- Poruka
- 47.514
Eno ga u depresiji, sto je sleteo u OVO@BLANKED, dobro nam se vratio!
Vjerujem da je odmor prošao zadovoljavajuće, a zašto i ne bi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eno ga u depresiji, sto je sleteo u OVO@BLANKED, dobro nam se vratio!
Vjerujem da je odmor prošao zadovoljavajuće, a zašto i ne bi.
Овде није битно колико имаш стажа већ си непотребна ако хоћеш бебу.
Скоро увек или претње да не примају неозбиљне које хоће децу.
Добро ал' овде нема плате а онда нема пара за адвоката и тражење права.
Na vremenske neprilike.
@Жижи, ajd kod mene. Za par minuta gotova osobna/lična.
Duže bi nam trajala kava koju popijemo zajedno nego to.
Ma daj?Eno ga u depresiji, sto je sleteo u OVO
Nisam ih još pravila, tek je zahladilo, bit će prilike.Imas I krofne?
Овде нема никаква права а адвокат је недоступан јер без посла нема пара.Ne znam za dole ali ovde radnici imaju svoja zakonska prava i to je ono što me zanima.
Добро.Više mi se svidja Češki sistem i zbog toga ne planiram da se vraćam u Srbiju, jedino ako nadjem ženu iz Srbije koja ne može ovde da nadje posao.
Da, vidjela sam da je napeto.. Austrija, Češka, Slovenija.. Stigao nam neki Boris.Trenutno ne pada ali najavljuju rekordne padavine.
Proglasili su uzbunu u celoj državi, najavili najstroženijima da će možda biti evakuacije, prate sve reke redovno deturaju pored njih.
Dobar deo padavina će se sliti u Labu koja protiče ovde ali mislim da vodostaj može da poraste još par metara bez veće opasnosti.
Koliko sam shvatio iz priče sa kolegom, avkih 10-ak godina im se ovo desi.
Imam ja hurmašice (ne jedem, al ako neko dođe, da bude oni, eto ja jutros pravila, pa i nisu nešto i sladoled u zamrzivaču, jutros kuhala i ručak za 4 dana, ima pečenih paprika (nisu futrovane ko Minkine, to komplikovano , mesa, krompirića, domaća supa, sve domaće ovde. Ništa GMO, eto i duvan domaćiImas I krofne?
Ziska i ja bi radije da nam stigao neki Hulio, al smo baksuziDa, vidjela sam da je napeto.. Austrija, Češka, Slovenija.. Stigao nam neki Boris.
ИњаоооImam ja hurmašice (ne jedem, al ako neko dođe, da bude oni, eto ja jutros pravila, pa i nisu nešto i sladoled u zamrzivaču, jutros kuhala i ručak za 4 dana, ima pečenih paprika (nisu futrovane ko MI kine, to komplikovano , mesa, krompirića, domaća supa, sve domaće ovde. Ništa GMO, eto i duvan domaći
Sad sam te pominjala mužu, oduševio se ovom info, ide odma da nabavi!Dok nema Omera i Amele da me optuže da sam dioničarka DM-a
Jeste probali ovo, genijalno je, savršena pjena nakon 10-15 min wc blista! Sammo prsnete, stvori se ogromna pjena, prije upotrebe promućkate...
I jeftino je, 1,5 euro, odoka.
Pogledajte prilog 1609920
Nije valjda RežakDa, vidjela sam da je napeto.. Austrija, Češka, Slovenija.. Stigao nam neki Boris.
Da ti kažem tajnu. Španci ludi za našom sarmomZiska i ja bi radije da nam stigao neki Hulio, al smo baksuzi
Ne znam tko je taj.Nije valjda Režak
Otac i sin.Jb t guglam Iglesiasa i umesto Enrikea izguglam Hulia
Nisam ih još pravila, tek je zahladilo, bit će prilike.
Ti misliš na princes krofne ili one obične?
Овде нема никаква права а адвокат је недоступан јер без посла нема пара.
Добро.
Da, vidjela sam da je napeto.. Austrija, Češka, Slovenija.. Stigao nam neki Boris.
Imam ja hurmašice (ne jedem, al ako neko dođe, da bude oni, eto ja jutros pravila, pa i nisu nešto i sladoled u zamrzivaču, jutros kuhala i ručak za 4 dana, ima pečenih paprika (nisu futrovane ko Minkine, to komplikovano , mesa, krompirića, domaća supa, sve domaće ovde. Ništa GMO, eto i duvan domaći
Pa cu da motam, nije problemDa ti kažem tajnu. Španci ludi za našom sarmom
Pa cu da motam, nije problem
Znam, cale ima godinaNe znam tko je taj.
Otac i sin.
Pa ti nisi Spanac sta da ti radimA za mene nisi htela kad sam ti tražio
Pitaj Minku. Ako je taj, gepekuj, zaveži ga, upakuj i dritto na Minkinu adresu. Ima da ga šutne posle pola sata ko bubu iz kuće.Ne znam tko je taj.