Druženje Knjiški moljci XXX - Ekskluzivni ugostiteljski objekat - Crown Jewels

Pa znamo i mi nešto, jel Minka. :manikir:

Necu vas na teške poslove, samo nešto fino i čisto :aha2:

E ovo sam čula. Znači imaš i porodiljsko produženo sa svakim sledećim detetom i opet te čeka radno mesto.

Ne znam tačno kako ide za porodiljsko iz očiglednih razloga ali ti država plaća mesečno 2-4 godine koliko odsustvo traje.

Screenshot_20240914-155907_Instagram.jpg

Necu vas na teške poslove, samo nešto fino i čisto :aha2:
:tick:
Ne znam tačno kako ide za porodiljsko iz očiglednih razloga ali ti država plaća mesečno 2-4 godine koliko odsustvo traje.
Може да се сања у Србији,отказ иде чим пре.Или траже да се потпише да неће бити деце док се ради.Ако сазнају за трудноћу знају да наместе отказ.
Страшно.

:tick:

Може да се сања у Србији,отказ иде чим пре.Или траже да се потпише да неће бити деце док се ради.Ако сазнају за трудноћу знају да наместе отказ.
Страшно.

Ovde imaš pravo na porodiljsko tek posle 2 godine rada u firmi, pre toga ide otkaz.
Niko te ne pita koliko dece planiraš, samo koliko ih imaš jer se plata drugačije oporezuje.

Ovde imaš pravo na porodiljsko tek posle 2 godine rada u firmi, pre toga ide otkaz.
Овде није битно колико имаш стажа већ си непотребна ако хоћеш бебу.
Niko te ne pita koliko dece planiraš,
Скоро увек или претње да не примају неозбиљне које хоће децу.
samo koliko ih imaš jer se plata drugačije oporezuje.
Добро ал' овде нема плате а онда нема пара за адвоката и тражење права.

@qryak ,znaš o čemu razmišljam kad me uhvati muka zbog lične?Kako li je to kod Kineza i zamislim njih hiljadu kako čekaju danima u redu :lol:
Šta ću kad je tako kako je. :aha:
Ma i mene je hvatala muka kad pomislim da treba da čekam tamo u redu. Pasoš mi istekao još prošle godine, srećom imam i hrvatski pa mi se nije žurilo, a sad kad mi i vozačka ističe više nisam mogao da odlažem, nego se pomirio da ću da čekam koliko god bude trebalo :)

Kako li je to kod Kineza i zamislim njih hiljadu kako čekaju danima u redu :lol:
Кад сам ишла код лекара тражили да водим неког кинеза до рачуноводства да се плати,они ми наплатили дупло и његов део.Сестра видела,објаснила му да ми врати део који платих за њега.
Још су се питали одакле они овамо,
немогуће споразумети се мора цртањем или писањем бројева.
Ту имају неку апликацију за превод на телефону,ставе под уста да каже шта ко има,нити разуме српски уопште.

Back