- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta kaže za rakove? I vage?jutro..
pa kaze ovako..
Dnevni horoskop za 11. februar: Device bolje da ne izlaze iz kuće, stresan dan za Ribe
pa radna mi subota ebt..

Mnogo para sexa zdravlja letovanja jahanja devica i tako...Šta kaže za rakove?![]()
MmmmmmmMnogo para sexa zdravlja letovanja jahanja devica i tako...

To je ovaj grip sto sam ga ja prelezao. Tako ide viskoa temp i to odmah. Bice sve ok. Samo strpljenja i paznje i borba.Mlađi sad ustao,kaže bolela ga glava cele noći, izmerimo temperaturu - 39![]()
upoznao sam razne gitare u mom zivotu
RAK
Kakav je muškarac u krevetu
Teško da ćete upoznati senzualnijeg ljubavnika i po pravilu mu je važniji užitak partnerke od sopstvenog. Njegova nežnost i obazrivost će izludeti mnoge žene. Ako odluči da želi ozbiljnu vezu, dubiće na trepavicama kako bi zadovoljio ženu svog života, i u krevetu i van njega.
Kakva je žena u krevetu
Zrači seksepilom i ženstvenošću i stvorena je za parenje. Osvojićete je poljupcima i komplimentima, šaputanjima i sličnim nežnostima.
Najbolji pristup
Rak vlada grudima pa će u milovanju uživati čak i muškarci ovog znaka. Ali kod žena morate biti pažljivi i početi sa nežnim milovanjem i dugom predigrom. Kod muškaraca je stvar sasvim suprotna – odmah pređite na stvar, zgrabite ga i pokažite mu koliko ga želite. Grebite ga po grudima i pritiskajte uz sebe.
A baš juče čitam da su dz puni dece upravo zbog visokih temperatura, kod moje dece desetkovana odeljenja,nastavnici. Očekivala sam ovoTo je ovaj grip sto sam ga ja prelezao. Tako ide viskoa temp i to odmah. Bice sve ok. Samo strpljenja i paznje i borba.
Pa sta ces sad, i moje dete je bolesno, vreme je virusa. Prezivecemo.A baš juče čitam da su dz puni dece upravo zbog visokih temperatura, kod moje dece desetkovana odeljenja,nastavnici. Očekivala sam ovo![]()
Svako se cese tamo gde ga svrbi![]()
Pusti segzove, mene zanimaju pare, kad ću da se obogatim, kad ću da se naspavam i zašto nikad...

Kako je prošao rođendan?Pa sta ces sad, i moje dete je bolesno, vreme je virusa. Prezivecemo.
Ma to su uvek dva rodjendana jedan je u igronici sa decom a drugi je kod tate ponovo torta po njenoj zelji vocna.. baloni sa onim led diodama unutra sto svetle veeelikiii balon najveci.. prskalice i tako.. dobila je vise poklona a izmedju ostalog pravi poklon je bio..Kako je prošao rođendan?
Jel joj se svidela torta?

dobrooo....Mira je Acina zena, oni su ovde preko Milanceta, jer imaju lepu komsinicu, sa kojom se Milance malo voli, malo ne voli, a malo i muva sa njom.
Tako nekako ide Moljacka legenda.
Kako si, Lori? 'Ocemo li vino za koji dan?