Druženje Knjiški moljci XXX - Ekskluzivni ugostiteljski objekat - Crown Jewels

A lepo ti pišem da ovde kiša pada. :zag:
Prekjuce sam se setio toga, i jos neko mi je pisao kakvo je vreme mislio sam da preterujete :confused:
De ne kmeči, već si vel'ki momak, znao bi se oženiti a kmeči što je došao s odmora, de prestani, ne brukaj se!

Season 4 Hug GIF by Good Girls
Ma necu se zenim :/

Nije ovo bio obican odmor :aha: Ne kmecim ja sam samo trenutno .. izbezumljen

Svakog dana od 11 ujutru do 8-9 uvece sam vozio negde. Ja sam se bukvalno resetovao na fabricka podesavanja, sad sedim i ne znam gde sam, ko sam, sta ja uopste ovde radim :eek: Lobotomoija

U ponedeljak treba da radim, jutros imam milion propustenih poziva trebao sam da idem danas na neki "event" firme, kazu cekamo te ceo dan gde si. :eek: Mislim da su se naljutili :confused:

Ako ne popijem otkaz bice dobro . :confused:

Inace skakutao sam po celom ostrvu
AaKhqXS.gif
, druzio se sa ostrvljanima, cobanima, mestanima, kozicama, zivotinjicama :zaljubljena: Cak sam se raspitao i koliko im je kvadratni metar, ide cak i po 1000 eur m2 :eek:

Rezervisao sam 3 razlicita smestaja, posetio 25 razlicitih lokacija, 12 naselja ... i jos sam odmorio :aha:

Vidi ovo.

VoVXgfB.jpg

Prekjuce sam se setio toga, i jos neko mi je pisao kakvo je vreme mislio sam da preterujete :confused:

Ma necu se zenim :/

Nije ovo bio obican odmor :aha: Ne kmecim ja sam samo trenutno .. izbezumljen

Svakog dana od 11 ujutru do 8-9 uvece sam vozio negde. Ja sam se bukvalno resetovao na fabricka podesavanja, sad sedim i ne znam gde sam, ko sam, sta ja uopste ovde radim :eek: Lobotomoija

U ponedeljak treba da radim, jutros imam milion propustenih poziva trebao sam da idem danas na neki "event" firme, kazu cekamo te ceo dan gde si. :eek: Mislim da su se naljutili :confused:

Ako ne popijem otkaz bice dobro . :confused:

Inace skakutao sam po celom ostrvu
AaKhqXS.gif
, druzio se sa ostrvljanima, cobanima, mestanima, kozicama, zivotinjicama :zaljubljena: Cak sam se raspitao i koliko im je kvadratni metar, ide cak i po 1000 eur m2 :eek:

Rezervisao sam 3 razlicita smestaja, posetio 25 razlicitih lokacija, 12 naselja ... i jos sam odmorio :aha:

Vidi ovo.

VoVXgfB.jpg
Predivno

Jest bio sladak ali.. ☹️.
Nego @BLANKED ,jel bilo još nekih prirodnih lepota :zper:

Pa bio sam tamo sa jednom osobom i bilo bi malo bezobrazno da ja "jurim sojke" a nju da zapostavljam samu, a i iskreno nikad nisam bio na istom mestu da bih mogao tamo da upoznam nekog z:p To jedino ako zabodes 1 hotel tipa neki all inclusive i ne mrdas sa jedne plaze pa i mozes da stvaras neka poznanstva. Doduse imao sam stek samo na jednoj plazi 3-4 dana uvek svratim tamo. :p Inace uvek je bio neki put :lol: Bio sam bukvalno na oba mora :lol:

Nikad nisam bio na Kritu i mislio sam da je mnogo manji :lol: Nisam obisao ni 3% plaza, ljudi koji ceo zivot zive tamo mi kazu da ni oni nisu obisli sve :lol:

Pa da se selimo?
Moz.
@BLANKED nadji nam tamo neke sa papirima :lol:
Pa samo odes :lol: Obrlatis ih ocas posla :tongue2: Upoznao sam 2 kricanina iz razlicitih mesta koji pricaju nas jezik i koji su studirali arheologiju u Beogradu. Retko cuju nas jezik i puni su price.

inace ne moraju da budu grcki papiri tamo su mahom Francuzi, Nemci i poneki spanac i englez :lol: Nas jezik sam cuo samo 2 puta, tako da mozes da biras :lol:

Pa samo odes :lol: Obrlatis ih ocas posla :tongue2: Upoznao sam 2 kricanina iz razlicitih mesta koji pricaju nas jezik i koji su studirali arheologiju u Beogradu. Retko cuju nas jezik i puni su price.

inace ne moraju da budu grcki papiri tamo su mahom Francuzi, Nemci i poneki spanac :lol: Nas jezik sam cuo samo 2 puta, tako da mozes da biras :lol:
Ma sad, pantomimom cemo, ne brine to mene, znaci mogu da ubodem i Francuza i Spanca ijaooo

Back