Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јутро је.Jutro je!
Srećan jesenji utorak svima koji slave, a pogotovo onima koji moraju da rade.
Navijam za parice a ti maži čim hoćešMogle bi danas neke parice da legnu. Svebi me levi dlan. Ili fa namažem neku kremu
Mogle bi danas neke parice da legnu. Svebi me levi dlan.
Pa red bi bio. Nego, izgleda da će i danas biti sunčan dan.Navijam za parice a ti maži čim hoćeš
Daj neke evriće Zauz, šta da radim sa dinarima?
Kod mene tmurno baš, svjetlo palila u 8 jutrosPa red bi bio. Nego, izgleda da će i danas biti sunčan dan.
A po maleru kad skineš kesu padaće.Gledam sad bajs i smejem se.
Znači ne skidam kesu do juna sledeće godineA po maleru kad skineš kesu padaće.
Mozda je hladnije kod vas. Evo ja u majici. Milina.Meni je hladno vala!
11 stepeni a obukli smo se kao da je 25, što su i obećaliMozda je hladnije kod vas. Evo ja u majici. Milina.
Ako si ga stisnula, onda tražiš u "praćene teme". Šta ste se uhvatili za tablu, ovamo smo vidljivi u novim temama, posle nas nema nigde.Jel ko zvao @Duki Lu u novu kafanu? Uletim povremeno pa ne znam koga smo pozvali a i da ne vrtim ko pokvarena ploča - NEMAMO TABLU!
I ja nas jedva nađem a stisnula sam ono prati temu.
Ja sam se uhvatila ko pijan za plot, neki pms šta li je upičkumaterinu. Trpite me.Ako si ga stisnula, onda tražiš u "praćene teme". Šta ste se uhvatili za tablu, ovamo smo vidljivi u novim temama, posle nas nema nigde.
Mislim da jeste ali nisam sigurna.Jel ko zvao @Duki Lu u novu kafanu? Uletim povremeno pa ne znam koga smo pozvali a i da ne vrtim ko pokvarena ploča - NEMAMO TABLU!
Evo, ti si me pozvala Bebo <3 Hvala.Jel ko zvao @Duki Lu u novu kafanu? Uletim povremeno pa ne znam koga smo pozvali a i da ne vrtim ko pokvarena ploča - NEMAMO TABLU!
Jutro DukiEvo, ti si me pozvala Bebo <3 Hvala.
Znaš da ponekada pišem u kafani.
Pogledajte prilog 1626004
Dobro jutro svima <3
Ono žuto što je pisalo druženje, ali zakači se pa stoji na vrhu tema.Ne znam šta je tabla. Prvi put čujem.