Amelie
Elita
- Poruka
- 20.051
E, baš to.Zona sumraka
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, baš to.Zona sumraka
Ako bude suprotno od toga, odnosno, ti budeš tagirala, bila zanimljiva i simpatična, smatrat ćemo to kao znak da serija ne valja.Znači nikako me ne tagujte, ne budite zanimljivi, simpatični i ostalo dok gledam seriju!
Od 23 do 23:10 sigurno neću biti tu, gledam serijuAko bude suprotno od toga, odnosno, ti budeš tagirala, bila zanimljiva i simpatična, smatrat ćemo to kao znak da serija ne valja.
Konačno da me neko i razume.Kad se mora, nije teško.
Bila bi to zanimljiva serija.Roki kao da je upala u neki paralelni svemir.
Možemo seriju raditi po njoj.
Još jednu knjigu,Kriza će biti, kilogram kafe će biti 17 eura, ne treba kupovati gluposti koje nam ne trebaju, npr. još jedne cipele, još jedan džojstik za igrice itd.
Kriza će biti, kilogram kafe će biti 17 eura, ne treba kupovati gluposti koje nam ne trebaju, npr. još jedne cipele, još jedan džojstik za igrice itd.
e bas ti blagodaram..vraten pozdrav ..uzivaj brate
Dobro večer dobri ljudi ..
Pozdrav vo Makedonija
Aman zamanAman, koja serija?
e bas ti blagodaram..vraten pozdrav ..uzivaj brate
Gi ima dosta ovde..pozzNe znaev deka si od Makedonija
Gi ima dosta ovde..pozz
Jas sum vo osnova Hrvat..pasos i tn.. no dolgo sum vo Skopje, zena mi e od SrbijaZboruvam srpski, no imam rodnini vo Skopje od stranata na majka mi.
Pozdrav do tebe, prijatele.
Šta je, Mehmed ne zna gde mu je Hurem?Gde mi je komsinica?
Jas sum vo osnova Hrvat..pasos i tn.. no dolgo sum vo Skopje, zena mi e od Srbija
Aaaaaaa pa skroz sam na njih zaboravila!!!
Što si onda kupovala one čizmice, a već imaš obuće, ne stižeš sve ni da obuješ?
Kad si se setila koliko si pukla za čizme moj džojstik je džaba?Aaaaaaa pa skroz sam na njih zaboravila!!!
Hvala!
(imaš džojstik)