- Poruka
- 50.388
Nemam pojma, nisam ga obiso 2 meseca. Valjda je tamoAjd, disi
Kako vocnjak?
Napale neke bube, kao covek uradio al kp zna dal ce preziveti stabla.
Zbog toga mi se i ne ide, ne mogu da gledam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma, nisam ga obiso 2 meseca. Valjda je tamoAjd, disi
Kako vocnjak?
Pa ni ja, čitao sam samo ono "Baba nemoj ništa da me pitaš", glavni lik je neka riba koja ima babu koja stalno nešto zapitkuje a ovu to nervira a baba dosadna... i tako. nije neka knjiga bašNe citam nesto Mirjanu, ali podrzavam njene zivotne stavove.
A sto nisi plavi kamen? Ili krecNemam pojma, nisam ga obiso 2 meseca. Valjda je tamo
Napale neke bube, kao covek uradio al kp zna dal ce preziveti stabla.
Zbog toga mi se i ne ide, ne mogu da gledam
Ili kad kazu me valja pizza, ili nije nesto burek...ma nisu oni gladniA sta fali i alpskoj i majonezu kad si gladan.
deca, kornjaca, biljke, ostalo moz da ceka, ko ga hebeZavisi gde i kako živiš šta voziš, gde i kako letuješ i naravno, to što si pomenula. Za prosečnu srpsku platu pojedinac ne može da izvuče višeRekla bih da je mislila na to da se ne treses dal ces imati da jedes i platis racune.
Sta kome treba je relativno.
Naprskali su sa nekim sredstvima, sad je do biljke da li ce opstati za narednu godinu.A sto nisi plavi kamen? Ili krec
Il se raspitaj sta drugi pa tako i ti.
Greota, zivo je, da ga ne gledas.
Pa sta znam da li te to bas cini srecnim..Zavisi gde i kako živiš šta voziš, gde i kako letuješ i naravno, to što si pomenula. Za prosečnu srpsku platu pojedinac ne može da izvuče više
od 0.7 meseci i to bez kirije...
A daleko bilo da zove na tikviceJa moram sad da pohujem tikvice, pa se čujemo kasnije, svako dobro!

Pa mi smo n puta srećniji od brata od tetke iz Engleske i njegove žene sigurno, koji plivaju u lovi.Pa sta znam da li te to bas cini srecnim..
pohujem u dubokom ulju a to nije zdravo pa zato ne zovem! Zvaću vas na potaž od brokolija.A daleko bilo da zove na tikvice![]()
Englezi su cesto jako bahati i kad to kazemo mi ludi srbi.Pa mi smo n puta srećniji od brata od tetke iz Engleske i njegove žene sigurno, koji plivaju u lovi.
Kad ti novac postane svrha, a sebičnost na maks, ne možeš nikako da budeš srećan...
pohujem u dubokom ulju a to nije zdravo pa zato ne zovem! Zvaću vas na potaž od brokolija.
Robuju novcu, i onda se ispucaju za te dve nedelje.Englezi su cesto jako bahati i kad to kazemo mi ludi srbi.
Secam se onomad na Krfu, pa to je Sodoma i Gomora bila na ulici, a i mi smo cugali i zezali se ali se zgrazavali, onda moz misliti koji je to stepen, ne znam sta je sa tim ljudima, ko da su iz kaveza pusteni.
Oces u napadOvi Poljaci su fini, prijatni

A joj bre, normalni, porodicni ljudiOces u napad![]()
A napisala sam da imam, ali da me mrzi da drzim prst na slovu da bih izabrala pravo, pa skratim.Aha, znači, ipak si imala š![]()

Kako je ona meni divna.