Amelie
Elita
- Poruka
- 20.271
Joj, i Harrelson, i ova mala iz Little Miss Sunshine.
Mislim čak da sam ovo bila pogledala, ekipa birala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, i Harrelson, i ova mala iz Little Miss Sunshine.
Koju?Ok, pogledala sam samo 4 min, ali gledaću!
Posljednja noć u Tremoru
Aman, koja serija?Nastaviću kad legnem, još bar 10 minuta![]()
Čula sam da je dobra, misteriozna, zapetljana i tako to.Posljednja noć u Tremoru
Rekla samAman, koja serija?
Koju?Ok, počela sam gledati seriju!
Nisam gledalaMa vezano za ovaj tehnološki napredak.
Ne znam jesi pogledala koju epizodu?
Preporuka za one koji vole takvu tematiku.
Tako ću ja sutra.....Znači nikako me ne tagujte, ne budite zanimljivi, simpatični i ostalo dok gledam seriju!![]()
Danas sam bila mudrija, obukla sam jaknu.
Televizor najavio da će i sutra da zablokira?Koju?
Videla kasnije odgovor, napiši utiske o seriji.
Nisam gledala
Tako ću ja sutra.....
Izgleda da hoće.Televizor najavio da će i sutra da zablokira?![]()
Šta mu je??Izgleda da hoće.
Kad pusti seriju neće da prekine, nego pušta epizodu za epozodom i Roki onda mora da se zavali i gleda celo popodneŠta mu je??
Инстаграм,ту писало много је неко улазио толико да сам цео имејл адресу обрисала а онда је то почело да се дешава са нове и изнервирало ме до максимума.E, baš me nasmejaste sa ovim lozinkama. Meni su lozinke slaba tačka. Pre neki dan dobijem mejl da je neko iz Brazila ulazio na mrežu X sa mog naloga. I za kratko vreme promenih 3 ili 4 lozinku za mrežu X.![]()
Kad se mora, nije teško.Kad pusti seriju neće da prekine, nego pušta epizodu za epozodom i Roki onda mora da se zavali i gleda celo popodne![]()
Pročitah danas, koliko je lako klinuti uveče dok gledaš seriju "next", toliko je teško ujutro ustati kad alarm zavrištiKad pusti seriju neće da prekine, nego pušta epizodu za epozodom i Roki onda mora da se zavali i gleda celo popodne![]()
Појма без шта се десило,нису ни овде на теми знали да ми напишу за Инстаграм.I meni su dva puta hakovali Fejsbuk nalog, nalog na jednom forumu i sada na mreži X. Problem je što ne mogu da smislim neke zanimljive lozinke već pravim varijacije sa istim imenom i istom godinom.
Zona sumrakaRoki kao da je upala u neki paralelni svemir.
Možemo seriju raditi po njoj.