- Poruka
- 48.423
Ti kao da me prvi put "sreces" u zivotu 40 godina nisam bila umerena ni u cemu i sad cu jedan dan da ustanem i budem umerena?A dobro... a izmedju ždranja i gladovanja postoji i neka sredina, recimo da jedeš umereno ali svaki dan?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kao da me prvi put "sreces" u zivotu 40 godina nisam bila umerena ni u cemu i sad cu jedan dan da ustanem i budem umerena?A dobro... a izmedju ždranja i gladovanja postoji i neka sredina, recimo da jedeš umereno ali svaki dan?
Za mene je uspeh da nešto pojedem. Jedi, stvarno ne razumem što se izgladnjuje neko ko ima apetit.Jeee uspela sam juce da ne jedem ceo dan, jeedva
Dobro Jelena poštedite me tih vaših filozofiranja... nego recite mi kako ste spavali?Ti kao da me prvi put "sreces" u zivotu 40 godina nisam bila umerena ni u cemu i sad cu jedan dan da ustanem i budem umerena?
Lepo, pravila sam spa za stopala i zaspala ko bebaDobro Jelena poštedite me tih vaših filozofiranja... nego recite mi kako ste spavali?
Dobro jutro ŽižiŠto ne napisa, kao vašeg direktora Dobro jutro, Blanki Kod mene je bilo najgluplje pitanje :Koliko zna pesma ima u pustinji. Raspucaži me, napisala :U kojoj pustinji. Precizirajte molim. Zvali me u roku od odmah na posao, kao vele, ova luđakinja dobra.
Citala sam bas dosta o anoreksiji (ne znam sto ) baaas zaebana bolest, cak je slabo i leceZa mene je uspeh da nešto pojedem. Jedi, stvarno ne razumem što se izgladnjuje neko ko ima apetit.
Jel to uticnica u zidu ili na produznom kablu.Nego, recite vi meni, sto se desava kada utačinjem nesto na utičnicu ili produžni da varniči?
Divno... znači san dobar, stolica i urin uredni, pritisak dobar, nema vrtoglavice...Dobro Jelena to bi bilo to, nastavite s terapijom vidimo se za 7 dana,Lepo, pravila sam spa za stopala i zaspala ko beba
Vi?
I na zidu i na produznom. Znaci generalno instalacije?Jel to uticnica u zidu ili na produznom kablu.
Vrv. lose uzemljenje.
A da se ja ipak dr skinem da me pregledate?Divno... znači san dobar, stolica i urin uredni, pritisak dobar, nema vrtoglavice...Dobro Jelena to bi bilo to, nastavite s terapijom vidimo se za 7 dana,
pozdravite kući.. i recite sledećem pacijentu da udje, Prijatno!
Pa ako baš insistirate...A da se ja ipak dr skinem da me pregledate?
Pa probaj neki drugi uredjaj ubaci u neku drugu uticnicu (nemoj da koristis produzni.) Ako varnici na svim uticnicama u zidu onda je stvarno nesto do instalacija. To sto ima slabo uzemljenje nije strasno kod malih uredjaja tipa TV, usisivac, lampe, punjac ... ali za sporet, hrejalica, TA raspitaj se.I na zidu i na produznom. Znaci generalno instalacije?
Moja trosna srckaPa ako baš insistirate...
Pogledajte prilog 1642031
Nije rekla da se dr skida nego onaPa ako baš insistirate...
Pogledajte prilog 1642031
Zašto ulazite bez kucanja?Nije rekla da se dr skida nego ona
Tovljeni. Praćaknuo se kod goveđeg broda i uvatili ga na varalicu.Jel kit divljak ili je tovljeni?
Kuc, kuc...rekla je da se ona skida, a ne drZašto ulazite bez kucanja?
Ovde ja komandujem ko će da se skida! A sad budite ljubazni izadjite napolju i sačekajte da budete prozvati. Hvala!Kuc, kuc...rekla je da se ona skida, a ne dr
Apiš mecu za perecu...Ovaj, izvinjavam se, mlogo se izvinjavamOvde ja komandujem ko će da se skida! A sad budite ljubazni izadjite napolju i sačekajte da budete prozvati. Hvala!
Kako si autoritativanOvde ja komandujem ko će da se skida! A sad budite ljubazni izadjite napolju i sačekajte da budete prozvati. Hvala!
ma jok to je dosadno, igraćemo 'ne ljuti se čoveče'Sledeće je igranje lastiša