qryak
Ističe se
- Poruka
- 2.696
Spavanje je precijenjeno, ne znam šta ste svi legli![]()

Ko legao?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Spavanje je precijenjeno, ne znam šta ste svi legli![]()
Znam ja fazon koji uvijek paliLego
Al ne mogu zaspat'
U pidžami si, priznaj
Ko legao?
NisamU pidžami si, priznaj![]()
Blago tebi!Ja sam se u ovom jezercetu ispod vodopada kupao kad sam bio klinac, valjda će i u ovoj kafani biti jednako zabavno
![]()
Mila, mislim da bi imala još neki simptom osim glavobolje!Hvala što pitaš, glavobolja jeste bolje ali se osjećam loše, ne znam kakvi su simptomi te nove korone, mislim novog virusa?
To su oni čuveni slapovi Krke!Dalmacija, Krka.
Bembaša fakat postoji??Kad sam otišla prvi put na more, a proplivala na Bembašipa nazvala baku na telefon:
-joj majkaa, da vidiš kolika je ovdje Bembašaaaa
Ima mnogo potencijalnih uzroka@Elle od cega moze biti jaka vrtoglavica, kako krenem na noge koliko god polako, sve mi se pomera, dok lezim sve ok. Jesam mnogo promuckala pre upotrebe?uneta so, uneta voda, uneta secer i voda.
Naravno da postojiBembaša fakat postoji??![]()
Moja žena povremeno ima vrtoglavice, išla na razne preglede ali ništa, kao sve ok, pretisak tablični 120-80... i onda je usledila ona čuvena rečenica "verovatno je na nervnoj bazi"@Elle od cega moze biti jaka vrtoglavica, kako krenem na noge koliko god polako, sve mi se pomera, dok lezim sve ok. Jesam mnogo promuckala pre upotrebe?uneta so, uneta voda, uneta secer i voda.
Ja sam hodala kao pijana kad mi je željezo bilo 1.8Ima mnogo potencijalnih uzroka
Ako je samo dok stojiš i krećeš se onda je najčešće od niskog pritiska