- Poruka
- 50.399

cekamo izvestaj s licinog mesta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Treba i predah napraviti.
Ne znam... Nemoj samo jednog dana Milanče da nam pošalje razglednicu iz nekog Braunšvajga eli Frankfurta na MajnuMa nece je vidi Nemacka vise
osta ona ovde
Lepasi. Nemoj da se skidas prehladices besiku.
Pozdrav sa klinike Švarcvald. Ovo smo ja i švester Uelke.Ne znam... Nemoj samo jednog dana Milanče da nam pošalje razglednicu iz nekog Braunšvajga eli Frankfurta na Majnu
Ne može šinko tako,reko si svi da se skidaju!Lepasi. Nemoj da se skidas prehladices besiku.
I nakrenuo Bavarsko burence 5 litNe znam... Nemoj samo jednog dana Milanče da nam pošalje razglednicu iz nekog Braunšvajga eli Frankfurta na Majnu

Nemoj da mu mračiš, bezobrazniče!Koliko ja vidim, @milance19 će na moru da nabode samo paradajz, eventualno neku čajnu kobaju...
Mora da se odmori. U pravu si.Sela da odmorim.
Iskoristila nemanje gužve i ne jurcanje zbog zamena da odradim generalku.
Ostalo još nešto malo i onda peške na treći objekat.

Pa stvarno si nasilan.Jadne zivotinje![]()

Ma ko mu mrači, ja samo apelujem da koristi zaštitu, da pored nemica ne nabode i neku gonoreju ili tako neku sluzno-kapljičnu infekciju prenosivog tipa, ne daj bože...Nemoj da mu mračiš, bezobrazniče!
Milance, tresni jedno 2-3 Nemice i pregršt domaćih, pa nek ide zivot!
Gonoreya likes thisMa ko mu mrači, ja samo apelujem da koristi zaštitu, da pored nemica ne nabode i neku gonoreju ili tako neku sluzno-kapljičnu infekciju prenosivog tipa, ne daj bože...

Odvratan si.Milance sad radi radnju i (s)tuca.. a Elke kaze.. dopada mi se to kad se trznes u toku naseg sexa..naturlih a on opet stucne i kaze jah zo.. zo.. i tako..
![]()
Pazice nas Milance!Ma ko mu mrači, ja samo apelujem da koristi zaštitu, da pored nemica ne nabode i neku gonoreju ili tako neku sluzno-kapljičnu infekciju prenosivog tipa, ne daj bože...

Takoe.Treba i predah napraviti.
Od svih obaveza kafa je najobaveznija jer posle nje i predaha sve je lakše.