- Poruka
- 14.243
Kriza će biti, kilogram kafe će biti 17 eura, ne treba kupovati gluposti koje nam ne trebaju, npr. još jedne cipele, još jedan džojstik za igrice itd.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriza će biti, kilogram kafe će biti 17 eura, ne treba kupovati gluposti koje nam ne trebaju, npr. još jedne cipele, još jedan džojstik za igrice itd.
Moj rođak je imao prepariranog krokodila, nije ga kupio, nego ga je dobio na poklon od prijatelja koji živi u Brazilu
To na proleće kad otopli, pa ponovo počnete da se depilirate?
To je isto kao ove serije od Roki. Ne prestaje zimi, proljeću, ljetu, jeseni. Ide u krug.To na proleće kad otopli, pa ponovo počnete da se depilirate?
A ja sam shvatio da je sad zima, nose se pantalone, helanke i debele hulahopke, ne mora se depilirati do proleća.To je isto kao ove serije od Roki. Ne prestaje zimi, proljeću, ljetu, jeseni. Ide u krug.
Ovo sam stavila zbog Chewbacce, jer smo se zezali s nadimkom vezano za njega.
Nema veze kakva se odjeća nosi. Stvar vlastitog izbora, osjećaja, neću reći nužno higijene jer tko izabere suprotno ne znači da drži manje do nje.A ja sam shvatio da je sad zima, nose se pantalone, helanke i debele hulahopke, ne mora se depilirati do proleća.
Ili vjerskih obavezaNema veze kakva se odjeća nosi. Stvar vlastitog izbora, osjećaja, neću reći nužno higijene jer tko izabere suprotno ne znači da drži manje do nje.
Meni je isto jer volim i jednostavno je postala stvar navike. Ravno tuširanju.Ili vjerskih obaveza
Mi muslimanke se moramo depilirati jednom u 40 dana, minimalno!
Ja i zimi, ne zbog islama već što volim, stvar navike.
A nikad ne znaš kad može naletit' ses
Ma pusti ga zeza se, depilira se i on i zimiMeni je isto jer volim i jednostavno je postala stvar navike. Ravno tuširanju.
Ono ispod koljena si ostavio za drugi krug intervjua?Mislim samo gore zbog kamere
Crni Blanki, kakav je to intervju bio?Ja sam se bas jutros izdepilirao zbog intervjua
Ono ispod koljena si ostavio za drugi krug intervjua?
A ima ono kad im se pokvario teleport pa su upali u paralelni univerzum, tu je Spock sa bradomPa ja Spocka nikad nisam vidjela s bradom. Mislim Nimoya općenito.
Pa pisalo je da se pristojno obucem, pa rekoh ako slucajno zaboravim majicu, da kazu da sam pristojanCrni Blanki, kakav je to intervju bio?