- Poruka
- 12.272
Ček, hoće li da zatvore samo moljce ili celu krstu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sve će to sutra biti kako treba.Budite spremni na najgore!
Samo kažem!
Nisam baš sigurnama sve će to sutra biti kako treba.
AuBudite spremni na najgore!
Samo kažem!
Moljce naravnoČek, hoće li da zatvore samo moljce ili celu krstu?
Pa dovoljno je da postave nekog smrada za moda pa da briše svaki drugi post i da počne da deli opomene i bodove za gluposti i ne moraju da zatvaraju kafanu, niko neće dolaziti.Nisam baš sigurna
Ili će nam uvaliti nekog politički podobnog moda pa ćemo sami da pobegnemo
A ma to je najmanji problem, to bi mi bio deja vu Taman malo da ne bude dosadnoNisam baš sigurna
Upravo to kazem!Pa dovoljno je da postave nekog smrada za moda pa da briše svaki drugi post i da počne da deli opomene i bodove za gluposti i ne moraju da zatvaraju kafanu, niko neće dolaziti.
Bravo!Bez panike, imamo Spamerski
Hoću biti na televizijiOvo sad čita pola Krste, ko Farma smo postali!
Samo idemo po tankom ledu....
Već si, ne briniHoću biti na televiziji
ovo mi je lepša stranaVeć si, ne brini
Hej AgiNisam baš sigurna
jel to ono što je promenjen naziv u neke šporete?Otvorila sam na Kulinarstvu temu pre godinu dana Forumski buvljak 2. Pre toga je bila ista tema iz 2010. I pre dva dana promenili ime jer je reč buvljak nepodobna za Kulinarstvo
Ali zar nije GODINAMA to bio Buvljak!?!?Otvorila sam na Kulinarstvu temu pre godinu dana Forumski buvljak 2. Pre toga je bila ista tema iz 2010. I pre dva dana promenili ime jer je reč buvljak nepodobna za Kulinarstvo