* Amelie *
Elita
- Poruka
- 16.503
Hajde napokon da si dočekala. Baš mi je drago!Ovde je padala i sad je sveže. Konačno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde napokon da si dočekala. Baš mi je drago!Ovde je padala i sad je sveže. Konačno.
A gole žene ništa, ne padaju?!Ovde pada sneg i kiša je i oblačno je i sunčano je + 40. Duva neki vetar ni daška. Kao da će kiša.
Ako rade subotom, najbolje tad. Poraniš, pre nego što otvore, budeš brzo na redu. Ili popodne.Išla da zamenim ličnu.I ništa nisam uradila. Dobro je rekao lik, da klešu u kamenu, brže bi išlo.
Kako su djeca?Što su ljudi tako ludi od jutros?
Bolje. Veliki nije juče imao temperaturu, ne ide u školu do srede, ostao da spava. Mali promukao, ali ništa drugo, pa je otišao u školu.Kako su djeca?
Mali amaterBolje. Veliki nije juče imao temperaturu, ne ide u školu do srede, ostao da spava. Mali promukao, ali ništa drugo, pa je otišao u školu.
Ja ju ne tako davno napravila isto novu, obavila u nekoliko minuta.Išla da zamenim ličnu.I ništa nisam uradila. Dobro je rekao lik, da klešu u kamenu, brže bi išlo.
Gole žene su samo zezancija. To u stvarnosti ne postoji.A gole žene ništa, ne padaju?!
Ne radi ubosni CIPS subotomAko rade subotom, najbolje tad. Poraniš, pre nego što otvore, budeš brzo na redu. Ili popodne.
Svašta! Šokirana sam!Gole žene su samo zezancija. To u stvarnosti ne postoji.
Onda ne znam. Kod mene rade i popodne i subotom.Ne radi ubosni CIPS subotom
Naivna si mnogo. Zasto sto si normalna.Svašta! Šokirana sam!
Nije nego zato što sam bolesna, pa su mi sve funkcije na minimumu.Naivna si mnogo. Zasto sto si normalna.
Ne rade subotom. Državna služba, može im se.Ako rade subotom, najbolje tad. Poraniš, pre nego što otvore, budeš brzo na redu. Ili popodne.
Zaboravila sam odakle si. Ako je moguće sve zakaži online.Išla da zamenim ličnu.I ništa nisam uradila. Dobro je rekao lik, da klešu u kamenu, brže bi išlo.
Pa kod je isto, SUP je državna služba. Ali rade subotom i popodne, provereno.Ne rade subotom. Državna služba, može im se.