Patrijarh bi ustvari trebao da sedi tamo a ne u Beogradu!Joj, pa slava Pecke Patrijarsije
Jeste bili tamo bajkovito je kao cardak ni na nebu ni na zemlji
Sad mi se opet ide
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patrijarh bi ustvari trebao da sedi tamo a ne u Beogradu!Joj, pa slava Pecke Patrijarsije
Jeste bili tamo bajkovito je kao cardak ni na nebu ni na zemlji
Sad mi se opet ide
Nemoj da stavljaju, jer će biti "druženje" ili nešto još simpatičnijeAko neko od supermoderatora ili administratora slučajno može da stavi kafana, bilo bi lepo
Ako znaju gde da se klikne![]()
Edmunde ne provocirajAko neko od supermoderatora ili administratora slučajno može da stavi kafana, bilo bi lepo
Ako znaju gde da se klikne![]()

Видела сам, јееее срећа срећа радосJel videla @Serafim naslov?![]()
Verovatno su bili iz m(j)ešovitog brakaПрви патријарх Пећке патријаршије је био Макарије Соколовић, рођени брат Мехмед Паше Соколовића
Не, Мехмед је био јањичарVerovatno su bili iz m(j)ešovitog braka
Edi, budni tolerantan i nadasve galantanNemoj ovo
Nemoj ono
I tako uguše čoveka
A znam tu pesmu, sina majci iz naručja oteo je janjičar...Не, Мехмед је био јањичар
U redu Edmunde, kako želiš.Nepada mi napamet
Hvala
Od dugogodišnje tolerancije i galancije strada nervni sistem i crijevaU redu Edmunde, kako želiš.

ВИНАРИЈАNemoj da stavljaju, jer će biti "druženje" ili nešto još simpatičnije![]()
O Gosn' Smarti nije vas bilo, kako ste, kako je u Pomoravlju?Dobro jutro drage moje i dragi moji
E, to je on iz pesmeA znam tu pesmu, sina majci iz naručja oteo je janjičar...
Klinac uhvatio odma' po polasko u vrtić viruse pa sam bio malo oko njega .. nije mi baš bilo do zezanja i sprdanja ...O Gosn' Smarti nije vas bilo, kako ste, kako je u Pomoravlju?
znam Edmunde znam... i meni je stradao živčani sustav i probavni trakt od previše tolerancijeOd dugogodišnje tolerancije i galancije strada nervni sistem i crijeva
Ne hvala![]()
Paa.. ne znam šta bi ti reko, ono klasika, poso kuća kladionica...Klinac uhvatio odma' po polasko u vrtić viruse pa sam bio malo oko njega .. nije mi baš bilo do zezanja i sprdanja ...
U Pomoravlju predivno jesenje jutro ...
Šta ima kod tebe ?
... samo neka kaplje paraPaa.. ne znam šta bi ti reko, ono klasika, poso kuća kladionica...