- Poruka
- 15.579
I na kraju, koliko para toliko muzike. Dobro me nisu stavili na rošule
da se vezana konopcem kotrljam za njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja iskustva su bila bas lepa, muz i zena vodili, zena Madjarica, ali umrli su ne znam da li agencija jos poslujeI na kraju, koliko para toliko muzike. Dobro me nisu stavili na rošule
I na kraju nećemo saznati zašto su toliko putovale.
Ma kad si mlad možeš da istrpiš. Sećam se i kad sam putovala u Grčku daMoja iskustva su bila bas lepa, muz i zena vodili, zena Madjarica, ali umrli su ne znam da li agencija jos posluje
Skroz sam bila sigurna sa njima
Sad ću i ja da im pišem. Zinat.e, vala
![]()
Ne mogu ja vise vala nistaMa kad si mlad možeš da istrpiš. Sećam se i kad sam putovala u Grčku da
smo u jednom pravcu putovali maltene duplo zbog tog čekanja na granici.
Mnogo se vozikas, to jeA najbolje mi je kad kažu kako u CG, Bosnu i ne znam gde još može i sa ličnom kartom ne treba pasoš. U jaka stvar, svakako mi ne gine čekanje u koloni, a to što ću onom panduru da pokažem l.k. umesto pasoša to mi apsolutno ne znači ništa! Čekaš, pa čekaš
Dobro došla u klub.Ne mogu ja vise vala nista![]()
Sa Kosova su verovatno je prvo iživljavanje bilo na Jarinju ili gde su već prešle "granicu" tu su "ubile" par sati sigurno!Ne budu li objavili i odgovorili na pitanje ima da otvorimo temu
zašto su devojčice putovale 30 sati i zašto euronews nema odgovor na to.
Julio Paredes is typing...Julio Paredes invited you to come back to learn German.
Fala mu. Bolje da počnem da učim španski.
... Ola Čuki..kome sta..jo muj sto triste..porfavor kom bak.Julio Paredes is typing...
me gustas mućo... Ola Čuki..kome sta..jo muj sto triste..porfavor kom bak.
nije ništa lično, svidja mi se pesmaKomentara sam bez