- Poruka
- 15.579
Slučajno sam gledala ovaj film od polovine. Nije loš.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=film+bar
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=film+bar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumem i granice i sve ali kako je izveo 30 sati voznje?pominje se Prag
Pa sigurno je bilo ozbiljnih iživljavanja na granicamaRazumem i granice i sve ali kako je izveo 30 sati voznje?
Možda neka gužva bila. Ja sam jednom na madjarskoj čekala 8h.Razumem i granice i sve ali kako je izveo 30 sati voznje?
Zezas?Možda neka gužva bila. Ja sam jednom na madjarskoj čekala 8h.
Od tada me neće više videti ta zemlja.
ja sam jednom čekao 11 sati na makedonskoj graniciMožda neka gužva bila. Ja sam jednom na madjarskoj čekala 8h.
Od tada me neće više videti ta zemlja.
Jb t sta si radio 11 sati?ja sam jednom čekao 11 sati na makedonskoj granici
Ne zezam. Mislim da sam tad odlepila. Da sam bila pametna samo da se okrenemZezas?
više se i ne sećam bilo je davno, samo znam da od tada više ne jedem plazma keksJb t sta si radio 11 sati?
ja sam toliko odlepila na ovo "putovale 30 sati do Praga" da sam našla izvornu vest i pogledala prilog u vidu video klipa gde novinarka nakon kraćeg uvoda i sama izgovara u čuđenju da su putovale 30 sati i reče nešto tipa " putovale su, zamislite, 30 sati i o tome ćemo nešto kasnije" i završi žena intervju sa njima i koordinatorkom baletske škole i to i bi... ne reče zašto ni ona ni koordinatorkaRazumem i granice i sve ali kako je izveo 30 sati voznje?
Ja sam išao par puta u Morahalom ali na Bačke Vinograde tamo obično nema guževe...Ne zezam. Mislim da sam tad odlepila. Da sam bila pametna samo da se okrenem
i stopiram nazad. Što je najgore išla u Morahalom banju, bukvalno 15 minuta od granice.
I na kraju nećemo saznati zašto su toliko putovale.ja sam toliko odlepila na ovo "putovale 30 sati do Praga" da sam našla izvornu vest i pogledala prilog u vidu video klipa gde novinarka nakon kraćeg uvoda i sama izgovara u čuđenju da su putovale 30 sati i reče nešto tipa " putovale su, zamislite, 30 sati i o tome ćemo nešto kasnije" i završi žena intervju sa njima i koordinatorkom baletske škole i to i bi... ne reče zašto ni ona ni koordinatorka
plus ovo piše
Zašto su talentovane devojčice iz Gračanice 30 sati putovale autobusom do Praga i kako su uspele da uprkos svim poteškoćama dođu do medalja, pogledajte u priloženom videu.
nisam skoro poludalo ovako
https://www.euronews.rs/kultura/akt...le-medalje-u-pragu/vest#brid_cp_Brid_67117305
Pa ako ides na dan u Morahalom nema poente da cekas duze od dva sata, izadjes neko ce te povesti dokle godMislim, da sam išla do prve autobuske stanice za nazad i platila kartu.
Ali ne, čovek misli da nema izbora.
IstoJa sam išao par puta u Morahalom ali na Bačke Vinograde tamo obično nema guževe...
Ma vidi, agencija je trebala da zna kad nema gužve. A ne platili ste trpite.Ja sam išao par puta u Morahalom ali na Bačke Vinograde tamo obično nema guževe...
Pa to. Da mi je ova pamet kao što nije.Pa ako ides na dan u Morahalom nema poente da cekas duze od dva sata, izadjes neko ce te povesti dokle god
Ma užas, do Australije se stiže za kraće vreme.I na kraju nećemo saznati zašto su toliko putovale.
to kad ideš busom preko agencije to je drugo, ja sam išao automMa vidi, agencija je trebala da zna kad nema gužve. A ne platili ste trpite.
****** ih banja. Kao da je nešto.