Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

Kao i obično, nema nikog.
@vlada131 spava mirno, ako i treba, dosta je za ĐABA radio.
I doktori, bogovi u belim mantilima, spavaju mirno, iako su mi pobili više porodice nego rat, njih 9.Od brata, bebe od samo 18 meseci do mog oca. I mene ubijaju al neće, NEDAM. Doktori, odhebite od mene što dalje, "eminenti stručnjaci za zdravlje".

Poslednja izmena od moderatora:
Pu prva,
Dobar jutar❣️
Ima li neko da mi skuha čaj i donese toplomIr.?
Neki dr da mi kaže šta je ovo. Opet groznica.
Gde je @vlada131 da mi briše postove ako prozborim mađarski?
ginger tea GIF

Aaa stize cajic, taman sam jedan i sebi skuvao :lol:

Kako si Žiži, jel to prehlada neka?

E Blanki moj. Ma spengalo me nešto. Znaš kad lomi sve kosti. Vole me i bakterije i virusi. A sinoć sam jurila napolje u majici kratkih rukava samo da vidim jel MIĆKO u travi. Ono ježurko mi se vratio, legenda mala. USLIKALA sam ga. I zaspala s mobilnim u ruci, na Krstarici.Šutnuli me vanka.:lol: NEAM pojma, ma proždrnula brufen, i slikala kroz prozor da vidim jeli MIĆKO dole. Ali ne vidi se dobro šta je. Proći će. Hvala za čaj :zag:
Dobro je dok god mađarski ne zborim. :lol:FebriLna sam ali svesna. Samo se raspadam ko Titanik. :lol:

E Blanki moj. Ma spengalo me nešto. Znaš kad lomi sve kosti. Vole me i bakterije i virusi. A sinoć sam jurila napolje u majici kratkih rukava samo da vidim jel MIĆKO u travi. Ono ježurko mi se vratio, legenda mala. USLIKALA sam ga. I zaspala s mobilnim u ruci, na Krstarici.Šutnuli me vanka.:lol: NEAM pojma, ma proždrnula brufen, i slikala kroz prozor da vidim jeli MIĆKO dole. Ali ne vidi se dobro šta je. Proći će. Hvala za čaj :zag:
Dobro je dok god mađarski ne zborim. :lol:FebriLna sam ali svesna. Samo se raspadam ko Titanik. :lol:
A pa sad je izgleda neka sezona, i ja sam vilenio ovih dana u majici, samo cekam kad ce da me klepi :lol: Varljiv je ovaj prelazni period bas .

Ma malo disciplina, nesto malo toplije i miruj bice bolje za par dana siguran sam :zag:

Back