Uplati Jelena, uplati, nemoj se samo moliti da izvuku tvoj loz.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate, ako ga izuku, izvuku... Kockati se necu!Uplati Jelena, uplati, nemoj se samo moliti da izvuku tvoj loz.
Da če da se desi čudo
Ih koliko hošMa mani te narodne serotvorine, nego imal u sarajevu kakva dobra aščinica?
Oš me vodit kad dodjem u Sarajvo?Ih koliko hoš
Razmisljaj da to neko naplacuje
Jelena danas ste tako zagonetni...Razmisljaj da to neko naplacuje
To bi stvarno tesko bilo osobi koja sto na umu, to na drumuJelena danas ste tako zagonetni...
Možda... ko će ga znati, Moram da krenem... Pozdravite mi Milančeta ako naidjeTo bi stvarno tesko bilo osobi koja sto na umu, to na drumu
Mozda ste mislili nedoreceni.
Ma dolazim sebi od sunca. A i ovde nema posla. Da sam vredna neki master da završim a ne da krstarim.@gospodja čuknuta citaj dalje
Ma dolazim sebi od sunca.
Vala basMa dolazim sebi od sunca. A i ovde nema posla. Da sam vredna neki master da završim a ne da krstarim.
Pa mi smo skoro komšije!A too
Nisam tamo bio 3-4 godine bukvalno posle korone, ali imam tamo dosta prijatelja , mozda odem malo sad tamo za odmor
Kod Šumica
Union Jack se to zovekad sam bio klinac voleo sam da crtam zastave zemalja, najveći izazov mi je bila britanska zastava
Valjda!Ćao Agi dušo, jel ti bolje?
E pa i jeste fin kraj primetio sam da ima bas dosta porodica sa decom, valjda sto ima dosta zelenila, obdanista, parkova ... mada mi je vise kompromis sama lokacija, secem se sa ulicom Vojislava Ilica tako da su mi 3 trzna centra na max 15-20 minuta hoda ili 1 stanica, Hotel Srbija npr. mi je 10-15 min pesaka Te "strateske" tacke su mi blizu jer izbegavam autom da idem maksimalnoPa mi smo skoro komšije!
15 minuta peške od mene
Lep kraj
Pa mogu ja sve ako treba , samo da nadjem cime, a zasto@BLANKED da li bi mogao da izmeriš sebi obim ruke kod zgloba?