Dejan73
Elita
- Poruka
- 23.017
dobro me podseti, mom burazu danas rodjendan!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro me podseti, mom burazu danas rodjendan!
Jeste uzaludno. Nju baš volim. Zbog hrabrosti.Nista u zivotu nije uzaludno.
Uvek treba raditi kao nam savest nalaze.
Meni ovaj duvanski ukus radi posao. Za mango, grape, ljubičice i ostalo voće se slažem.To nisu pušači, to su osvježivači zraka
Mislio sam na zivot.Jeste uzaludno. Nju baš volim. Zbog hrabrosti.
Kažu da je to gore od duvana. Rekla seki, savest mi je mirna.Meni ovaj duvanski ukus radi posao. Za mango, grape, ljubičice i ostalo voće se slažem.
Kažu svašta. Meni prija, nema pepela, pikavaca, iscuclam koliko mi treba i op u pdže.Kažu da je to gore od duvana. Rekla seki, savest mi je mirna.
Ona pokušava da ostavi duvan a ne može.
Nek mu bude srećan!!dobro me podseti, mom burazu danas rodjendan!
Jel? O, divnoJedva čekam decembar!
Novi album
Probala sam, kašljem kao luda. Doduše pafovi u pitanju ne aparat.Kažu svašta. Meni prija, nema pepela, pikavaca, iscuclam koliko mi treba i op u pdže.
Daj!
Iscuclas hemijetinuKažu svašta. Meni prija, nema pepela, pikavaca, iscuclam koliko mi treba i op u pdže.
Probala sam, kašljem kao luda. Doduše pafovi u pitanju ne aparat.
Ma gomna, probala sam sve od tihProbala sam, kašljem kao luda. Doduše pafovi u pitanju ne aparat.
Turaju mi i u duvan. kao u malboru nema hemije.Iscuclas hemijetinu
Skoro sam uzela Pal mal, nije bilo mojih, unakazili ga.I ove kupovne su postale *****.
Duvanim pall mall 100s red longs.
Znači kao drvo je. Gasi se non stop.
Koji compact? Ima ih raznih.Skoro sam uzela Pal mal, nije bilo mojih, unakazili ga.
Camel se jos drzi, compact uzimam to ti ista cena
Mom takođe.dobro me podseti, mom burazu danas rodjendan!