može
Veoma poznat
- Poruka
- 11.648
u stanu..pijem kafuPa de si bre, hebote patak, sta ima?![]()
a ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u stanu..pijem kafuPa de si bre, hebote patak, sta ima?![]()
Nije brevaljda za uši..
Na terasi, istou stanu..pijem kafu
a ti?
Il da mesa kafuIli da nabode nešto, šnitu salame, parče hleba, konobaru oko
Aha, ako je pijes iz krigleIl da mesa kafu
Ma jok bre, seljaciBuržuji

Jel tebi pokojni Senna neki rod? Onaj što vozio formulu 1.Ajde idi izmeri duzinu stapica
To sam jaJel tebi pokojni Senna neki rod? Onaj što vozio formulu 1.
sereš?To sam ja
Samo me vratili nazad, nema mesta gore...ali kazu da budem spreman skorije![]()

Nesto si se razalio ovih dana il mi se cini?Ajde idi izmeri duzinu stapica
Sve zavisi, koliko malo...Prema tome, za srećan život je, u stvari, vrlo malo potrebno
MBM je moja velika obožavetljka, ustvari ja sam njen. Jednom sam je spopao na sajmu knjiga, pričao sam joj o svom žitiju, dala mi i autogram i knigu... ali nekako sam sve vreme imao utisak kao da želi da me se otrese, ne znam zašto, a baš sam bio fin, kulturanE nasla sam:
„Džaba ti sve… jer koliko god da imaš para, ne možes da budeš u isto vreme i u Švajcarskoj i u Italiji. To što si ti stoput bogatiji od mene, super, al tebi godina ne može da traje 720 dana. Traje ti isto kao i meni. Ne može niko da bude u isto vreme u tri sobe… Ne možeš da jedeš kilo bifteka dnevno, ne možeš, ni jastoga…mora da se menja to… Prema tome, za srećan život je, u stvari, vrlo malo potrebno“, rekla je Mirjana Bobić Mojsilović.

Rekla bih da je mislila na to da se ne treses dal ces imati da jedes i platis racune.Sve zavisi, koliko malo...
Ne citam nesto Mirjanu, ali podrzavam njene zivotne stavove.MBM je moja velika obožavetljka, ustvari ja sam njen. Jednom sam je spopao na sajmu knjiga, pričao sam joj o svom žitiju, dala mi i autogram i knigu... ali nekako sam sve vreme imao utisak kao da želi da me se otrese, ne znam zašto, a baš sam bio fin, kulturan![]()
ma ubi me vrucina, kisa, sad za vikend poso, pa mi nesto izletelo neplanirano...ma jbm gaNesto si se razalio ovih dana il mi se cini?
A sta fali i alpskoj i majonezu kad si gladan.Kad bi MBM jela alpsku i majonez u pola leba manje bi srala. Nego ono, dvaput je prošla pored švedskog stola i sad traži viši smisao u životu.
Ajd, disima ubi me vrucina, kisa, sad za vikend poso, pa mi nesto izletelo neplanirano...ma jbm ga