Amelie
Elita
- Poruka
- 19.324
U pravu si, ipak je i u ST bio s bradom. Sad se ni Kirka ne mogu sjetiti da ju imao.A ima ono kad im se pokvario teleport pa su upali u paralelni univerzum, tu je Spock sa bradom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si, ipak je i u ST bio s bradom. Sad se ni Kirka ne mogu sjetiti da ju imao.A ima ono kad im se pokvario teleport pa su upali u paralelni univerzum, tu je Spock sa bradom
Kad si rekao da je intervju prošao 50:50, to je valjda značilo, 50% depiliran, 50% ne.Pa pisalo je da se pristojno obucem, pa rekoh ako slucajno zaboravim majicu, da kazu da sam pristojan
Kad si rekao da je intervju prošao 50:50, to je valjda značilo, 50% depiliran, 50% ne.
A ne Kirk je morao uvek da izgleda fancy, ma seljak lik Nervira meU pravu si, ipak je i u ST bio s bradom. Sad se ni Kirka ne mogu sjetiti da ju imao.
Pogledajte prilog 1641827
Ne smaraš, niti najmanje. Čak štoviše, lijepo je vidjeti da poduzimaš konstruktivne mjere po pitanju toga da se makneš iz okruženja koje te umara.
Necu vise da smaram time, ali sta bude, bude Ne mogu da se opterecujem, iznervirao sam se kada su mi postavili pitanje gde vidis sebe za 5 godina, to mi je jedno od najglupljih pitanja
Gde vidim sebe? Pa sigurno ne kod vas
Hahaha, zbog onog nesuđenog upoznavanja s njim.A ne Kirk je morao uvek da izgleda fancy, ma seljak lik Nervira me
E to si stvarno lepo rekla, bolje od mene, "umaraju me"Ne smaraš, niti najmanje. Čak štoviše, lijepo je vidjeti da poduzimaš konstruktivne mjere po pitanju toga da se makneš iz okruženja koje te umara.
Ima i toga verovatnoHahaha, zbog onog nesuđenog upoznavanja s njim.
E hvala za smešne slike, baš sam se nasmejala.U pravu si, ipak je i u ST bio s bradom. Sad se ni Kirka ne mogu sjetiti da ju imao.
Pogledajte prilog 1641827
I ja se pitam zašto baš mene da pita!Zašto Agi, pitajmo osobno komšinicu.
@Serafim, mišljenje!
Imam ja prepariranu glavu malog krokodilaMoj rođak je imao prepariranog krokodila, nije ga kupio, nego ga je dobio na poklon od prijatelja koji živi u Brazilu
Ovaj je imao celog. Ustvari nije bio krokodil, nego onaj južnoamerički kajman. Ali nama je to sve bilo istoImam ja prepariranu glavu malog krokodila
Pogledajte prilog 1641849
Ovaj moj je nilski krokodilOvaj je imao celog. Ustvari nije bio krokodil, nego onaj južnoamerički kajman. Ali nama je to sve bilo isto
Pa sladak jeInače ne volim te jadne punjene životinje ni da gledam a kamoli po kući da držim
Al ovaj mi nekako prirastao za srce
Mislim da je bebaPa sladak je
Do kraja će biti: ma ustvari bio je gušter ali podsjećaOvaj je imao celog. Ustvari nije bio krokodil, nego onaj južnoamerički kajman. Ali nama je to sve bilo isto