- Poruka
- 45.894
Nisam impresioniranaNema veze, on je Banjalučanin br. 2 koji mi se sviđa, broj 1. je Goran Kovačić
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam impresioniranaNema veze, on je Banjalučanin br. 2 koji mi se sviđa, broj 1. je Goran Kovačić
Ja bila zaljubljena u Tošeta.Nema veze, on je Banjalučanin br. 2 koji mi se sviđa, broj 1. je Goran Kovačić
Jedna manje!Nisam impresionirana
Prekjuce sam se setio toga, i jos neko mi je pisao kakvo je vreme mislio sam da preterujeteA lepo ti pišem da ovde kiša pada.
Ma necu se zenim :/De ne kmeči, već si vel'ki momak, znao bi se oženiti a kmeči što je došao s odmora, de prestani, ne brukaj se!
Ja u Madžgalja toliko da mi je bivši bio na njega mrtvog ljubomoranJa bila zaljubljena u Tošeta.
Bog da mu dusu prosti, ali mislim da on nije voleo zeneJa bila zaljubljena u Tošeta.
PredivnoPrekjuce sam se setio toga, i jos neko mi je pisao kakvo je vreme mislio sam da preterujete
Ma necu se zenim :/
Nije ovo bio obican odmor Ne kmecim ja sam samo trenutno .. izbezumljen
Svakog dana od 11 ujutru do 8-9 uvece sam vozio negde. Ja sam se bukvalno resetovao na fabricka podesavanja, sad sedim i ne znam gde sam, ko sam, sta ja uopste ovde radim Lobotomoija
U ponedeljak treba da radim, jutros imam milion propustenih poziva trebao sam da idem danas na neki "event" firme, kazu cekamo te ceo dan gde si. Mislim da su se naljutili
Ako ne popijem otkaz bice dobro .
Inace skakutao sam po celom ostrvu, druzio se sa ostrvljanima, cobanima, mestanima, kozicama, zivotinjicama Cak sam se raspitao i koliko im je kvadratni metar, ide cak i po 1000 eur m2
Rezervisao sam 3 razlicita smestaja, posetio 25 razlicitih lokacija, 12 naselja ... i jos sam odmorio
Vidi ovo.
Razlog više da što prije opet odešJedino mi je zao sto nisam stigao da posetim Knossos, bukvalno je bilo u planu poslednji dan, i odustanem
E ja gotova sa ručkom.,mirna 4 danaIzgoriće mu musaka, a taman postaje zanimljivo ovo sa Tošetom..
Jest bio sladak ali.. .Ja u Madžgalja toliko da mi je bivši bio na njega mrtvog ljubomoran
Jest bio sladak ali.. .
Nego @BLANKED ,jel bilo još nekih prirodnih lepota
Jes, cuti ko zalivenJest bio sladak ali.. .
Nego @BLANKED ,jel bilo još nekih prirodnih lepota
A kako sad da ga pitam ima li šta za nas? Ajd ti pitaj, mene sramota, i reci kao , pitam za drugaricu. E, za Ćeru. Il da pustimo da Minka pita, ona to sve u jednoj rečenici?Jes, cuti ko zaliven
Pa da se selimo?A kako sad da ga pitam ima li šta za nas? Ajd ti pitaj, mene sramota, i reci kao , pitam za drugaricu. E, za Ćeru. Il da pustimo da Minka pita, ona to sve u jednoj rečenici?
A ti moraš da nam rušiš SneškaNe valja vam plan, na plaži ne upoznaješ domaće, nego isto neke turiste koji se nakon dve nedelje vrate ko zna gde.
Pa čisto da ne gubite vreme na razrađivanje plana koji je u osnovi feleričanA ti moraš da nam rušiš Sneška
Pa jel kaze da se druzio sa domorocimaNe valja vam plan, na plaži ne upoznaješ domaće, nego isto neke turiste koji se nakon dve nedelje vrate ko zna gde.
Pa samo odes Obrlatis ih ocas posla Upoznao sam 2 kricanina iz razlicitih mesta koji pricaju nas jezik i koji su studirali arheologiju u Beogradu. Retko cuju nas jezik i puni su price.
Ma sad, pantomimom cemo, ne brine to mene, znaci mogu da ubodem i Francuza i Spanca ijaoooPa samo odes Obrlatis ih ocas posla Upoznao sam 2 kricanina iz razlicitih mesta koji pricaju nas jezik i koji su studirali arheologiju u Beogradu. Retko cuju nas jezik i puni su price.
inace ne moraju da budu grcki papiri tamo su mahom Francuzi, Nemci i poneki spanac Nas jezik sam cuo samo 2 puta, tako da mozes da biras
Pa te verovatno nije na plaži upoznao.Pa jel kaze da se druzio sa domorocima
Volim i ja ŠpanceMa sad, pantomimom cemo, ne brine to mene, znaci mogu da ubodem i Francuza i Spanca ijaooo