bmaxa
Legenda
- Poruka
- 50.309
ide prva kafa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
On ima svoja vidjena sveta, ja svoja, ne moramo misliti istoSi siguran da je tvoj, da nije došlo do neke zamene u porodilištu?
Ustasmo i mi
[ 26 May 2023 07:46 ] Branimir Maksimovic: koji je sup onaj u centru, gde idemo, gde nikad nije guzvaNekim čudom sam uspela da zakažem termin za lk. I to u sup koji ne volim da idem.
Znači sajt za zakazivanje je krš. Malo, malo pa nedostupan i slično.
Gde si uspela u K. Marka?Nekim čudom sam uspela da zakažem termin za lk. I to u sup koji ne volim da idem.
Znači sajt za zakazivanje je krš. Malo, malo pa nedostupan i slično.
Da, u K.Marka. Idem tek da predam. Pitaću gde se diže gotova.Gde si uspela u K. Marka?
Samo da znaš, ako ti nije rečeno, za gotovu ličnu ide se u sup kod mosta.
A šta je ovo zaokruženo?Moćno!
![]()
Deluje da su buseviA šta je ovo zaokruženo?
I meni. Ne znam da li je fora da iz dva busa izadje toliko ljudi. Kao u kineskom filmu kad iz lifta izadje gomila.Deluje da su busevi
Autobus :>PA šta je ovo zaokruženo?
A još je i smršao. Svaka čas'.ko hoce da bude doktor nauka, i minimum direktor drzavne firme? ucllani se!
Pogledajte prilog 1347814
Možda je čovek sve stekao poštenim radom?ko hoce da bude doktor nauka, i minimum direktor drzavne firme? ucllani se!
Pogledajte prilog 1347814