Knjiški moljci XXX - Ekskluzivni ugostiteljski objekat - Crown Jewels

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овде није битно колико имаш стажа већ си непотребна ако хоћеш бебу.

Скоро увек или претње да не примају неозбиљне које хоће децу.

Добро ал' овде нема плате а онда нема пара за адвоката и тражење права.

Ne znam za dole ali ovde radnici imaju svoja zakonska prava i to je ono što me zanima.

Više mi se svidja Češki sistem i zbog toga ne planiram da se vraćam u Srbiju, jedino ako nadjem ženu iz Srbije koja ne može ovde da nadje posao.

Na vremenske neprilike.

Trenutno ne pada ali najavljuju rekordne padavine.
Proglasili su uzbunu u celoj državi, najavili najstroženijima da će možda biti evakuacije, prate sve reke redovno deturaju pored njih.
Dobar deo padavina će se sliti u Labu koja protiče ovde ali mislim da vodostaj može da poraste još par metara bez veće opasnosti.
Koliko sam shvatio iz priče sa kolegom, avkih 10-ak godina im se ovo desi.

Ne znam za dole ali ovde radnici imaju svoja zakonska prava i to je ono što me zanima.
Овде нема никаква права а адвокат је недоступан јер без посла нема пара.
Više mi se svidja Češki sistem i zbog toga ne planiram da se vraćam u Srbiju, jedino ako nadjem ženu iz Srbije koja ne može ovde da nadje posao.
Добро.

Trenutno ne pada ali najavljuju rekordne padavine.
Proglasili su uzbunu u celoj državi, najavili najstroženijima da će možda biti evakuacije, prate sve reke redovno deturaju pored njih.
Dobar deo padavina će se sliti u Labu koja protiče ovde ali mislim da vodostaj može da poraste još par metara bez veće opasnosti.
Koliko sam shvatio iz priče sa kolegom, avkih 10-ak godina im se ovo desi.
Da, vidjela sam da je napeto.. Austrija, Češka, Slovenija.. Stigao nam neki Boris. :aha:

Il to, il da oce da me opljacka :kolac:
Screenshot_20240914-162836.png

Imam ja hurmašice (ne jedem, al ako neko dođe, da bude oni, eto ja jutros pravila, pa i nisu nešto :lol:i sladoled u zamrzivaču, jutros kuhala :lol: i ručak za 4 dana, ima pečenih paprika (nisu futrovane ko Minkine, to komplikovano :lol:, mesa, krompirića, domaća supa, sve domaće ovde. Ništa GMO, eto i duvan domaći :lol:

Imam ja hurmašice (ne jedem, al ako neko dođe, da bude oni, eto ja jutros pravila, pa i nisu nešto :lol:i sladoled u zamrzivaču, jutros kuhala :lol: i ručak za 4 dana, ima pečenih paprika (nisu futrovane ko MI kine, to komplikovano :lol:, mesa, krompirića, domaća supa, sve domaće ovde. Ništa GMO, eto i duvan domaći :lol:
Ињаооо
све супер и свака ти част.
Једино дуван не волим...али ко мене пита шта волим.
;)

Dok nema Omera i Amele da me optuže da sam dioničarka DM-a
Jeste probali ovo, genijalno je, savršena pjena nakon 10-15 min wc blista! Sammo prsnete, stvori se ogromna pjena, prije upotrebe promućkate...

I jeftino je, 1,5 euro, odoka.

Pogledajte prilog 1609920
Sad sam te pominjala mužu, oduševio se ovom info, ide odma da nabavi!

Nisam ih još pravila, tek je zahladilo, bit će prilike.
Ti misliš na princes krofne ili one obične?

Volim ja I jedne i druge :njam:

Овде нема никаква права а адвокат је недоступан јер без посла нема пара.

Добро.

Srbija me trenutno ne zanima, moj život je ovde.

Da, vidjela sam da je napeto.. Austrija, Češka, Slovenija.. Stigao nam neki Boris. :aha:

Ne poznajem gospodina.

Koliko smo gledali radar nocas sa kolegom, skoro pa smo u centru zbivanja :lol:

Imam ja hurmašice (ne jedem, al ako neko dođe, da bude oni, eto ja jutros pravila, pa i nisu nešto :lol:i sladoled u zamrzivaču, jutros kuhala :lol: i ručak za 4 dana, ima pečenih paprika (nisu futrovane ko Minkine, to komplikovano :lol:, mesa, krompirića, domaća supa, sve domaće ovde. Ništa GMO, eto i duvan domaći :lol:

:zaljubljena: :obozavam:

Daj malo :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back