Druženje Knjiški moljci XXX - Ekskluzivni ugostiteljski objekat - Crown Jewels

Zaboravila sam odakle si. Ako je moguće sve zakaži online.
Sad kad sam menjala ,pala sam u nesvest koliko sam brzo završila.
Doduše , jedino sam se pomučila za online zakazivanje jer je sve bilo zauzeto kod mosta
pa slučajno našla da zakažem u supu koji mrzim(upravo iz tog beskrajnog čekanja.
Ali bukvalno završila za 5 minuta.
Ne može ovde online. Stojiš satima i čekaš. Ubiše se gradeći parkove, kružne tokove, spomenike,(predizborna kampanja :roll:) zgradurine , al ono što narodu treba, nema šanse. E, & $# ću na glasanje. Al neću o politici ovde. Nisu dostojni.

Ne može ovde online. Stojiš satima i čekaš. Ubiše se gradeći parkove, kružne tokove, spomenike,(predizborna kampanja :roll:) zgradurine , al ono što narodu treba, nema šanse. E, & $# ću na glasanje. Al neću o politici ovde. Nisu dostojni.
Ja ne znam odakle si, kod mene mislim da ne radi online. Ali svaki put kad sam otišla recimo sat pre otvaranja, završila sam brzo. A kad odeš da uzmeš, to još brže ide. Pre nekoliko dana sam sticajem okolnosti sa detetom podigla pasoš za bukvalno 5 minuta. Još ću da pomislim da ovde stvarno rade brzo.

458191028_837302371862658_5368948237139843121_n.jpg

Nemojte tužiće. Ma otišla tamo, neki govore nemački, švedski, holandski :roll:, vratila se pa ovde, u kafanu, ono francuski :zcepanje:
Gledaj to ovako, sada, kada je barem malo osvježilo, bit će ti lakše za natjerati se obaviti to s osobnom. :zag:
A ako dovoljno dugo budeš čekala u čekaonici, možda naučiš i neki od tih gore jezika. :zper:

Tek sad pijem kafu.
Zamajavala se sa sudoperom.
Došlo mi da nekom otfikarim glavu
Posle kraće peripetije sa crevom i vraćanja istog i gomile psovki, sudopera je opet u funkciji.
Ali zeza me pad i voda ne otiče brzo kako treba
Ili je do cevi u zidu.....
Ja sam navikla. Tako je od početka. I cela ta strana ima problem.

Tek sad pijem kafu.
Posle kraće peripetije sa crevom i vraćanja istog i gomile psovki, sudopera je opet u funkciji.
Možda je uistinu nešto do cijevi u zidu, ali ja s vremena na vrijeme stavim sodu bikarbonu+ocat (sirće).

Ja sam navikla. Tako je od početka. I cela ta strana ima problem.
Kod nas cela zgrada.
Ima veze i sa samom vodom i deterdžentom, jer ono što je bilo u rebeastoj cevi.....
Zaboravim da to treba menjati i sipati neka od tih sredstava, čisto da malo pročisti cevi....

Tek sad pijem kafu.
Zovi Omera da to sredi!

Back