Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ima ono kad im se pokvario teleport pa su upali u paralelni univerzum, tu je Spock sa bradom :lol:
U pravu si, ipak je i u ST bio s bradom. Sad se ni Kirka ne mogu sjetiti da ju imao.

1731533129457.png

Kad si rekao da je intervju prošao 50:50, to je valjda značilo, 50% depiliran, 50% ne. :strika:
:rotf:

Necu vise da smaram time, ali sta bude, bude :p Ne mogu da se opterecujem, iznervirao sam se kada su mi postavili pitanje gde vidis sebe za 5 godina, to mi je jedno od najglupljih pitanja :lol:

Gde vidim sebe? Pa sigurno ne kod vas :p

:rotf:

Necu vise da smaram time, ali sta bude, bude :p Ne mogu da se opterecujem, iznervirao sam se kada su mi postavili pitanje gde vidis sebe za 5 godina, to mi je jedno od najglupljih pitanja :lol:

Gde vidim sebe? Pa sigurno ne kod vas :p
Ne smaraš, niti najmanje. Čak štoviše, lijepo je vidjeti da poduzimaš konstruktivne mjere po pitanju toga da se makneš iz okruženja koje te umara.

A ne Kirk je morao uvek da izgleda fancy, ma seljak lik :p Nervira me :lol:
Hahaha, zbog onog nesuđenog upoznavanja s njim. 😄

Ne smaraš, niti najmanje. Čak štoviše, lijepo je vidjeti da poduzimaš konstruktivne mjere po pitanju toga da se makneš iz okruženja koje te umara.
E to si stvarno lepo rekla, bolje od mene, "umaraju me" :aha:

Hahaha, zbog onog nesuđenog upoznavanja s njim. 😄
Ima i toga verovatno :rotf:

Pa postoje dokumentarci o snimanju serije, on je isao od vrata do vrata i pritiskao scenariste da mu daju jos teksta jer se zalio da spock "govori" vise od njega :lol: Plaseci se da ne ostane u senci, super je glumac i ima smisao za humor ali je bas sujetan lik :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back