- Poruka
- 113.146
Vidis da ima
Ako ti okacim neki klip sledeci put pogledaj![]()

Ali nisam gledala!
Ne zanimaju me klipovi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis da ima
Ako ti okacim neki klip sledeci put pogledaj![]()

E, kad spomenu Liku. Pojavi se komšinica, msm iz Knina, kaže imaš zero mlijeka, reko, rado bih ca dala da imam al imam samo ovo 2,8%,pa ako može to, nosite. Kaže, neću to hoću zero, ma evo vam sve, kupu drugo, ma zerk, ma hoću, neću zero, ma kupiću vam i zero ako ima, istovremeno pričamo i ne čujemo jedva drugu. Kad ja stade, žena sva crvena u licu od besa, kaže kakav zeru, ZERU ti tražim.U Lici za mlaćenje prazne slame kažu: "Muzu jarca u rešeto"![]()
Ja njoj ono mleko u ruke, evo nosite, a kad nađem zero kupiću ga. Gori mi pita. I zatvorim. Ma pite ni u priči. 
Šta je to Zero?E, kad spomenu Liku. Pojavi se komšinica, msm iz Knina, kaže imaš zero mlijeka, reko, rado bih ca dala da imam al imam samo ovo 2,8%,pa ako može to, nosite. Kaže, neću to hoću zero, ma evo vam sve, kupu drugo, ma zerk, ma hoću, neću zero, ma kupiću vam i zero ako ima, istovremeno pričamo i ne čujemo jedva drugu. Kad ja stade, žena sva crvena u licu od besa, kaže kakav zeru, ZERU ti tražim.Ja njoj ono mleko u ruke, evo nosite, a kad nađem zero kupiću ga. Gori mi pita. I zatvorim. Ma pite ni u priči.
Čuj, zero mleko pije.![]()
ČekE, kad spomenu Liku. Pojavi se komšinica, msm iz Knina, kaže imaš zero mlijeka, reko, rado bih ca dala da imam al imam samo ovo 2,8%,pa ako može to, nosite. Kaže, neću to hoću zero, ma evo vam sve, kupu drugo, ma zerk, ma hoću, neću zero, ma kupiću vam i zero ako ima, istovremeno pričamo i ne čujemo jedva drugu. Kad ja stade, žena sva crvena u licu od besa, kaže kakav zeru, ZERU ti tražim.Ja njoj ono mleko u ruke, evo nosite, a kad nađem zero kupiću ga. Gori mi pita. I zatvorim. Ma pite ni u priči.
Ali nisam gledala!
Ne zanimaju me klipovi!
Mogu samo da pogledam nečiji LIČNI RAD, kao na primer od Ždrake!

Ne mogu ja tako na listanje.Ako nekog interesuje. Ja nisam našla ništa zanimljivo.
https://www.knjizare-vulkan.rs/?gad...MItJHq3PWaiQMVc8w7Ah1IsB8pEAEYASAAEgKMSvD_BwE

Aman, Jeco,1. bivši bio ovan.Pa lavice valjda lava traze![]()
Da vidim da begam u 3..ljubljane 
Tražila ti žena zeru mlijeka, a ti je oćerala sa vrata?E, kad spomenu Liku. Pojavi se komšinica, msm iz Knina, kaže imaš zero mlijeka, reko, rado bih ca dala da imam al imam samo ovo 2,8%,pa ako može to, nosite. Kaže, neću to hoću zero, ma evo vam sve, kupu drugo, ma zerk, ma hoću, neću zero, ma kupiću vam i zero ako ima, istovremeno pričamo i ne čujemo jedva drugu. Kad ja stade, žena sva crvena u licu od besa, kaže kakav zeru, ZERU ti tražim.Ja njoj ono mleko u ruke, evo nosite, a kad nađem zero kupiću ga. Gori mi pita. I zatvorim. Ma pite ni u priči.

A vazda se sa rogatim boriti mora, sta sadAman, Jeco,1. bivši bio ovan.Da vidim da begam u 3..ljubljane
![]()

Da nije nula posto mlecne masti?Tražila ti žena zeru mlijeka, a ti je oćerala sa vrata?![]()

Čekaj jel moguće da stvarno i dalje misliš da ću da gledam klipove?Nisi?
A ja ti okacio cak i najkracu verziju koju sam naso.
Njeni klipovi su stvarno![]()
Zera u Kninu znači malo.Šta je to Zero?
Zeru znači malo.Da nije nula posto mlecne masti?
Mogla joj vode nasuti![]()
E to sam sad pokušala objasniti, al mi ne ideDa nije nula posto mlecne masti?
Mogla joj vode nasuti![]()

Zeru, misli malo mleka.E, kad spomenu Liku. Pojavi se komšinica, msm iz Knina, kaže imaš zero mlijeka, reko, rado bih ca dala da imam al imam samo ovo 2,8%,pa ako može to, nosite. Kaže, neću to hoću zero, ma evo vam sve, kupu drugo, ma zerk, ma hoću, neću zero, ma kupiću vam i zero ako ima, istovremeno pričamo i ne čujemo jedva drugu. Kad ja stade, žena sva crvena u licu od besa, kaže kakav zeru, ZERU ti tražim.Ja njoj ono mleko u ruke, evo nosite, a kad nađem zero kupiću ga. Gori mi pita. I zatvorim. Ma pite ni u priči.
Pa svi znaju šta znači zeru, osim Žiži, koja bi da kupuje neko fensi mleko sa 0 posto mastiMisliš malo?
Aha
Znači malo?
Aha
AhaPa svi znaju šta znači zeru, osim Žiži, koja bi da kupuje neko fensi mleko sa 0 posto masti![]()
Već su ti rekliAha
Znači malo?
Aha