- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce sam imao intervju za drugu poziciju u okviru firme.Ajde posto nikog nema, zvala me HR danas na telefon da najavi tehnicki intervju, sutra ce opet da zove da zakaze termin.
Izgleda da im ne smeta sto nemam iskustva sa IoT i embedded...
Како је било са Луксофтом?Juce sam imao intervju za drugu poziciju u okviru firme.
Drzim fige i tebi i sebi
Verujem da ces sa toliko iskustva u trazenom jeziku lako naci posao.
Poslali mi mejl da mi se zahvaljuju ali da je konkurencija jaka. Postujem.Како је било са Луксофтом?
Мени ништа нису одговорили, а цимали ме два пута...Poslali mi mejl da mi se zahvaljuju ali da je konkurencija jaka. Postujem.
zavisi koji iz HR-a ti je zapao. Neki salju povratne mejlove, neki "zaborave".Мени ништа нису одговорили, а цимали ме два пута...
Прво женско, а онда мушко. Како у оба случаја нису заказали технички интервју, мислим да није ни дошло до тога да је јака конкуренција...zavisi koji iz HR-a ti je zapao. Neki salju povratne mejlove, neki "zaborave".
Kod mene izvesni Aleksei S.Прво женско, а онда мушко. Како у оба случаја нису заказали технички интервју, мислим да није ни дошло до тога да је јака конкуренција...
Не знам, имам неки утисак, да нису озбиљни… тим пре што не памте кога су цимали, па цимају више пута...Kod mene izvesni Aleksei S.
Hvala ti AffroTebe sam se setila kad si postavljala fotke
Dugo sam imala ovakav poster iz Nat Geo, ne baš isti ali te stene u Burmi
Тако и за Златну стену легенда каже да је у петом веку пре наше ере Буда посетио ово подручје и ту наишао на три пустињака која су га посебно дојмила. Као дар, дао им је сваком по две власи и отишао својим путем. Један од три пустињака био је Тиса, који је своју реликвију помно чувао у пунђи какву су носили тадашњи пустињаци и скете, да би на крају даровао свом рођаку, владару истог имена. Услов је једино био да краљ Тиса пронађе стену која обликом подсећа на главу пустињакову и да на њој похрани благо које је добио. Будући да је краљ, као син великог мага ( завгии ) и нага ( змај) принцезе, ја сам имао натприродне моћи, успео је некако да такву гранитну стену пронађе на дну мора. На чудотворан начин ју је бродом допремио до данашњег места на врху брда, неких 1200 метара надморске висине, а сам брод се потом недалеко одатле скаменио и ено га таквог до данашњег. А тако и стена, са својом пагодом попут некакве круне.
![]()
![]()

Zdravo.Dobar dan![]()
Cao.Zdravo.
Kako si danas?
Smoreno, izmedju ostalog.Cao.
Hmmm...onako...umorno (izmedju ostalog).
Kako si ti Hawk?
Jeste bolje ako si ozbiljan strucnjak u svojoj oblasti...a ja nisam. Pa otvoris pausal i mlatis lovu.Не знам, имам неки утисак, да нису озбиљни… тим пре што не памте кога су цимали, па цимају више пута...
Мене углавном обавесте да је ”клијент отказао позицију”. Све је то аутсорс, боље фриленсовати без посредника.
Но ХТЕК је друга прича.
Нисам баш сигуран. Видећу ово са ХТЕК, пошто ме колега који ради тамо нахвалио, а нису ни дали оглас. Прошли пут је било исто, ко год је цимао на линкед ин, ништа није било.Jeste bolje ako si ozbiljan strucnjak u svojoj oblasti...a ja nisam. Pa otvoris pausal i mlatis lovu.
U te firme gde su platice preko 1000 jevrica tesko se upada.
Sad cu da okacim presmicu za Grmeccu Vodu...
samo da nadjem dobar snimak.
Hvala Hawk

O HTEC sam citao sve najbolje. I valjda izlaze na njujorsku berzu ako vec nisu. Mislim da mi jedan kolega s faksa tamo radi kao web developer.Нисам баш сигуран. Видећу ово са ХТЕК, пошто ме колега који ради тамо нахвалио, а нису ни дали оглас. Прошли пут је било исто, ко год је цимао на линкед ин, ништа није било.
Морао сам сам да конкуришем…