Sad bas gledam nesto o Kritu, pecina Dikteon u njoj se Zevs igrao kao maliPoguracu nesto preko veze
Mnogo mi je krivo sto sam se vratio
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad bas gledam nesto o Kritu, pecina Dikteon u njoj se Zevs igrao kao maliPoguracu nesto preko veze
Mnogo mi je krivo sto sam se vratio
Odakle tamo iko iz Burkine Faso? Ja sam iz BF
Vala i u Ljubljani vise Bosanaca nego Slovenaca
Pametni ljudi, otišli na vreme. Vidi ovog zla. Moja prijateljica u Pragu lepo živi a 3 male dece. A vidi ovo ovdeKolka je ta Bosna?
Čak je i ovde bio jedan stariji kod mene u firmi. Isto Omer.
Pa uvijek se može otićiPametni ljudi, otišli na vreme. Vidi ovog zla. Moja prijateljica u Pragu lepo živi a 3 male dece. A vidi ovo ovde
Pametni ljudi, otišli na vreme. Vidi ovog zla. Moja prijateljica u Pragu lepo živi a 3 male dece. A vidi ovo ovde
Pa uvijek se može otići
Nađi nam posao i eto nasDolazite svi kod mene
Nađi nam posao i eto nas
Pa znamo i mi nešto, jel Minka.Samo da smislim gde ću vas devojke
E ovo sam čula. Znači imaš i porodiljsko produženo sa svakim sledećim detetom i opet te čeka radno mesto.Ovde je dosta drugačiji sistem, sve je mirnije i bez žurbe.
Pa znamo i mi nešto, jel Minka.
E ovo sam čula. Znači imaš i porodiljsko produženo sa svakim sledećim detetom i opet te čeka radno mesto.
Necu vas na teške poslove, samo nešto fino i čisto
Може да се сања у Србији,отказ иде чим пре.Или траже да се потпише да неће бити деце док се ради.Ако сазнају за трудноћу знају да наместе отказ.Ne znam tačno kako ide za porodiljsko iz očiglednih razloga ali ti država plaća mesečno 2-4 godine koliko odsustvo traje.
Може да се сања у Србији,отказ иде чим пре.Или траже да се потпише да неће бити деце док се ради.Ако сазнају за трудноћу знају да наместе отказ.
Страшно.
Овде није битно колико имаш стажа већ си непотребна ако хоћеш бебу.Ovde imaš pravo na porodiljsko tek posle 2 godine rada u firmi, pre toga ide otkaz.
Скоро увек или претње да не примају неозбиљне које хоће децу.Niko te ne pita koliko dece planiraš,
Добро ал' овде нема плате а онда нема пара за адвоката и тражење права.samo koliko ih imaš jer se plata drugačije oporezuje.
Ma i mene je hvatala muka kad pomislim da treba da čekam tamo u redu. Pasoš mi istekao još prošle godine, srećom imam i hrvatski pa mi se nije žurilo, a sad kad mi i vozačka ističe više nisam mogao da odlažem, nego se pomirio da ću da čekam koliko god bude trebalo@qryak ,znaš o čemu razmišljam kad me uhvati muka zbog lične?Kako li je to kod Kineza i zamislim njih hiljadu kako čekaju danima u redu
Šta ću kad je tako kako je.
Кад сам ишла код лекара тражили да водим неког кинеза до рачуноводства да се плати,они ми наплатили дупло и његов део.Сестра видела,објаснила му да ми врати део који платих за њега.Kako li je to kod Kineza i zamislim njih hiljadu kako čekaju danima u redu
Na vremenske neprilike.Na šta tačno misliš?