegom, i to je super.Oni gojazni, a ti si super?
Nema pravila, ne paziš![]()
Bolje i da ne pitam više ništa....biće nije ni bio autobus
Jake emocije nisu pogodno tle za istinu, a naročito ljutnja.Onda dopuni sa tačnim
Mislio sam da sam čuo sve pesme o Novom Sadu ali bio sam u zabludi...
Jeste, i udara tamo gde zna da je najtanji...izvlači iz sebe ono što zaista misli o toj osobiJake emocije nisu pogodno tle za istinu, a naročito ljutnja.
U svađi čovjek ima cilj da povrijedi drugu osobu, pa će reći svašta.
udara medju rogoveJeste, i udara tamo gde zna da je najtanji...izvlači iz sebe ono što zaista misli o toj osobi
Najbitnija stvar za mali fudbalJa 70, samo krtina. Većina oženjena, redovan sex, raspušteno, po 100kg. Nema auta, kornera, znači mogu lažnjaci, fore i forice. Ima jedan Jovan igra kao zver al on je u mojoj ekipi. Lopta je sa tegom, i to je super.

Koja je većina oženjena? Ovi koje ja znam uglavnom razvedeni.Ja 70, samo krtina. Većina oženjena, redovan sex, raspušteno, po 100kg. Nema auta, kornera, znači mogu lažnjaci, fore i forice. Ima jedan Jovan igra kao zver al on je u mojoj ekipi. Lopta je sa tegom, i to je super.

Ko ti je nabio rogove crni ti?udara medju rogove
Nemate istu ekipu, verovatno...ovi njegovi su superKoja je većina oženjena? Ovi koje ja znam uglavnom razvedeni.
A super je imati 100 kila i dobar auto.![]()
Ne skače mnogo, možeš da je rolaš a da ne beži mnogo. Znači.Najbitnija stvar za mali fudbal![]()
To nije dokaz da to zaista i misli, već da samo zna gdje da udari.Jeste, i udara tamo gde zna da je najtanji...izvlači iz sebe ono što zaista misli o toj osobi
Znači, kad bi malo više skakali...tamo bi trčali bolje?Ne skače mnogo, možeš da je rolaš a da ne beži mnogo. Znači.
Ma zezam se, znam kakav je naš Pače. Jedino što mu je frka da dođe do kafića, još uvek se plaši momaka iz blokova. Opravdan strah.Nemate istu ekipu, verovatno...ovi njegovi su super

Dobro, ti što imaš M5 ne znači da možeš dalje od opštine i kružnog toka.Koja je većina oženjena? Ovi koje ja znam uglavnom razvedeni.
A super je imati 100 kila i dobar auto.![]()

Pa kako ko? Ja.Ko ti je nabio rogove crni ti?
Možemo mi sad da o tome diskutujemo do prekosutra, jer na svako tvoje nije, ja ću reći da jeste i daću primer...nema svrheTo nije dokaz da to zaista i misli, već da samo zna gdje da udari.
Kako god, pobeđujemo.Znači, kad bi malo više skakali...tamo bi trčali bolje?

Bate ja i do pijace autom. LaganicaDobro, ti što imaš M5 ne znači da možeš dalje od opštine i kružnog toka.![]()
I ja se šalimMa zezam se, znam kakav je naš Pače. Jedino što mu je frka da dođe do kafića, još uvek se plaši momaka iz blokova. Opravdan strah.![]()