- Poruka
- 45.894
Kakav mahahahalerVolim i ja Špance
Upoznala jednog iz Malage, lep ko lutka
Zvao me da mu dođem na svadbu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav mahahahalerVolim i ja Špance
Svejedno nam gde cemo upoznati coveka svog zivotaPa te verovatno nije na plaži upoznao.
O tom ti pričam. Daj one pločice što se ruše. Ono 'priča mog života".Kakav mahahahaler
Ništa nisam uradila. A ti, jesi predao papire juče? Kod nas haos, idu izbori, onda, ovi iz inostranstva. A svi navalili da glasaju. Što ne puste nas koji nećemo, preko reda.@Жижи Završi li ti ono oko dokumenata?
Ima lepih pesama.Ja bila zaljubljena u Tošeta.
@snowtrooper, kakvo je stanje tamo?
Da, al rasplače me uvek. Ima prekrasan glas.Ima lepih pesama.
Ja predao prekjuče za pasoš, juče za vozačku. I jedno i drugo podižem u petak.Ništa nisam uradila. A ti, jesi predao papire juče? Kod nas haos, idu izbori, onda, ovi iz inostranstva. A svi navalili da glasaju. Što ne puste nas koji nećemo, preko reda.
Biraj domaće, por favor!Volim i ja Špance
Kako nije bilo strašno, uplatili ti ljudi naknadu za hranu koliko si sati proveo u policiji za dva danaJa predao prekjuče za pasoš, juče za vozačku. I jedno i drugo podižem u petak.
Koliko sam se plašio čekanja u policiji, nije bilo strašno. Valjda je sezona godišnjih gotova, a malo i zahladnelo, pa zato.
TjahBiraj domaće, por favor!
Nije ovo ništa, kakav red zna biti ovde kod mene u policijskoj stanici. Kad sam podnosio za promenu adrese u ličnoj, čekao sam bar 5 sati. Sad za pasoš 2 sata, za vozačku pola sata. Još da nisam magarac koji zaboravi da mi treba i lekarsko za vozačku, mogao sam sve u četvrtak da završimKako nije bilo strašno, uplatili ti ljudi naknadu za hranu koliko si sati proveo u policiji za dva dana
Pa dobro, potrajalo je dok sam obavila pozive da sredim dobar nalaz kod psihijatraNije ovo ništa, kakav red zna biti ovde kod mene u policijskoj stanici. Kad sam podnosio za promenu adrese u ličnoj, čekao sam bar 5 sati. Sad za pasoš 2 sata, za vozačku pola sata. Još da nisam magarac koji zaboravi da mi treba i lekarsko za vozačku, mogao sam sve u četvrtak da završim
Pretvorio ga u rezač papira?Omere, haj reci sad da @Жижи čuje kako si tetki sredio štampač
Vala i u Ljubljani vise Bosanaca nego SlovenacaŠta se smeješ Minka.
Dok sam radio u NS video sam više tvojih zemljaka, mađara i bunjevaca nego ostalih nacionalnosti.
Odakle tamo iko iz Burkine Faso? Ja sam iz BFŠta se smeješ Minka.
Dok sam radio u NS video sam više tvojih zemljaka, mađara i bunjevaca nego ostalih nacionalnosti.
Pretvorio ga u rezač papira?
Tužibabo, sve što ti se kaže u poverenju odmah izlaneš u kafani
Nisam ja kriv što se štampač poremeti kad isključim osigurač da podesim aplikaciju od klime.